Şimdi Ara

AsYouWish su The 1st Cryptic Tale görevi bitince

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The 1st Cryptic Tale bitti ve elimizde "milenium scroll", "Twine of Destiny", "Twine of Meeting" ve "Twine of Farewell" kaldı.. bunlar ne işe yarar onuda gösterelim..
    Blacksmith e gidip Composition u seçersiniz.. scrollarınızı yerleştirip "combine" dersiniz ve box of love sizin olur..

bende ondan çıkmadı : IRON TJREAD çıktı raw meterial yani bu ne işe yarıyor ki

• craftd --- iron thread Ft armorlarda işe yarar 75 lvl kıyafetleri yane daha işe yaradıgı seyler vardır bılmıyorm su an aklımda degil....

bana da box of love den Silk cıkmıştı ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: xtipitiPx

The 1st Cryptic Tale bitti ve elimizde "milenium scroll", "Twine of Destiny", "Twine of Meeting" ve "Twine of Farewell" kaldı.. bunlar ne işe yarar onuda gösterelim..
    Blacksmith e gidip Composition u seçersiniz.. scrollarınızı yerleştirip "combine" dersiniz ve box of love sizin olur..

bende ondan çıkmadı : IRON TJREAD çıktı raw meterial yani bu ne işe yarıyor ki

sen kutuya sağ tıklamışsın heralde =)) bana cast iron çıkmıştı ama eziktim bilmiyodum ark a vermiştim.. =)

• hukumdar abi senden kopyayım biraz gereksiz yazi ama kabullenin
  • ya hala konuşuyo ya hala konuşuyo sen nie geldin bu foruma be illla benden küfür yemek mi istiyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HUKUMDAR_O2

hukumdar abi senden kopyayım biraz gereksiz yazi ama kabullenin

bu arkadaş fake yapıyor ban yemesi gerek
    ben dier üyeligimin yedi gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.