Şimdi Ara

Asya Marka Motorumla Yaptığım Son Hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu tür motorlarla bu kadar sürat yapabilenler varmı?Sürat yaklaşık olarak 130 140 km arası bişey ibre kafayı yiyo belli olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezginmax -- 9 Aralık 2006; 11:42:09 >

• Motor faça olmuş yannız.
  • tam faça deil ama bugün çift egzos takacaz o zaman tam faça olacak
  • ilk resim ne öyle yamotor,motor değil pavyon gibi olmuş

ayrıca o hızda resimi nasıl çektin
  • güzel gitmişsinn
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

ilk resim ne öyle yamotor,motor değil pavyon gibi olmuş

önce cebimden telefonumu çıkardım sonra kamerayı açıp çek e bastım o da beni kırmayıp fotoyu çektiFotomontaj falan sanıyosan yanlıyosun fotomontaj falan olsa belli olur zaten benim bişey kanıtlamaya ihtiyacım yok sadece yaptıgım hızı göstermek istedim.Bazı arkadaşlar çin malı motorlar bi halta yaramaz diyolar onlar için çektim resmi

• motoruna bişi demiyorum ama çin malı işe yaramaz.hız yaparmı yapar ama ömrü kısadır zaten.çin mallarının işe yaramadığını piyasaca bilinen bir marka motoru kullan.Neden böyle dediklerini anlayacaksın.
  • yanliz maksimum devri gecmisin nerdeyse 12 bin devir olacak son hız yapacam derken pistonu havaya fırlatma
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezginmax

quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

ilk resim ne öyle yamotor,motor değil pavyon gibi olmuş

önce cebimden telefonumu çıkardım sonra kamerayı açıp çek e bastım o da beni kırmayıp fotoyu çektiFotomontaj falan sanıyosan yanlıyosun fotomontaj falan olsa belli olur zaten benim bişey kanıtlamaya ihtiyacım yok sadece yaptıgım hızı göstermek istedim.Bazı arkadaşlar çin malı motorlar bi halta yaramaz diyolar onlar için çektim resmi

sadece merak ettim.fotomontaj falan demedim

• Çift egzoslu halini de gösterirsen daha güzel olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Çift egzoslu halini de gösterirsen daha güzel olacak.

en kısa zamanda gostercem merak etme.Bide ince bi ayrıntı bu tür cdı motoru olan arkadaşlar orjinal egzos yerine honda titan egzosu kullanın hem daha güzel görüntüsü var hemde sürate çok büyük etkisi oluyo.Alanya da yasayanlar bunu bilirler ama başka memleketleri bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

motoruna bişi demiyorum ama çin malı işe yaramaz.hız yaparmı yapar ama ömrü kısadır zaten.çin mallarının işe yaramadığını piyasaca bilinen bir marka motoru kullan.Neden böyle dediklerini anlayacaksın.

Ne deMek İstEdiĞinİ anLayAmaDım...aDamIn moTorU ASYA MOTOR...daHa gUzeL mOtoR mArkAsı vArmI
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordss

quote:

motoruna bişi demiyorum ama çin malı işe yaramaz.hız yaparmı yapar ama ömrü kısadır zaten.çin mallarının işe yaramadığını piyasaca bilinen bir marka motoru kullan.Neden böyle dediklerini anlayacaksın.

Ne deMek İstEdiĞinİ anLayAmaDım...aDamIn moTorU ASYA MOTOR...daHa gUzeL mOtoR mArkAsı vArmI

Suzuki,Honda,Yamaha,Kawasaki,KTM,BMW...

• Ben motora motor demem motor Japon olmadıkça

Bu arada iyi cesaret.. O motorla Ölümü göze alıp o hıza çıkmışsın
  • Benim Asyada tam gaz 130 gösteriyor.Ama 100 civarı giden bir araba beni rahatlıkla geçiyor.KM saati yaklaşık %20 fazla gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagrusovic -- 11 Aralık 2006; 0:03:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

quote:

Orjinalden alıntı: lordss

quote:

Suzuki,Honda,Yamaha,Kawasaki,KTM,BMW...

kArDesIm sEn Asya iLe Bmv yi kaRsİlaStIrıYorSuN

• slm dostum motor gercekden faaca olmus yakışırsana yanlız motorun özelliklerinden bahsetsene ayrıca warrior sako arkadaşımız haklı maksimum devri nerdeyse 12 binde olacak ama hız yapacam derken pistonu havaya fırlatma aman dikkat et kendine bunlar bizim java" lar ğibi kkitleme yapmıyor değilmi...valla sonu hiç iyi olmaz.....[sm=s18.gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarLord_52

slm dostum motor gercekden faaca olmus yakışırsana yanlız motorun özelliklerinden bahsetsene ayrıca warrior sako arkadaşımız haklı maksimum devri nerdeyse 12 binde olacak ama hız yapacam derken pistonu havaya fırlatma aman dikkat et kendine bunlar bizim java" lar ğibi kkitleme yapmıyor değilmi...valla sonu hiç iyi olmaz.....[sm=s18.gif

evet kilitlenme olursa gazida kesemessin frene bastinmida tutmaz ibreyi sona getirmek marifet deil ama motorun sahibi arkadasim benim fikrimin tersini düsünüyosa ne yapalım allah yolunu acik etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 13 Aralık 2006; 21:54:34 >

• Belki kendini değil ama motoru aşmışsın
  • abi o motorla o sürat yapılmaz.çünkü son hızdasın yani ibrenin gidecek başka yeri kalmamış we motor devir saatide sona dayanmış gelmez oraya kadar devir saati.onların otomatik olarak kesicileri wardır.hadi sınır aştın diyelim o sıra motorun kendini kitleme oranı çoooook büyük bu motorlarla bu hızlar çok tehlikeli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.