Bildirim
Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (22. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Cuma günü vatan bilgisayardan 999 TL ye almış biri olarak bende aranıza katıldım.Ctesi günüde kartımı değiştirip 4.5G ye çevirdim.Hızlar inanaılmaz gerçekten.Evdeki internetim bile 18Mps çekiyor iken telefonda 55Mps hızları gördüm.Telefon olarak izlenimlerim şuan için olumlu.Daha alışma ve kurcalama aşamasındayım. -
Hayırlı olsun hocam güle güle eskitin telefonunuzu Hangi rengi tercih ettiniz? Renk seçenekleri neler? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: eray0909
Hayırlı olsun hocam güle güle eskitin telefonunuzu Hangi rengi tercih ettiniz? Renk seçenekleri neler?
çok teşekkür ederim.beyaz ve kırmızı vadı zaten.ben beyazı seçtim. -
Evet benimki sürekli otomatikte hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar zenfone 2 16 gb versiyonu kullanıyorum
eşime g3 de ısrar etse de ona asus almayı düşünüyorum, selfie yi tavsiye eder misiniz?
vatanda 999 tl ye satılan disbrütör garantili alınır mı, garantide sıkıntı yaşar mıyım?
tavsiyeleriniz ne olur -
G3 u bilmiyorum ama ben selfie den cok memnunum. Vatandan aldim ben de.
sıkıntı olduğunda direk vatana mı vereceksiniz? onunla ilgili ne dediler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK PaSSenGeR -- 13 Nisan 2016; 12:12:49 > -
Beyler zenfone max tevsiye ederim şarj cihazını unutturuyor 5000 batarya ile. Sony z5'ten geçtim sırf batarya için çok güzel cihaz.
quote:
Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR
sıkıntı olduğunda direk vatana mı vereceksiniz? onunla ilgili ne dediler?
Onunla ilgli bisey sormadim da kimle isterseniz onunla muhatap olablrsnz sikinti olacagink sanmyrm.
quote:
Orijinalden alıntı: verdi001
Beyler zenfone max tevsiye ederim şarj cihazını unutturuyor 5000 batarya ile. Sony z5'ten geçtim sırf batarya için çok güzel cihaz.
Ülkemizde pil konusunda Zenfone Max'den daha üstün bir cihaz henüz görmedim
Ama Telefonu test ettiğimde ön kamera'nın zenfone selfie'den bariz daha düşük
olduğu gözümden kaçmadı
Eğer Asus'un sitesinde yazdığı telefon özellikleri doğruysa
Zenfone Max'ın ön kamerası : 5MP Sabit odak
Zenfone Sellfie ön kamerası : 13 MP Otomatik odak, geniş açı
Ama batarya konusunda zenfone max her telefonu her türlü döver :)
Ayrıca Zenfone Max harici şarj cihazı olarak da kullanılabiliyormuş , yani başka telefonları şarj edebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikaze35 -- 14 Nisan 2016; 10:37:05 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: komikaze35
quote:
Orijinalden alıntı: verdi001
Ülkemizde pil konusunda Zenfone Max'den daha üstün bir cihaz henüz görmedim
Ama Telefonu test ettiğimde ön kamera'nın zenfone selfie'den bariz daha düşük
olduğu gözümden kaçmadı
Eğer Asus'un sitesinde yazdığı telefon özellikleri doğruysa
Zenfone Max'ın ön kamerası : 5MP Sabit odak
Zenfone Sellfie ön kamerası : 13 MP Otomatik odak, geniş açı
Ama batarya konusunda zenfone max her telefonu her türlü döver :)
Ayrıca Zenfone Max harici şarj cihazı olarak da kullanılabiliyormuş , yani başka telefonları şarj edebilirsin
Aynen hocam muhteşem bir batarya z5 te kullanmaya korkuyordum aman batarya bitmesin 2500 tl verdiğin cihaz düşü. Ne anladım bu işten bol bol net whatsap face twit bitmiyor yinede. 4.30 saat ekransürem var 17 saattir telefon açık, %60 bayattan şuan muhteşem☺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
marshmallow güncellemesi ile ilgili bir gelişme var mı bildiğiniz? -
arkadaşlar çok soru gördüm sırayla cevaplıyayım
soru 1 : vatanda 999 tl ye satılan disbrütör garantili alınır mı, garantide sıkıntı yaşar mıyım?
tavsiyeleriniz ne olur ?
demiş bir arkadaş geçen kulaklık bozuldu şarj aleti ile beraber garantiiye verdim bir güniçerisinde ikisinide de değiştirdiler aksesuarı çoğu distribütör garanti diğiştirmiyor garanti konsu sonuç olarak bana göre mükemmel
soru 2 :sıkıntı olduğunda direk vatana mı vereceksiniz? onunla ilgili ne dediler?
kardeşim şimdi asus garantisini türkiyenin en iyisi apple distribitör garantisi olan bilcom dur(vatandan alanlar için) adrese gelmeleri için arıza kaydı bırakırsın bi form olması gerek evinden gelip alırlar olmadı sana yakın olan servise git şahsen ben öle yaptım.
soru 3: marshmallow güncellemesi ile ilgili bir gelişme var mı bildiğiniz?
asus nisan haziran ayları arasında ilk zen 2 sonra bizim telefonlara marshmallow güncellemesini verecek tam tarih belli değil.
kısacası arkadaşlar aksesuar kısmı olsun bu fiyata en ama en iyi distribütör garantili telefon alacaksanız vatandan alın.
-
Arkadaşlar, asusun diğer model telefonlarını kullananlar operatörlere modellerini kaydettirmişler bile. Bir biz kalmışız. Resimdeki şikayet yazısını bizim telefona uygun olacak şekilde düzenledim. 2 dakikanızı alır. Siz de şikayet kaydı açarsanız sorunu daha hızlı çözerler.
Selfie modeli için vodafone şikayet metni:
Telefonumun marka modeli: Asus zenfone selfie (ZD551KL). Telefonumun 4.5G desteği olmasına rağmen 4545'e 4.5G yazıp yolladığımda cihazınız 4.5G uyumlu değildir yanıtı geldi. Kullandığım marka ve modelin Vodafone 4.5G uyumlu cihazlar listesine eklenmesini arz ederim.
Şikayet etmek için:https://sikayet.btk.gov.tr
Şikayet edip sorunu çözülen farklı asus modeli kullanıcısı:
Bunun bana ne faydası var? Ben zaten 4g bağlanıyorum?
Telefonumuz vodafonun 4.5g uyumlu cihazlar listesinde olmadığı için 4-10 gb hediye internetli 4bucakg kampanyasından faydalanamıyoruz. Bu durum değişmezse ileride yapılacak kampanyalardan da yararlanamayacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepenk -- 16 Nisan 2016; 9:59:52 >
-
Sim kartı alıp takın hemen bağlanıyorsunuz zaten 4G 'e . Bende AVEA var . -
yarın vatandan selfie almayı düşünüyorumda sıfırdan tam şarj olma süresi ne kadar birde power point pdf dosyalarını açan bi ugulama varmı polaris Office gibi kendisinden gelen yani -
quote:
Orijinalden alıntı: lordham1995
yarın vatandan selfie almayı düşünüyorumda sıfırdan tam şarj olma süresi ne kadar birde power point pdf dosyalarını açan bi ugulama varmı polaris Office gibi kendisinden gelen yani
Selfie yerine max almanı tavsiye ederim .
ma xi cep .com'dan Office suit premiumu indirirsen Ms Office 2016 gibi kullanırsın telefonu
Benimki 2 saatte filan şarj oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem271 -- 19 Nisan 2016; 20:00:22 > -
Arkadasim eline saglik 4 5 dk da sikayeti gerceklestirdim. Tesekkurler. Diger arkadaslar da yaparsa sonuc aliriz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X