Şimdi Ara

Asya mı? Buğlem mi? Sizce hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Asya mı? Buğlem mi? Sizce hangisi?

(En Son Oy Tarihi: 24.4.2023)
Giriş
  • Benim hanım da böyle saçma sapan isimlere meraklıdır. Yok buğlem, yok derin, yok okyanus... Kızım olunca ismini derin koyucam dedi. Ben de liseye geçince neren derin bi kontrol edelim diye sarksınlar kızına dedim ses çıkarmadı. Sen de ikna et böyle saçmalıklara girmesin. O çocuk ömür boyu taşıyacak o ismi.

Ayrıca asya çok güzel bir isim. Ben de kızıma koymak isterdim ancak eşimin pek sevmediği bir arkadaşı koymuş o yüzden farklı bir isim koyduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa koy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Illa ikisinden birisi ise Buglem cok kotu, Asya koyun bari :)
  • Ciguli koy

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asya'yı bilmem de Buğlem çok kötü onu koymayın.
  • farkli olsun diye berbat isimler gormeye basladik. buglem nedir ya. ciddi zevksiz misiniz anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angarali gurl

Asya guzel isim Cevzadan sonra kulaga her isim hos geliyor valla

Anlayan anladı
  • Buglem gayet güzel bir isim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nowhere Man X

Buğlem kızılderili dilinde yağmur bulutu anlamına gelir. Arapça ile bir alakası yoktur ve cenneti müjdeleyen melek anlamına gelmez.

Asya isminin anlamına bakmak istersek kıtaya verilen bu ismin kökenine bakmamız gerekir. Fenikelilerden geldiği sanılan Açu(asu) kelimesi yani güneşin doğduğu yer anlamına gelir. Bu zamanla asya olmuştur.

Buglem cennet kokusu anlamına geliyor Arapça ben öyle biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Buğlem kızılderili dilinde yağmur bulutu anlamına gelir. Arapça ile bir alakası yoktur ve cenneti müjdeleyen melek anlamına gelmez.

Asya isminin anlamına bakmak istersek kıtaya verilen bu ismin kökenine bakmamız gerekir. Fenikelilerden geldiği sanılan Açu(asu) kelimesi yani güneşin doğduğu yer anlamına gelir. Bu zamanla asya olmuştur.

Tamamen hurafeden ibaret. Arapça kökenli deniliyor ama anlamı bulunamıyor. Yani birisi ortaya atmış, herkes inanmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Tamamen hurafeden ibaret. Arapça kökenli deniliyor ama anlamı bulunamıyor. Yani birisi ortaya atmış, herkes inanmış.

Ben hiç fikrim yok arastirmadim da. Ortaokulda sınıfta bir kızın adı buydu anlamına böyle demisti. Kız güzeldi. İsim de aklımda öyle kaldi. Sene 2006 hala unutmamisim. Tee 94 the koymuslar kiza bu ismi

• 5 yıl sonra hort dostlar eskiye gittim de ne güzel yorumlar böyle   kızım Asya 4 yaşında, Kardeşi oldu adı Arya şimdi bir tane daha yolda ağustos da randevumuz var bakalım  bu devirde 3 ledim deliyim heralde  

• Bu kadar konuşup kızın adını Ayşe koymadın umarım  

Erkek olursa Arda Kız olursa Azra önerimdir reis a ve 4 harften şaşma küçüğü üzülmesin @66cem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7697C2702 -- 26 Ocak 2022; 22:30:42 >
  • 66cem kullanıcısına yanıt

Hocam Got izledikten sonra mı Arya ismini koymaya karar verdin ?

• dsaewq D kullanıcısına yanıt

Ablasının ismine yakın olması ve soyadımla bir bütünlük kazandığını düşündüğüm için Arya koydum  :) Ayrıca evet got seyrettim arya da sevdiğim bir karakter  

• 66cem kullanıcısına yanıt

Üçüncü için ne düşündünüz çok merak ettim. Umarım harfi geriye doğru sarmıyorsunuzdur kolay olsun diye. :)

• 1 yıllık hort :) Hey gidi zaman :) Asya 5 yaşında Arya 3 yaşında Ada da 8 Aylık

• ceeeeeeeeeeemmmmmmm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.