Şimdi Ara

Asus ZenPower Taşınabilir Şarj İncelemesi (Video İnceleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus ZenPower serisi Taşınabilir Şarj Cihazının hem Kutu İçeriğine hem de Teknik Özelliklerini ele aldık ve Videolu İnceleme ile sizlere sunmaya çalıştık.

Asus ZenPower Taşınabilir Şarj İncelemesi (Video İnceleme)

• Grupanya kodu ile 47 liraya aldım ZenPower'ı ve detaylı olarak ZenFone 5'te (A501CG) test etme şansım oldu. Telefonun pili 2110 mAh

1. SEFER

1) Telefonu tamamen kapalıyken şarj ettim 2 saat 40 dakikada doldu. (Aslında kapalıyken daha kısa sürede şarj etmesi lazım anlamadım niye uzun sürdü )

2) Telefonu açtım ama ekran kapalı şekilde 2 saat 30 dakikada doldu. (Wi-Fi arkaplanda çalışıyor fakat çok veri çeken bir uygulamam yok ve 1-2 kez ekranı açıp gelen mesajlara, maillere vs. baktım yani şarj esnasında toplam 2-3 dakikayı geçmemiştir ekranın açık kalması)

3) Bu sefer online bir oyun oynarken şarj etmeyi denedim W-Fi hep veri çekiyor ve ekran hep açık süresini bilmiyorum ama ZenPower tükendi ve telefonu %35-40'a kadar şarj edebildi.

2. SEFER

Bu sefer 1. seferde 2. sıradaki gibi 3 kez şarj ettim. Aslında 3,5 devamını oku

Bu 3 kez tam dolumdan sonra ZenPower'ın güç düğmesine bastım sadece 1 LED yanıyordu yani hala içi doluydu ve 1. seferde 2. sıradaki gibi 4. kez telefonu şarj etmeye başladım ve telefon %37 oldu 65 dakikada. Yani Asus'un sitesinde yazan ZenFone 5'i en az 3 defa şarj eder ifadesini fazlasıyla teyit ettim.

NOT1:
    ZenFone 5 kullananlar dikkat ettiyse bilir; telefon %1'deyken çok rahat en az 10 dakika kullanabiliyorsunuz ya da ekran kapalı ama arkada Wi-Fi açıkken uzun saatler telefon kapanmıyor. Sırf bu yüzden ZenPower'a bağlamadan önce telefonun tamamen kapanmasını bekledim. Telefon kapandı ZenPower'a bağladım sonra telefonu açtım ve 1 sefer 2. sıradaki gibi şarj ettim.

NOT2:
    Bu şarj sürelerini hesaplarken telefon yanımda olduğu için bunlar kesin süreler diyebiliriz yani şarj %100 olduktan 1-2 dakika sonra ZenPower'dan kabloyu çektim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.