Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Hocam yolda iken düştü güncelleme de, ne için çıktı bu güncelleme? Telefon zaten stabil.

http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=69617&extra=page%3D1&mobile=2

Burda yazıyor hocam
    Ben yapamadim daha eve gidince yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bende Asus Selfie alarak aranıza katıldım

her yere girerek aradığım ama bulamadığım bir konu var

Whatsapp'ta mesaj yazarken her klavyeye bastığımda tık tık tık diye ses geliyor bu sesi nereden iptal edebilirim

mümkünse ekran görüntüsü ile atabilir misiniz? Zira her sesi kapattım ama yine geliyor deli olacağım
  • Mikrofon sesinin kısıklığı sorunu çözüldü arkadaşlar , kamera kalitesi güzelleşti .Daha pek çok yenilik geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqualist

Arkadaşlar Bende Asus Selfie alarak aranıza katıldım

her yere girerek aradığım ama bulamadığım bir konu var

Whatsapp'ta mesaj yazarken her klavyeye bastığımda tık tık tık diye ses geliyor bu sesi nereden iptal edebilirim

mümkünse ekran görüntüsü ile atabilir misiniz? Zira her sesi kapattım ama yine geliyor deli olacağım

Harflerin ustunde ayarlar secenegi var oraya gir asagida var kapatma secenegi

• Arkadaşlar kamera sanki hafif kumlu çekiyor gibi. Sizde de öyle mi ?
  • şu an benimkide güncelliyor kendini ,
    umarım bu sesin kısık ve boğuk gitme sorunu hallolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Arkadaşlar kamera sanki hafif kumlu çekiyor gibi. Sizde de öyle mi ?

Ben ozellikle on kameradan hic memnun degilim 13gbi cekmiyor hic

• Arkadaşlar
    Araç Sarj Cihazı için ne önerirsiniz malum 10-15 TL lik aparat çok ama onlar güven olmaz asus e shopta orjinal sarj soketi satılmıyor,

sizce hangisi iyi hangisini almalıyım
  • Not Afraid kullanıcısına yanıt
    Varsayılan olarak 5mp olarak geliyor. Ayarlardan değiştirip 13 yapın. Ben gayet memnunum.

• Güncelleme ile ne sorunlar cozuldu

• Arkadaslar bende zenfone selfie alarak bugun araniza katildim. Acar acmaz guncelleme yaptim. Telefon cok hos cikti

• Beyler asusun kendj tarayicisini kulaniyorum. Uygulamasi olan siteye giremiyorum ornegin hepsiburadaya tarayicidan giricem benk direk play stora yonendiriyor sizde de durum boyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bha41 -- 12 Mart 2016; 10:09:04 >
  • şu ses problemi ortadan kalkmış gözüküyor.
  • Merhaba beyler telefonu alalı 1 ay kadar oldu telefonda tek sıkıntı var o da Snapchatte, ben telefonu sırf 13 mp ön kamerası var diye aldım normal kamera gerçekten çok net ancak snapchat uygulamasında telefon odaklama yapmıyor, telefonun dahili ön flaşını kullanmıyor ve görüntü kalitesi gerçekten çok kötü.
    Asus desteğe başvurdum sorunun uygulama kaynaklı olduğunu söylediler snapchatten destek aliyim diyorum destek sayfası açılmıyor ne yapmam gerekir bi bilgisi olan beni aydınlatabilir mi ?
  • ön kamera cok kaliteli , sorun snapchattendir bence de

• Merhaba
    Bir yorumda ön kameranın video çekmediği sadece fotoğraf çektiği söylendi.
    Dogrumu acaba?

Birde kulaklıkla müzik performansı nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anotherbrick55 kullanıcısına yanıt
    asus'un kendi kamera uygulamasında varsayılan olarak güzelleştirme modu açılıyor. güzelleştirme modunda video çekimi yoktu güncellemeyle geldi. google camera vs gibi uygulamalarla da video çekimi mevcut. kulaklıkla müzik performansı da güzel, yürüyüşte sporda kullanıyorum.
  • tugrull2 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba tuğrul öncelikle snapchatteki flas hakkinda yardimci olamicam bende ayni dertten muzdaripim fakat odaklama olayini soyle cozdum once arka kamerayi acip odaklama yapiyorsun daha sonra on kameraya dondugunde ayni netlige ulasiyosun on kamerada maalesef odaklama yok.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.