Şimdi Ara

ASUSTOR NAS CİHAZI VE BU CİHAZA UYUMLU HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUSTOR AS-6204T cihazı satın almak istiyorum.
    ..
    bu cihazla ilgili sormak istediğim bir kaç soru var
    1- bluray ve 4k film arşivim var. özellikle bu cihazın 4k performansı nasıl. aslında şunu da ekleyeyim. bende ZİDOO-X9S 4k mdedia player var. cihaz zaten çok başarılı (ERAYCELİK BEY sağolsun. tavsiyesinden dolayı). NAS cihazının 4k konusunda iyi olup olmaması beni etkiler mi?
    2-bu cihazı en güvenilir ve en uygun nereden alabilirim. taksit seçeneğiyle. bir sitede fiyatı 2629 tl. uzmanlar bilgisayar. eğer bu siteyi biliyorsanız bu sitenin güvenilir mi. Bu fiyat uygun mu. Daha uygun bir fiyata nereden bulurum. bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
    ..
    Diğer sorum HDD ler hakkında.Bu harddiskleri satan firmalar PC için, NAS için, OYUN için HDD diye kısımolara ayırmışlar. ASUSTOR cihazı için HDD de illaki Nas HDD mİ olmak zorunda. Sormamın sebebi şu. Elimde 8 tane WD 4tb lık External HDD var. eğer ben bunların dış kapaklarını söküp NAS cihazının içine koyabilirmiyim. Uyumlu olurnu. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Boşu boşuna birde NAS HDD için para vermek istemiyorum.
    ..
    son olarak sormak istediğim şu, bu HDD lerde önbellek/cache, RPM özelliklerinden sadece film izlemek için (4K FİLM İZLEMEK İÇİN) en uygum hangisidir.
    ..
    demek istediğim
    5400 RPM 64 ?
    5400 RPM 128 ?
    7200 RPM 128 ?
    7200 RPM 256 ?.
    ..
    yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
    Hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remains81 -- 6 Şubat 2018; 15:48:4 >

• En azından şuna cevap verseniz
    ..
    Diğer sorum HDD ler hakkında.Bu harddiskleri satan firmalar PC için, NAS için, OYUN için HDD diye kısımolara ayırmışlar. ASUSTOR cihazı için HDD de illaki Nas HDD mİ olmak zorunda. Sormamın sebebi şu. Elimde 8 tane WD 4tb lık External HDD var. eğer ben bunların dış kapaklarını söküp NAS cihazının içine koyabilirmiyim. Uyumlu olurnu. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Boşu boşuna birde NAS HDD için para vermek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remains81

En azından şuna cevap verseniz
    ..

İstediğiniz harddiski takabilirsiniz. Firmaların harddiski gruplara ayırmasının sebebi daha uzun kullanım ömrü sunduğunu belirtmesi. Nas diskler 7/24 kullanım için tasarlanan ürünler.
  • remains81 R kullanıcısına yanıt
    Elinizdeki harici disklerin içindeki HDD'ler green serisidir.
    NAS cihazındaki 7/24 kullanım senaryosuna dayanabileceklerini sanmıyorum.
    O diskleri NAS'ta kullanıp bela aramanın anlamı yok bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @AdmGdk'ya katılmakla birlikte, 7/24 kullanım açısından en azından WD Red veya WD Red Pro serisinden bir ürün ya da Seagate Nas serisinden bir hdd bakmanızı tavsiye ederim. Nas sistemine alıştığınızda ve mevcut sistemi kullanmaya başladığınızda yedekleme üzerine de bir kullanım olursa, verilerde kayıp riskine karşın bu tarz girişimler uygun olmaz. Küçük disklerle başlayıp zamanla yükseltebilir veya ihtiyacınızı belirleyip, baştan alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.