Bildirim
asus zenfone2 mi- Lg flex 2 mi??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben g flex 2 alırdım estetik yönden çok hoş duruyor,zenfone 2 kütük gibi telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 29 Ekim 2015; 0:26:10 > -
zenfone 2. -
flex 2 ile karşılaştırıyorsanız tasarım sizin için önemli.Şayet ben de tasarımı ön planda tutarım iki cihazı da inceledim z2 tasarım olarak gerçekten eski nesilinden daha kalın ve kötü flex serisi amoled ekranı ve kırmızı parlak arka kapağı ile çok şıktır.Donanımsal özelliklere kanmayın aşağı yukarı aynı performansı vereceklerdir. -
o fiyatlara alabiliyorsam g3 alırdım daha iyidir flex 2 den -
Zenfone 2 performans olarak 4 gb ram inde büyük katkısıyla oldukça iyi. ben zenfone 2 - 1,83 ghz versiyon kullanıyorum. g flex 2' yi düşünmedim değil ama sd810 düşündürüyor. z2 çoz az ısınan bir cihaz. gf2 nin ram 2 gb bence sd810 a yakışmamış ram miktarı 3 gb olursa ömrü uzar. tuşlar ekrandan pay alıyor ne kadar önemli tartışılır. ikisinide iyice bir kurcala derim. z2 tasarım olarak fena değil bence, kalınlık var tabi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X