Şimdi Ara

Asyacard 1-20 Ekim arası %25 puan veriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-20 Ekimde 100TL uzeri taksitli 2. harcamaya 10,
    3. harcamaya 50, 4. harcamaya 100TL AsyaPuan kazanmak icin BAYRAM bosluk kartin son 6 ha
    nesini 2
    792 ye gond
    er.

• 1.sektor kisitlamasi varmi
    2.uye isyeri sarti koyulmusmu
  • sadece tasitli alış verişlerdemi geçerli tek. çekimde dahilmi sanal poslar dahilmi ? bank asya bu belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagoz07

ASYACARD
    3. harcamaya 50, 4. harcamaya 100TL AsyaPuan kazanmak icin BAYRAM bosluk kartin son 6 ha
    nesini 2
    792 ye gond
    er.

Cep telefonuma gelen mesaj bu, ötesini bilmiyorum
  • quote:

quote:

ASYACARD
    nesini 2
    792 ye gond
    er.

Cep telefonuma gelen mesaj bu, ötesini bilmiyorum
    ben de mesaj yolladım..
    Kampanya katılımınız alnmıştır.
    100 tl ve üzeri TAKSİTLİ 4 harcamanıza 100 tl asyapuan..

Müşteri hizmetlerini arayıp tek çekim olup olmadığını soracağım.

Güzel kampanya bence kaçırmayın. %25 indirim demek

• quote:

Orijinalden alıntı: tornado34

ben de mesaj yolladım..
    Kampanya katılımınız alnmıştır.
    100 tl ve üzeri TAKSİTLİ 4 harcamanıza 100 tl asyapuan..

Müşteri hizmetlerini arayıp tek çekim olup olmadığını soracağım.

Güzel kampanya bence kaçırmayın. %25 indirim demek

Alıntıları Göster
    Kurban Bayramı Kampanyası'nda AsyaCard Sahiplerine 100TL'ye Varan AsyaPuan !
    AsyaCard 1-20 Ekim tarihlerinde ikinci 100TL taksitli harcamaya 10TL, üçüncü 100TL taksitli harcamaya 50TL, dörüncü 100TL taksitli harcamaya tam 100TL AsyaPuan kazandırıyor...
    Kampanya Koşulları
    • 01- 20 Ekim 2013 tarihleri arasında 100TL ve üzeri 2. Taksitli harcamaya 10TL, 3. Taksitli harcamaya 50TL, 4. Taksitli harcamaya 100TL AsyaPuan kampanyası düzenlenecektir.
    • Okul taksit harcamaları kampanyaya dahil olmayacaktır.
    • AsyaPuan kampanyası diğer taksit kampanyalarını etkilemeyecektir.
    • Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 25 Ekim 2013 tarihinde harcama gerçekleştirilen kartlarınıza yüklenecek, kullanılmayan AsyaPuanlar 31 Ekim 2013 tarihi saat 23.59 da geri alınacaktır.
    • Tek çekim işlemler, başka banka posu ve yurtdışından yapılan işlemler kampanya kapsamında yer almamaktadır.
    • Aynı işyerinden aynı gün içinde gerçekleştirilen harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya katılım SMS' lerinin Asya Katılım Bankası tarafından SMS gönderilen cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
    • Cep telefonuna SMS gönderilmeyen müşteri talep eder ise, sms göndererek kampanyaya dahil olmalıdır.
    • Sistemlerimizde güncel cep telefon numaraları yer almayan müşterilerimiz ATM, Şube ve 0216 633 48 14 no ya fax göndererek cep telefon numaralarını güncelleyebilirler.
    • Cep telefonlarına onay SMS’i gelmeyen, kampanyaya dahil olmak isteyen veya kampanyadan çıkmak isteyen müşterilerimiz 0850 222 4 888 çağrı merkezimizi arayarak da kampanyaya dahil olabilir veya kampanyadan çıkabilirler.
    • Kampanyamız müşteri bazında yapılacak olup, her müşteri kampanyadan en fazla 1 kez faydalanabilecektir.
    • Kampanyaya katılım için gönderilen SMS’ler operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilmektedir. Geri Dönüş SMS leri Bank Asya tarafından karşılanmaktadır.
    • Kampanya dahilinde gerçekleşen iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    • Hediye Asya Puan kazandıran işlemlerin 2 ay süre ile iadesi veya iptali durumunda kazanılan puan kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.
    • Yüklenen AsyaPuanların farklı bir kredi kartına aktarılması durumunda, kullanılmayan ve geri alınması gereken AsyaPuanlar asıl puanın yüklendiği kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.
    • Kampanyaya e-commerce ve Mail order işlemler dahildir.
    • Kampanyaya sanal AsyaCard'lar da dahildir.
    • Business kartlarla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanyaya katılacak olan asıl ve ek kart müşterilerimizin kartının açık durumda olması ve kampanya tarihi itibari ile kredi kartlarını kullanmasını engelleyen herhangi bir durumun olmaması gerekmektedir. Hakkında haciz işlemi başlatılmış, bir dönemden fazla borç gecikmesi olan kredi kartı hesapları, bu ve benzeri durumlardan doğan idari ve kanuni takipteki hesaplar, kart sahibinin vefat bildirimi yapılmış hesaplar ve aynı tarihte tüm kartlarında iptal kart blokesi bulunan kişiler kampanyaya katılamazlar.

• Kart ücretine rağmen bu kartı hala kullanan var mı? Kullananlar, kart ücreti ödediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Kart ücretine rağmen bu kartı hala kullanan var mı? Kullananlar, kart ücreti ödediniz mi?

2 otomatik ödemeye kart ücreti almıyor...karta bağlı hgs kullandığım için verdim iki otomatik ödeme ücret iade edildi...otomatik ödemelerde de sadece 3 ay taahüt var...sonrasında iptal edebiliyorsun...

bu smsten başka az öncede "1-31 ekim tarihlerinde peşin harcamalarınızı %1 işlem ücretiyle vade farksız 3 takside bölmek için BOL boşluk kartın son 6 hanesi yazın 2792 ye gönderin" diye sms geldi...sanırım bu iki kampanyayı birleştiremiyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Kart ücretine rağmen bu kartı hala kullanan var mı? Kullananlar, kart ücreti ödediniz mi?

2 otomatik ödemeye kart ücreti almıyor...karta bağlı hgs kullandığım için verdim iki otomatik ödeme ücret iade edildi...otomatik ödemelerde de sadece 3 ay taahüt var...sonrasında iptal edebiliyorsun...

bu smsten başka az öncede "1-31 ekim tarihlerinde peşin harcamalarınızı %1 işlem ücretiyle vade farksız 3 takside bölmek için BOL boşluk kartın son 6 hanesi yazın 2792 ye gönderin" diye sms geldi...sanırım bu iki kampanyayı birleştiremiyoruz...

Alıntıları Göster
    • Tek çekim işlemler, başka banka posu ve yurtdışından yapılan işlemler kampanya kapsamında yer almamaktadır.

Katılırsak BankAsya posu mu arayacağız şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Katılırsak BankAsya posu mu arayacağız şimdi?

Alıntıları Göster
    Kart ücreti başlayınca kartı iptal edecektim.Kullanmadıgınız sürece ücret yansımaz dediler.Bu ay ücret yansımış aaradım sordum.Dedikleri laf;Geçen sene 10 tl lik alışverişiniz olmuş kusura bakmayın kitlicez kurtuluşu yok dediler..
  • Evet arkadaşlar en uygun nereden bankasya posu üzerinden alışveriş yapabiliriz, yorumları alalım ve kritik soruyu sorayim altinda gecerli mi?
  • ASYA POSU NEREDEN BULACAZ

dalga geçiyor bu banka.
    zorla iptal ett diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

ASYA POSU NEREDEN BULACAZ

dalga geçiyor bu banka.
    zorla iptal ett diyor
    İptal et kurtul ben öyle yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

ASYA POSU NEREDEN BULACAZ

dalga geçiyor bu banka.
    zorla iptal ett diyor
    A101'lerde Bank Asya posu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir6168

A101'lerde Bank Asya posu var.

Bankasya posu ve taksitli alışveriş imkaninin birlikte olması gerekiyor.
  • Bende asyacard kullanıyorum malesef, ne online alışveriş mağazası var nede,post cihazı var. Puan desen hiç yokk 2 yılda 3 tl kazanmışım
    1170 puanın karşılığı 3,6 tl
    Bir defasında +8 taksit kampanyası vardı 180 tl lik bebek arabasını 2 taksltle 200 tl ye aldım. Eksra geldi 100 tl taksit meğer mağazada asyacard postu olması yeterli değilmiş üye işyeri olmalıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi34i -- 1 Ekim 2013; 14:13:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi34i

Bende asyacard kullanıyorum malesef, ne online alışveriş mağazası var nede,post cihazı var. Puan desen hiç yokk 2 yılda 3 tl kazanmışım

hızlıal'dan 4 ayrı günde 6 taksit 1.5 gr altın alımı yapılır. Kart Bkm express'e kayddettirilir ve bu sayede kargo ücreti ödenmez. 60 TL civarı kar edilir. Uğraşmaya değer diyenler uğraşabilir.
  • Bkm expres kullandığımızda taksit oluyormu.
  • Hizlial.com ve ebebek.com da bankasya posu destekliyor taksit yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 1 Ekim 2013; 14:18:33 >
  • nucLear kullanıcısına yanıt
    Doğru ama parmakla yasılacak kadar az taksit imkanı, Hızlıal gold ist bilişim incehesap ebebek 10 u geçmez ulusal zincirden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.