Şimdi Ara

Asyacard 1-20 Ekim arası %25 puan veriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Editor

İptal et kurtul ben öyle yaptım.

hıç kullanmadıgım hgs var
    belki kullanırım diye duruyor işte.
    alışveriş yapıyorum puan bile vermıyor artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHATYAKUP

Kart ücreti başlayınca kartı iptal edecektim.Kullanmadıgınız sürece ücret yansımaz dediler.Bu ay ücret yansımış aaradım sordum.Dedikleri laf;Geçen sene 10 tl lik alışverişiniz olmuş kusura bakmayın kitlicez kurtuluşu yok dediler..

bunlar adamı dinden çıkartırlar, bende ücretsiz diye bas bas reklam yaptıklarında almıştım. geçen ay kitlediler. bunlar cemaat olsa ne yazar????
  • quote:

Orijinalden alıntı: amirim

quote:

Orijinalden alıntı: AHATYAKUP

Kart ücreti başlayınca kartı iptal edecektim.Kullanmadıgınız sürece ücret yansımaz dediler.Bu ay ücret yansımış aaradım sordum.Dedikleri laf;Geçen sene 10 tl lik alışverişiniz olmuş kusura bakmayın kitlicez kurtuluşu yok dediler..

bunlar adamı dinden çıkartırlar, bende ücretsiz diye bas bas reklam yaptıklarında almıştım. geçen ay kitlediler. bunlar cemaat olsa ne yazar????

Kart ücreti yok diye verdiğin karttan niye ücret alırsınki? O zaman millet sana niye güvensin? Ben de o yüzden kapattım gittim Garanti bankasından Bonus aldım, hiç değilse kampanyaları daha geçerli ve bonus veriyor.

Faizsiz bankacılık misyonlarını bir kez daha gözden geçirsinler, inananlara zarar veriyorlar.

• farklı günlerde altın alıp puan kazanılabilinir. direk kuyumcudan yapılan alımlar sorun çıkarırmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

quote:

Orijinalden alıntı: erdi34i

Bende asyacard kullanıyorum malesef, ne online alışveriş mağazası var nede,post cihazı var. Puan desen hiç yokk 2 yılda 3 tl kazanmışım

hızlıal'dan 4 ayrı günde 6 taksit 1.5 gr altın alımı yapılır. Kart Bkm express'e kayddettirilir ve bu sayede kargo ücreti ödenmez. 60 TL civarı kar edilir. Uğraşmaya değer diyenler uğraşabilir.

bu dediğiniz uygulanabiliyor mu gerçekten?
    ben hizlial.com dan alışveriş yapacağım. 4 kere 135 liralık 1.5 gram altın alacağım.
    taksit seçenekleri; biraz vade farkı koysa da 6 veya 12.
    6 taksit uygun gibi.
  • kullanan varsa puanlar yatmış ayın 31 ine kadar süre var harcamayı unutmayın.
  • 100 tl puan yattı arkadaşlar...son gün 31 ekim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.