Şimdi Ara

Asya Marka Motorumla Yaptığım Son Hız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: lordss

quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

motoruna bişi demiyorum ama çin malı işe yaramaz.hız yaparmı yapar ama ömrü kısadır zaten.çin mallarının işe yaramadığını piyasaca bilinen bir marka motoru kullan.Neden böyle dediklerini anlayacaksın.

Ne deMek İstEdiĞinİ anLayAmaDım...aDamIn moTorU ASYA MOTOR...daHa gUzeL mOtoR mArkAsı vArmI

şaka dimi bu?

edit: Bu arada o motor 11000 devir çevirsin, bende 100 metreyi 7 saniyenin altında koşarım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß.m.Ø -- 27 Aralık 2006; 0:22:58 >

• MOtoru gerginden çook zorlamıssın!Bide oo hızla giderken teker patlıyomuş.........
  • BU BAŞLIĞI AÇTIĞINA GÖRE HÂLÂ YAŞIYORSUN DEMEKTİR
  • o hız için üstüne falan kapanman lazım ?!* nası çekebildin o fotoyu kıpraştırmadan öle anlamadım
  • bende asya scooter ımla (150t) ibre 135 i gördü..

ama iki kişi yakacık dan asagı inerken....
  • benim amcaoğlu 150 cc pizza tipi motor aldı baya bi hava yaptı bana sende yook fln die bende mondial 125 cc lijk aldım onunki 10.000 km de boqu yedi benimki 17.000 oldu hala sıfır gibi çin motorlarına güven olmaz ama bakalım benimki naısl dayancak google iyi para gönderirise yamaha 750cc virago almayı dusunuyoru hollandadan

kendi motorumla 125cc 140 yaptım ibre kırılıodu en sonda 12 bin devir yaptım motor sondu zor calıstırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSCB -- 3 Ocak 2007; 14:51:48 >
  • motorun sağamlığı ile göstergeleri paralel

orada motorun 95-105km arası bir süratle giderken sen 140 lardan bashediyorsun ...!!!

%20 lere varan yanılmalar var sizin ürünlerde...!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.