Şimdi Ara

VegGieg K5400 Usb Wifi Adaptör İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usb 3.0 ; 2,4-5-6 Ghz destekli (Tri band)

Driver gömülü geliyor; usb yi takınca setup dosyası çıkıyor tıklayıp kuruyorsunuz. Ekstra kurulum Cd si çıkmıyor; bu yönden iyi.

Kutu içeriği; + kılavuz ve garanti kartı.

Not: Dikkat edilmesi gereken nokta!

İlk test yaptığımda 350-360 civarı hız aldım. Acaba adaptörde mi sorun var dedim. Biraz araştırma yaptım; Usb Mode olmadığını fark ettim. Benzer ürün araştırması yaptım; Edup'un EP-AX1671 modeliyle benzer özellikte olduğunu gördüm. Driverini indirip kurdum. Cihazın driverini kaldırmadan. Sonuç olumlu. Usb Mode seçeneği geldi. Artık; 500 ve üstü hız alabiliyorum. Laptopumda bozulan dahili wifi kartımla benzer sonuçlar aldım.

VegGieg K5400 Usb Wifi Adaptör İncelemesiwww.szedup.com
    ShenZhen EDUP
    https://www.szedup.com/DownloadCenter

Resimde işaretli kısım aktif oldu. Ben de Usb 3.0 seçince sorun çözüldü.

Hız testleri (Kablosuz 5 Ghz; Modem Zyxel Dx3301-T0, modemden uzak odadan, laptopla)

Modemde 6ghz ve 160 mhz desteği yok; siz de varsa daha yüksek hız alma ihtimaliniz var.

Isınma sorunu görmedim; harici antenleri olmamasına rağmen çekim gücü iyi. Hız da stabil.

• Realtek RTL-8832 chipset görünüyor. aşağıdaki linkte yer alan driver'ı da deneyebilirsin.

Realtek RTL8832CU USB 3.0 WiFi 6E AX5400M WiFi Adapter Drivers (Windows 11/10) | Device Drivers

FU-AX5400/FU-AXE5400 de aynı chipseti kullanıyor.

https://www.fenvi.com/product_detail_47.html

driver linki:

https://download.fenvi.com/support/USB/19830.zip

ilgini çekerse, linux için birisi drvier edit yapmış gibi: 

6GHZ Realtek 8832cu'da Çalışmıyor.

https://github.com/morrownr/USB-WiFi/issues/408

dene bakalım daha iyi sonuç alırsın belki. notebook'u kullanırken, modem/router ile adaptör arasında kalmazsan daha iyi sonuç da alabilirsin.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Fenvi'yi daha önce denedim. Hata veriyor.

Bir de; BrosTrend var. Onu da denedim; çalışmada sıkıntı yok. Yalnız, laptopu kapatınca led yanmaya devam ediyor.VegGieg K5400 Usb Wifi Adaptör İncelemesi 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Bu hatanın birkaç yaygın nedeni olabilir:

1. Yanlış Dosya Yolu: Belirtilen dosya yolu yanlış veya eksik olabilir. Yolun doğru olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın1.
    2. İzin Sorunları: Sistem, belirtilen dosya veya klasöre erişim izni vermiyorsa bu hatayı verir.
    3. Dosya veya Klasörün Taşınması veya Silinmesi: Belirtilen dosya veya klasör, arandığı sırada artık mevcut olmayabilir.
    4. Bağlantı Sorunları: Ağ bağlantısı kesilmiş veya geçici bir sorun olabilir.
    5. Kayıt Defteri Sorunları: Kayıt defteri anahtarlarında sorunlar olabilir.

Bu sorunu çözmek için, belirtilen dosya yolu ve erişim haklarını kontrol etmeyi deneyin.

download hızlarına bakınca, sen de wifi6 hızına ulaşamıyorsun diyebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: haykoatmaca

Bu hatanın birkaç yaygın nedeni olabilir:

1. Yanlış Dosya Yolu: Belirtilen dosya yolu yanlış veya eksik olabilir. Yolun doğru olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın1.
    2. İzin Sorunları: Sistem, belirtilen dosya veya klasöre erişim izni vermiyorsa bu hatayı verir.
    3. Dosya veya Klasörün Taşınması veya Silinmesi: Belirtilen dosya veya klasör, arandığı sırada artık mevcut olmayabilir.
    4. Bağlantı Sorunları: Ağ bağlantısı kesilmiş veya geçici bir sorun olabilir.
    5. Kayıt Defteri Sorunları: Kayıt defteri anahtarlarında sorunlar olabilir.

Bu sorunu çözmek için, belirtilen dosya yolu ve erişim haklarını kontrol etmeyi deneyin.

download hızlarına bakınca, sen de wifi6 hızına ulaşamıyorsun diyebilir miyiz?

Dosya sorunlu gibi. Sizde indirip dener misiniz?

H3601P taktım. 160 Mhz desteği var. 6Ghz destekli rüterde denemek lazım, o zaman wifi6 hzlarını alıyor mu, almıyor mu anlayabiliriz gibi.

Piyasa da satılan wifi6 cihazların; gerçekte wifi6 olduğu biraz şüpheli.5 ghz üzerinden 80 mhz de.Hatta Wifi7 rüter gördüm; 5ghz dual band destekli ama Wifi7 olduğunu iddia ediyor. Wifi6 = Wifi5e, Wifi6e = Wifi6

Down hızı 850 ye kadar çıktı.

İşlemci i5-7200u hızda limitleme yapıyor olabilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.