Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, biriniz şu video çekimine bi baksın. Bende 27 dk video kaydından sonra sistem boyunu aşıyor diyerek kaydı durduruyor. Kamera ayarlarıyla filan oynamadım. Hafıza da var 10 Gb boş hafıza var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynı şekilde 27 dk. 1080 p kayıt yaptım 3,80 GB yer kapladı .
  • Aynen bende de 3,80 gb 2 saatlik videoyu 4 parça halinde çektim. Drive a yükleyim dedim. 2 tanesini yükledim fakat 2 si telefonda kaldı. Birazda resimler var. Telefonda boş alan şuan 2.36 gb civarında. Telefon yavaşladı bazı uygulamalarda bazen donuyo. Durum sende nasıl ?

• Bende 9 gb boş alan vardı videoyu çektikten sonra kasma ypamadı sildim sonra ama uyarıya bakarasak bir hata değilde asus bişeyleri düşünerek kısıtlama getirmiş gibi duruyor.birde farklı video programından deneyip görmek lazım durumu

• 3.8gb demek 4,000,000,000byte demek.
    bu da fat32 formatlı depolama donanimlarinda(misal fat32 ile formatlanmış sd kart) kullanilabilecek en büyük dosya boyutu ve 32bit işletim sistemlerinde kullanılabilecek (bazı yöntemlerle değiştirilebiliyor bu durum) en büyük ram boyutu. Bence kullanıcıyı zor durumda bırakmamak için yapılmış gereksiz bir özellik.

Bu arada başka bir sebep de olabilir, benim aklıma bu geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

3.8gb demek 4,000,000,000byte demek.
    bu da fat32 formatlı depolama donanimlarinda(misal fat32 ile formatlanmış sd kart) kullanilabilecek en büyük dosya boyutu ve 32bit işletim sistemlerinde kullanılabilecek (bazı yöntemlerle değiştirilebiliyor bu durum) en büyük ram boyutu. Bence kullanıcıyı zor durumda bırakmamak için yapılmış gereksiz bir özellik.

Bu arada başka bir sebep de olabilir, benim aklıma bu geldi.

Çok mantıklı hocam. Isınma gibi bir sorun olsa sonyler gibi uyarı verebilirdi. Fakat bizim telefon oldukça kalın ısınma sorunuda yok. Çok yüksek ihtimal Fat32 olayından.
  • kepenk K kullanıcısına yanıt
    Hafıza kartı kullanmıyorum. Telefon hafızası hangi format

• Telefon için iyi bir hafıza kartı almak istiyorum. Tsvsiyeleriniz nelerdir ? 64GB filan yeter.

• Telefon hafızasından kaynaklanacağını zannetmiyorum. Belki kullanıcı fat32 sd karta dosya aktarabilir diye de düşünmüş olabiler. Hiç alakasız, bilmediğim bir sebebi de olabilir. Kesin konuşmak istemiyorum.

• Asusun kamera yazılımından kısıtlama yapmış olma ihtimaline karşı farklı bir camera programı deneyin bakalım.

• yaww neoldu bizim bu güncellemeye unuttular mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaga

yaww neoldu bizim bu güncellemeye unuttular mı acaba

Sordum bugün hocam. Yakında geleceğini söylediler. Sistemde bug olmaması için testler yapılıyomuş. Yani yukardakilerle aynı yanıt verildi. Sabırlı olalım bence. 5.0 yeterince iyi zaten sadece sabır
  • Haziranda gelir demişlerdi bi haber var mı

• Selam. Telefonu eşime almayı düşünüyorum. Vatanda kalmamış ama nette de 1000 lira üzerinde hep. Vatandaki satış elemeanı bu hafta gelecek dedi ama asus'un kendi sitesinde de satışta yok...
    Arkadaşlar diyelim ki teli bulduk. Kamera performansı nasıl?
    Zenfone 2 laser ve max'ın ön kameraları arkadan daha etkili idi. (Max'ı anneme aldık.)
    Acaba Selfienin çözünürlüğü yüksek olunca arka kamera performansı daha iyimidir? Kısacası memnunmusunuz?
    Batarya ne kadar yetiyor? 3G Ram telefonu rahatlatıyormu? Isınma varmı vs vs....
    Telefonda kronik sorun veya sizin belirtmek istediğiniz bir olumsuzluk varsa, yardımcı olursanız sevinirim.
  • Zentalk forumdaki kullanıcı eleştirilerine bakılırsa, güncelleme belirsiz bir ileri tarihe ertelenmiş...

Bir de camera uygulaması için yeni bir güncelleme var 28 haziran tarihli, yapan var mı, bir sorun yaşadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 29 Haziran 2016; 17:02:02 >
  • Arkadaşlar bu telefon hiçbir teknoloji mağazasında satılmıyor sebebini bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    hocam bu 6.0 ın getirdiği yenilik pek yok gibi yüklemek mantıklı olacak mı ? batarya daha çok gidecekse kurarım ama asusun koyduğu yenilikler yok daha çok kendi uygulamalarını kaldırmış gibi ayrıca görüntüde de pek değişiklik yok uygulama simgeleri markette güncellendikçe değişiyor

https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1016400/

birde kursak ramden daha mı çok yicek bu marshmallow acaba ?
  • Ee sözde bugün sonn gündü güncelleme gelmedi Bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: Biutiful

hocam bu 6.0 ın getirdiği yenilik pek yok gibi yüklemek mantıklı olacak mı ? batarya daha çok gidecekse kurarım ama asusun koyduğu yenilikler yok daha çok kendi uygulamalarını kaldırmış gibi ayrıca görüntüde de pek değişiklik yok uygulama simgeleri markette güncellendikçe değişiyor

https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1016400/

birde kursak ramden daha mı çok yicek bu marshmallow acaba ?

Sırf o gereksiz saçma uygulamaların kalkması için 6.0 kurarım.

• İyide onları şimdi bile kaldırabiliyosun beklemeye gerek yokki

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.