Asus ZenPower serisi Taşınabilir Şarj Cihazının hem Kutu İçeriğine hem de Teknik Özelliklerini ele aldık ve Videolu İnceleme ile sizlere sunmaya çalıştık.
Grupanya kodu ile 47 liraya aldım ZenPower'ı ve detaylı olarak ZenFone 5'te (A501CG) test etme şansım oldu. Telefonun pili 2110 mAh
1. SEFER
1) Telefonu tamamen kapalıyken şarj ettim 2 saat 40 dakikada doldu. (Aslında kapalıyken daha kısa sürede şarj etmesi lazım anlamadım niye uzun sürdü )
2) Telefonu açtım ama ekran kapalı şekilde 2 saat 30 dakikada doldu. (Wi-Fi arkaplanda çalışıyor fakat çok veri çeken bir uygulamam yok ve 1-2 kez ekranı açıp gelen mesajlara, maillere vs. baktım yani şarj esnasında toplam 2-3 dakikayı geçmemiştir ekranın açık kalması)
3) Bu sefer online bir oyun oynarken şarj etmeyi denedim W-Fi hep veri çekiyor ve ekran hep açık süresini bilmiyorum ama ZenPower tükendi ve telefonu %35-40'a kadar şarj edebildi.
2. SEFER
Bu sefer 1. seferde 2. sıradaki gibi 3 kez şarj ettim. Aslında 3,5 devamını oku
Bu 3 kez tam dolumdan sonra ZenPower'ın güç düğmesine bastım sadece 1 LED yanıyordu yani hala içi doluydu ve 1. seferde 2. sıradaki gibi 4. kez telefonu şarj etmeye başladım ve telefon %37 oldu 65 dakikada. Yani Asus'un sitesinde yazan ZenFone 5'i en az 3 defa şarj eder ifadesini fazlasıyla teyit ettim.
NOT1: ZenFone 5 kullananlar dikkat ettiyse bilir; telefon %1'deyken çok rahat en az 10 dakika kullanabiliyorsunuz ya da ekran kapalı ama arkada Wi-Fi açıkken uzun saatler telefon kapanmıyor. Sırf bu yüzden ZenPower'a bağlamadan önce telefonun tamamen kapanmasını bekledim. Telefon kapandı ZenPower'a bağladım sonra telefonu açtım ve 1 sefer 2. sıradaki gibi şarj ettim.
NOT2: Bu şarj sürelerini hesaplarken telefon yanımda olduğu için bunlar kesin süreler diyebiliriz yani şarj %100 olduktan 1-2 dakika sonra ZenPower'dan kabloyu çektim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme