Şimdi Ara

ASUS ZenPower (10050 mAh)[Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teknik Özellikler

Kapasite: 3,6V / 10050 mAh (36Wh)
      Şarj Süresi: 5V/2A Standart kablo ile 6 saat
      Boyut: 90.5 x 59 x 22 mm
      Giriş/Çıkış Portları: Mikro USB (giriş) bağlantı noktası USB (çıkış) bağlantı noktası
      Girişler: DC 5V 2.0A
      Çıkışlar: DC 5.1V 2.4 A
      Ağırlık: 215 Gram
      Sıcaklık: Şarj Sıcaklıkğı 0℃-40℃ (TYP) / Çalışma Sıcaklığı -40℃~+70℃ aralığında.
      Batarya Türü: Lityum iyon

ASUS ZenPower'lar yakın zamanda Türkiye'de satışa sunulacak. İlk olarak ASUS Store'da satışa sunulacak olan cihaz, uygun fiyatı ve kapasitesi ile dikkat çekmiyor değil. 59 TL gibi bir ücretle kullanıcılara sunulacak olan ZenPower, gri, pembe, altın, mavi ve siyah renk seçeneklerine sahip. 2.4 A çıkışa sahip olan cihazın hızlı şarj özelliği ön planda tutulmuş. Ayrıca kendisi de 6 saat gibi bir sürede tamamen doldurabiliyor. Alttaki resimde de ASUS tarafından belirtilen dolum sayılarını görebilirsiniz.

Düzenleme: ASUS STORE üzerinden satışa SUNULDU.

Samsung Galaxy W Şarj Etme Süresi: 2 Saat 30 dakika
    LG G3 Şarj Etme Süresi: Yakında!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyilkr -- 24 Mayıs 2015; 23:56:25 >

• Grupanya kodu ile 47 liraya aldım ZenPower'ı ve detaylı olarak ZenFone 5'te (A501CG) test etme şansım oldu. Telefonun pili 2110 mAh

1. SEFER

1) Telefonu tamamen kapalıyken şarj ettim 2 saat 40 dakikada doldu. (Aslında kapalıyken daha kısa sürede şarj etmesi lazım anlamadım niye uzun sürdü )

2) Telefonu açtım ama ekran kapalı şekilde 2 saat 30 dakikada doldu. (Wi-Fi arkaplanda çalışıyor fakat çok veri çeken bir uygulamam yok ve 1-2 kez ekranı açıp gelen mesajlara, maillere vs. baktım yani şarj esnasında toplam 2-3 dakikayı geçmemiştir ekranın açık kalması)

3) Bu sefer online bir oyun oynarken şarj etmeyi denedim W-Fi hep veri çekiyor ve ekran hep açık süresini bilmiyorum ama ZenPower tükendi ve telefonu %35-40'a kadar şarj edebildi.

2. SEFER

Bu sefer 1. seferde 2. sıradaki gibi 3 kez şarj ettim. Aslında 3,5 devamını oku

Bu 3 kez tam dolumdan sonra ZenPower'ın güç düğmesine bastım sadece 1 LED yanıyordu yani hala içi doluydu ve 1. seferde 2. sıradaki gibi 4. kez telefonu şarj etmeye başladım ve telefon %37 oldu 65 dakikada. Yani Asus'un sitesinde yazan ZenFone 5'i en az 3 defa şarj eder ifadesini fazlasıyla teyit ettim.

NOT1:
    ZenFone 5 kullananlar dikkat ettiyse bilir; telefon %1'deyken çok rahat en az 10 dakika kullanabiliyorsunuz ya da ekran kapalı ama arkada Wi-Fi açıkken uzun saatler telefon kapanmıyor. Sırf bu yüzden ZenPower'a bağlamadan önce telefonun tamamen kapanmasını bekledim. Telefon kapandı ZenPower'a bağladım sonra telefonu açtım ve 1 sefer 2. sıradaki gibi şarj ettim.

NOT2:
    Bu şarj sürelerini hesaplarken telefon yanımda olduğu için bunlar kesin süreler diyebiliriz yani şarj %100 olduktan 1-2 dakika sonra ZenPower'dan kabloyu çektim.

• maşallah konuyada kimse yazmıyor.. LAKİN BEN YAZAYIM.. ASUS ZENPOWER MODELİNDE 2.4 AMPER CIKIŞ VAR HIZLI ŞARJDA YAZIYOR AMA MAALESEF HIZLI ŞARJ ETMİYOR.. NE LG G4 NEDE GALAXY NOTE 5 HIZLI SARJ ETMİYOR... HELEKİ QUICK CHARGE 2.0 TEKNOLOJİSİNİ DESTEKLEMİYOR BİLE.. ASUS BUNUN ZENPOWER PRO OLAN MODELİNİ ÇIKARMIŞ ONDA QUICK CHARGE 2.0 DESTEĞİ VAR VE CİFT USB ÇIKIŞIDA VAR... YANİ ASUSUN KAZIĞINI GÜZEL YEDİK...PRO OLAN MODELİDE ÜLKEMİZDE SATILMIYOR.. KALİTESİNE GÜVENDİK ALDIK SONUÇ BU :) HELEKİ 7 SAATDE DOLUYOR ONU HİÇ SÖYLEMİYORUM BİLE.. KİSACASİ KAPASİTESİ TAMAMDA YAVAŞ SARJ EDİYOR.. MÜMKÜNSE POWERBANK ALIRKEN QUICK CHARGE 2.0 DESTEKLİ POWERBANK LER ALIN.. HELEKİ S820 Lİ LG G5 HTC ONE M10 XPERIA X PERFORMANCA GİBİ YENİ MODELLER İÇİN POWER BANK ALIRKEN QUICK CHARGE 3.0 DESTEKLİ POWER BANK ALIN.. ÇIKIŞ 2.4Amper DİYOR AMA HIZLI ŞARJ ETMİYOR TEŞEKKÜRLER ASUS :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

maşallah konuyada kimse yazmıyor.. LAKİN BEN YAZAYIM.. ASUS ZENPOWER MODELİNDE 2.4 AMPER CIKIŞ VAR HIZLI ŞARJDA YAZIYOR AMA MAALESEF HIZLI ŞARJ ETMİYOR.. NE LG G4 NEDE GALAXY NOTE 5 HIZLI SARJ ETMİYOR... HELEKİ QUICK CHARGE 2.0 TEKNOLOJİSİNİ DESTEKLEMİYOR BİLE.. ASUS BUNUN ZENPOWER PRO OLAN MODELİNİ ÇIKARMIŞ ONDA QUICK CHARGE 2.0 DESTEĞİ VAR VE CİFT USB ÇIKIŞIDA VAR... YANİ ASUSUN KAZIĞINI GÜZEL YEDİK...PRO OLAN MODELİDE ÜLKEMİZDE SATILMIYOR.. KALİTESİNE GÜVENDİK ALDIK SONUÇ BU :) HELEKİ 7 SAATDE DOLUYOR ONU HİÇ SÖYLEMİYORUM BİLE.. KİSACASİ KAPASİTESİ TAMAMDA YAVAŞ SARJ EDİYOR.. MÜMKÜNSE POWERBANK ALIRKEN QUICK CHARGE 2.0 DESTEKLİ POWERBANK LER ALIN.. HELEKİ S820 Lİ LG G5 HTC ONE M10 XPERIA X PERFORMANCA GİBİ YENİ MODELLER İÇİN POWER BANK ALIRKEN QUICK CHARGE 3.0 DESTEKLİ POWER BANK ALIN.. ÇIKIŞ 2.4Amper DİYOR AMA HIZLI ŞARJ ETMİYOR TEŞEKKÜRLER ASUS :)
    crazy585858

Açıklamanla moralimi bozdun ya.
    Asus ZenPoweri laptopun Usb portundan (iki kutu dolu geldi) kalan iki kutuyu 5 saatte doldurdum. USB'den yapılan şarjda telefon, tablet, veya powerbank'ın bataryası, şarj cihazına göre daha çabuk biter. Telefonunun bataryası bitmediği için henüz Asus ZenPowerle henüz şarj etmedim.
    Sen 2.0A ve 2.4A'lik şarj adaptörü ile Asus ZenPower bankı ne kadar sürede (7 saatte mi?) şarj ettin?
    Pro modeli Abd ve Kanada için üretilmiş. Ülkemizde satılmıyor. Usb 2.0- 3.0'larda iki ayrı usb portu var. Aynı anda iki ayrı telefonu şarj edebiliyorsunuz.
    Yazıların oldukça karışık, imla hatalarınla ve büyük harf yazmışsın. "Büyük harf" forumlarda bağırma anlamına gelir.
    Asus ZenPower Pro modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 9 Mayıs 2016; 14:07:49 >

• pro modeli olsa keske quike sarz 2.0 da destekli ama ulkemizde satilanlar eski urun kimbilir kac yillik pilin depoda durma zamanida onemli bence

• 2430 mAH'lık bataryada (Samsung Galaxy Ace 2) %13 pil varken, Asus ZenPower ile 1.5 saatte % yüz şarj ettim. Şarj esnasında tabletimin de bataryası bitmişti. Pro modeli olsaydı aynı anda onu da şarj edecektim. aliexpresste satılıyor olsaydı hemen sipariş edecektim ama satışı yok.
  • crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Evet katılıyorum sana. bende daha yeni aldım ZenPower ve bende Samsung S4 var. kendi şarj aleti ile max. 2 saat sürüyor S4'ü şarj etmek fakat ZenPower ile bu süre 3 saatin üzerine çıkıyor. 2.4A output yazıyor ama 1A, 1.5A falan veriyor sanırsam. Bari normal şarj aleti kadar 2.0A, 2.1A falan verseydi yine razıydım. Büyük beklentiyle almıştım çok yazık! @crazy585858

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emh15 -- 24 Mayıs 2016; 18:20:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    4 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kımseye tavsıye etmıyorum ürünü.Çok yavaş şarj ediyor.2300 mah bi telefonu ortalama 3 saatte dolduruyor.
    Ve telefounun kasası metal ise telefona temas ettiği an şarjdan kısa sureli kesilmeler oluyor.
  • Bu powerbankın çıkışı üzerinde yazdıgı gibi 2.4A değil. 1.0A. Almadan önce haberiniz olsun

• Esas konu aktif olarak buradan devam ediyor.
    https://forum.donanimhaber.com/m_105920794/mpage_27/tm.htm

sstarr
    Powerbank için bir tane de silicon kılıf almış olsaydınız hiçbir sorun çıkmayacaktı.
  • Bir hafta önde ben de aldım. Kendi kısa kablosu telefonu yavaş şarj ediyor, onun yerine kendi USB kablonuzu kullanırsanız daha hızlı şarj ettiğini göreceksiniz. Dün LG G3'ümü ilk defa bununla şarj ettim % 15'ten 100'e. Powerbank'in hala dört ışığı yanıyor, yani şarjı % 75'in altına henüz düşmemiş.
  • Şu aletin orjinal şarj kablosunu nerden alabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimisbrunn

Bir hafta önde ben de aldım. Kendi kısa kablosu telefonu yavaş şarj ediyor, onun yerine kendi USB kablonuzu kullanırsanız daha hızlı şarj ettiğini göreceksiniz. Dün LG G3'ümü ilk defa bununla şarj ettim % 15'ten 100'e. Powerbank'in hala dört ışığı yanıyor, yani şarjı % 75'in altına henüz düşmemiş.

gerçekten öyle kendi kısa kablosunu çıkarıp kaliteli USB kablo ile kullanınca normal şarj aletinden bir farkı kalmadı .

1 yıldır da aktif kullanıyorum performans kaybı yüzde 15 civarında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.