quote:Orijinalden alıntı: Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: NuTeRX quote:Orijinalden alıntı: Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Lath.Crusader PUSH {Einstein mode, LR} > Doğru cevap ata binmek... - İspat: Şimdi gitsen ata desen ki, "dostum ben sen bineceğim" hiç olur mu? Hayır şöyle dersin: "Ben sana bineceğim" Bunun sonucunda derler ki: "x kişi ata bindi".. POP {Einstein mode, SP} Önünde saygıyla eğiliyorum. Atlı,eşekli çok konuştuk bence eğilme. Tamam liseli. Sinirlenmeye gerek yok yahu,öyleyesine denk geldi dedim.Kötü bir şey kastetmedim.
quote:Orijinalden alıntı: KURSAD. Arkadaş bunu bile soruyorsunuz ya daha ne diyim ben size. Yuh size verilen eğitime. Sormayıp ne yapayım hocam. Herkes at binmek diyor. Sen olsan aklın karışmaz mı?
quote:Orijinalden alıntı: SuicideHellsing quote:Orijinalden alıntı: NuTeRX quote:Orijinalden alıntı: Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Lath.Crusader PUSH {Einstein mode, LR} > Doğru cevap ata binmek... - İspat: Şimdi gitsen ata desen ki, "dostum ben sen bineceğim" hiç olur mu? Hayır şöyle dersin: "Ben sana bineceğim" Bunun sonucunda derler ki: "x kişi ata bindi".. POP {Einstein mode, SP} Önünde saygıyla eğiliyorum. Atlı,eşekli çok konuştuk bence eğilme.
quote:Orijinalden alıntı: Zyx araba binmek mi arabaya binmek mi araba kullanmak mı arabaya kullanmak mı?
quote:Orijinalden alıntı: Genesis. quote:Orijinalden alıntı: Zyx araba binmek mi arabaya binmek mi araba kullanmak mı arabaya kullanmak mı? Arap mı araba mı?
arkadaşın hakkında konuşurken "at bindi" desen kime demezler mi ... doğrusu ata binmektir bence, sonundaki fiilin her hali düşünülmeli...