Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordham1995 L kullanıcısına yanıt
    Pc den kablo ile indirip Otg yoluyla yükleyenleri diyorum.

• Cihazı fabrika ayarlarına veya hard reset sıfırlama işlemini yapan arkadaşlar....

Cihazım da biraz yavaşlık ve şarjı çabuk tüketme gibi sorunlar var sıfırlama işlemi düşünüyorum. Sıfırlama işlemi sorun çıkarıyor mu ?

• ben fabrika ayarlarına döndüm. pil lollipoptaki gibi genelde 3 4 saat ekran süresi alıyorum hızlanma bariz fark oluştu.
  • Bu hafta gelicekti güya güncelleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Daha önce bahsedilmişti ama bulamadım, kamera açıldığında otomatik mod yerine daha önce kullandığımız modda açılması için ne yapıyorduk?
    Mesela en son hdr kullanıldıysa tekrar açınca hdr modda açılması için bir ayar var mıydı?

Evet var , mod seciminde istedigin moda basili tut , surukle ve tasi

• lordham1995 L kullanıcısına yanıt
    Bunun sebebi uyku modu . uykuyu 30 dakikaya al sorun cozulur

• erdem271 kullanıcısına yanıt
    Denedim güncellemeyi kaldırdım biraz düzelir gibi oldu ama sonra eskisi gibi bozuk şuan ara sıra çalışıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem271

quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Daha önce bahsedilmişti ama bulamadım, kamera açıldığında otomatik mod yerine daha önce kullandığımız modda açılması için ne yapıyorduk?
    Mesela en son hdr kullanıldıysa tekrar açınca hdr modda açılması için bir ayar var mıydı?

Evet var , mod seciminde istedigin moda basili tut , surukle ve tasi

Hocam çok sağolun ön kamera hep güzelleştirme açılıyodu kafayı yiyordum çok sağolun
  • erdem271 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum, sayenizde hallettim.
  • pil 1 günü zor çıkarıyor hemde wifi ile bu durum canımı sıkmaya başladı günde iki defa şarjdan çekiyorum telefonu çok az gidiyor hakikaten ya
  • Ben 1 gunu rahat rahat cikariyorum 3 4 saat ekran suresi ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biutiful

pil 1 günü zor çıkarıyor hemde wifi ile bu durum canımı sıkmaya başladı günde iki defa şarjdan çekiyorum telefonu çok az gidiyor hakikaten ya

Hocam 4- 4,30 saat ekran süresi alıyorum genelde. çok yoğun kullanırsam daha fazla alacağımı düşünüyorum. Bana kesinlikle 1 gün yetiyor hatta bazen diğer güne sarktığı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

quote:

Orijinalden alıntı: Biutiful

pil 1 günü zor çıkarıyor hemde wifi ile bu durum canımı sıkmaya başladı günde iki defa şarjdan çekiyorum telefonu çok az gidiyor hakikaten ya

Hocam 4- 4,30 saat ekran süresi alıyorum genelde. çok yoğun kullanırsam daha fazla alacağımı düşünüyorum. Bana kesinlikle 1 gün yetiyor hatta bazen diğer güne sarktığı oluyor

Hocam kullanma sekline bagli o zaman

• zenui 3.0 apk buldum. zenfone 3 te kullanılanı. kilit ekranda dinamik hava durumu göstergesi çok hoşuma gitti. kurucam telefon çöker diye korkuyorum. Burdan deneyen oldumu hiç ?

edit : şuan kullandığım sürümde 3.0 mış ee o zaman bizde kilit ekranda neden böyle özellik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therenos -- 20 Temmuz 2016; 14:31:47 >

• Arkadaşlar merhaba,

Bir Zenfone 2 kullanıcısı olarak telefonumdan oldukça memnunum,arkadaşımda almak istiyor ama intel işlemci artık destek vermeyeceği için tavsiye etmedim..Bu modeli gördüm incelemelere baktım oldukça ilgi çekici olduğuna kanaat getirdim. öncelikle kesinlikle uzak dur diyebileceğiniz bir telefon mu? Bir de internetten alışveriş sitelerine baktım hiçbir yerde stokta kalmamış. sizlerin bildiği alınabilecek düzgün bir yer var mı? yardımcı olabilir misiniz
  • telefon avea mobil ağa bağlanamıyor, özel bi ayar mı lazım acaba, ne yapılabilinir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkan

telefon avea mobil ağa bağlanamıyor, özel bi ayar mı lazım acaba, ne yapılabilinir?

Türk Telekomda sıkıntı var hocam. Çok fazla arkadaşım şikayetçi. 6s plus 64 gb filanda bağlanmıyor. Şans işi sanırım. Türk telekomla görüşün hocam.
  • Not Afraid kullanıcısına yanıt
    Sanirim hatla ilgili bir sorun var, baska kart takilinca baglandi, teşekkürler yorum için

• Çok emin olmamakla beraber dinamik hava durumu yeni nesil temalarla geliyor, tema mağazasından yeni nesil bir tema yükleyip deneyin bir.

Ben de walpaper motion effect nasıl uygulanıyor, onu bulamadım :)
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.