Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sizdede durum cubugunu asagi kaydirinca panelin altindaki yazi ingilizcemi mobile manageri acan yazi

• quote:

Orijinalden alıntı: bedo10

quote:

Ya ben dosyayı indirdim direk telefonun içine attım ama görmedi hem .rar'ı attım hem çıkarıp attım gene görmedi neden olmuş olabilir ?

Sorunuma cevap verebilcek yok mu ?

??????
  • quote:

quote:

quote:

Ya ben dosyayı indirdim direk telefonun içine attım ama görmedi hem .rar'ı attım hem çıkarıp attım gene görmedi neden olmuş olabilir ?

Sorunuma cevap verebilcek yok mu ?

??????

Hocam rar şeklinde olması lazım öncelikle. Çıkarırsanız görmez zaten. Tekrar indirmeyi deneyin.Dahili hafızaya atın. Yine olmazsa bence bi telefonu 0layıp öyle deneyin. Veya sistem güncellemesi uygulamasını 0 lamayıda deneyebilirsiniz. Bilgili olduğumdan değil başıma gelse böyle birşey bunları yapardım ben tavsiye sadece

• bedo10 B kullanıcısına yanıt
    hocam telefonu kabloyla pcye bağlayın indirdiğiniz dosyayı telefonun ana hafızasına atın sonra kabloyu çekin. üst bildirim kısmına uyarı düşecek yeni güncelleme var diye görürsünüz zaten.
  • Wi-fi üzerinden güncelleme gelen var mı

• Güncellemeyi wifiden yapan yok mu

• Not Afraid kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.

• Ota üzerinden güncelleme geldi mi sizlere bana gelmedi merak ettim bi cevap vercek yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

Ota üzerinden güncelleme geldi mi sizlere bana gelmedi merak ettim bi cevap vercek yok mu

Hocam gelmedi internetten indirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karapiyon

arkadaşlar iyi günler. daha yeni 2 gündür farkına vardığım asus zenfone selfie telefonum arama sırasında telefonu ekranı aşağı gelecek şekilde yani yüzüstü masaya koyduğumda titrerken arka kameranın üst tarafından yani üstteki güç tuşuyla arka kamera arasındaki kısımdan ses geliyor o kısma elimle bastırdığımda ses kesiliyor sizce bu durum normal mi sizde aynı durumu yaşıyormusunuz yoksa benim telefonda mı bir problem var.

Bu problem bende de başladı. Aslında vardı da ekran üstü tutunca oluyor diye önemsememiştim, ama şimdi elimde yere dik tutarken de oluyor, titreşirken cızır cızır ses geliyor. Elimle bastırınca susuyor. Sanırım kapağın arkasındaki mikrofon bölgesi ile kasa arasında zamanla bir açılma meydana geliyor, ondan dolayı titreşim burada bir sese neden oluyor. Garantisi olmasa japon yapıştırıcı ile çözerdim ama şimdi servise vermek gerek, sizinkini daha beter etmişler, ondan dolayı da çekiniyorum vermeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz0734

arkadaşlan bilmeyenler için söylüyorum marshmallow güncellemesi çok kolay ilk önce

https://www.asus.com/tr/Phone/ZenFone_Selfie_ZD551KL/HelpDesk_Download/

sitesine bilgisayardan girin android i seçin sonra firmware den en üstte gözüküyor marshmallow güncellemesi indirin telefonu bilgisayara bağlayın ve dahili depolamaya atın 2 gb boş alanınız olması gerekli ve %50 şarj lazım sonra kabloyu çekin bi bildirim gelecek güncelleme bildirimi onaylayın sonra bekleyin hallediyor ve hiç bir veri kaybı yok şimdiden hayırlı olsun marshmallow :)))

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆

aynen dediğiniz gibi yaptım, problemsiz indirdim, şu an kuruyor ,az kaldı, son zamanlardaki sıkıntılarım umarım düzelir.

• Hocam ben çok memnun kaldım özellikle bataryası çok iyi oldu. Beklemede şarj yemiyor wifi/mobil veri açık değilse. Çok akıcı oldu . İnstagram Snapchat tarzı uygulamalar ara ara takılıyordu şimdi onlarda gitti. Çok akıcı oldu sistem. Arayüz efektler filan muhteşem. Çok beğendim bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Afraid -- 6 Temmuz 2016; 21:42:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Marshmallow yükledim, ram kullanımı açısından gelişme var. 34.000 civarındaki antutu puanım da 40.000 i geçti, belirgin bir akıcılık oluştu. Ben memnun kaldım update den.

Marshmallow yükleyen arkadaşlar,video kaydetme süre sınırlamasında bi değişiklik var mı? 5.0.2 de FullHD video çekimi 27 ile sınırlıydı.

• Ayarlar hakkında model numarası asus_z00ud yazıyo bende sizde ne yazıyo türkiye modelinde ze511kl gibi bişey yazıyodu çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Hocam ben çok memnun kaldım özellikle bataryası çok iyi oldu. Beklemede şarj yemiyor wifi/mobil veri açık değilse. Çok akıcı oldu . İnstagram Snapchat tarzı uygulamalar ara ara takılıyordu şimdi onlarda gitti. Çok akıcı oldu sistem. Arayüz efektler filan muhteşem. Çok beğendim bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür

evet bende çok memnun kaldım telefon sıfırlandı adeta,ilk aldığım gibi oldu hiç bir takılma gecikme kalmadı.
    ama görselllerim hiç değişmedi aynı,arayüz efektlerden kastın nedir? yada ben nasıl dönerim 6.0 ın arayüzüne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacomert

Niye format attın?
    Ayarlardan sıfırladın mı, yoksa hard reset mi attın ?

telefon anormal kasılmaya başlamıştı, çift tıkla uyandırma ara ara çalışıyordu, gecikmeler çok fazlatdı,
    makina resmen aptallaşmıştı.neredeyse satacaktım makineyi, onun için hard reset attım ,ama hiç değişiklik
    olmamıştı. 6.0 ı yükleyince düzeldi makine, ilk günkü haline döndü resmen. valla acayip mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Hocam ben çok memnun kaldım özellikle bataryası çok iyi oldu. Beklemede şarj yemiyor wifi/mobil veri açık değilse. Çok akıcı oldu . İnstagram Snapchat tarzı uygulamalar ara ara takılıyordu şimdi onlarda gitti. Çok akıcı oldu sistem. Arayüz efektler filan muhteşem. Çok beğendim bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür

evet bende çok memnun kaldım telefon sıfırlandı adeta,ilk aldığım gibi oldu hiç bir takılma gecikme kalmadı.
    ama görselllerim hiç değişmedi aynı,arayüz efektlerden kastın nedir? yada ben nasıl dönerim 6.0 ın arayüzüne?

Hocam ben efektleri kapatmıştım sanırım tam emin değilim. Şuan o yüzden farklı geliyo olabilir. Efekten kastım uygulama açılış efektleri hocam.

• İnternet üzerinden mi yüklediniz birde ekran süresi ne kadar alıyo

• Slm 6.0 Marshmallow yükleyen arkadaşlar,

5.0.2 versiyon da FullHD video çekimi 27 dk. Daha uzun video kaydı yapmıyordu telefon. Yaklaşık 2 saatlik videoyu 4 adet parça halinde kaydedebildim.

Marshmallow güncellemesinde video kaydetmede iyileştirme var mı ?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.