Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ön İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus Zenfone Selfie adlı modelinin ön inceleme yazısı ile karşınızdayız.

Zenfone Selfie adlı akıllı telefonunu kısaca tanıtmak gerekirse:

Piyasada bulunan bir çok telefona kıyasla gelişmiş ön ve arka kameranın yanında çok fazla sayıda çekim modu ile karşımıza çıkan Asus’un yeni canavarı diyebiliriz.

ZenUI arayüzünü kullanarak bir çok telefondan farklı ve kullanışlı bir arayüz sunan Selfie, Asus Zenfone serisi ürünler kadar eşsiz olan bir ürün.

Ön ve arka kamera kısımda bulunan 13 megapiksel kamera Asus Zenfone Selfie’nin en büyük özelliği diyebiliriz. Ön ve arka kısımda bulunan kameraların yanında telefonun her iki yüzünde de çift led flaş konumlandırılmış durumda. Gece çekimleri sırasında sizlere eşi olmayan bir performans vereceğini düşündüğümüz Selfie sayesinde geceleri fotoğraf çekinmek için bir ışığa ihtiyacınız kalmıyor.

Asus Zenfone Selfie’nin ön kamera özellikleri arasında bulunan panorama modu ile 140 derecelik açıya kadar fotoğraf yakalayabilirsiniz. Asus Zenfone Selfie’nin ön kamerasının en büyük özelliği olmasının yanında arka kamerası da diğer bir çok üründen kendisini ayırır durumda.

Zenfone Selfie’nin arka kamerası düşük ışıklar için ideal 2.0 diyafram açıklığına kadar sizlere sunabiliyor. Bu sayede ışığın az olduğu ortamlarda bile en mükemmel fotoğrafları sizlere çekme imkanı sunuyor. Her türlü çekim ortamında lazer odaklama ile en hızlı şekilde odaklayarak hızlı çekim kalitesi sunan Asus Zenfone Selfie, kendi içerisinde gelen özellikler ve eşsiz çekim modları, Pixelmaster 2.0 ile ZenMotion, Dual Flas, HDR. Low-Light, Beauti-Fication ve Selfie Panorama ile sizlere eşsiz çekim kalitesi sunuyor. Asus Zenfone Selfie diğer Asus ürünlerinde bulunan Asus Kamera uygulamasını kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.c.g -- 15 Eylül 2015; 18:07:09 >

• Sony xperia c5 ultraya rakip olarak yapılmış bi telefon ama gereksiz ya sadece bunu çıkar yada sdece zenfone 2. Zaten zenfone 2 güncelleme sorunu yüzünden vazgecip c5 aldım. Anneme babama eşime zenfone5 ve 6 almıştım.ben bu sorundan dolayı zenfone 2 den vazgectim

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.