Olan Pınar'a oldu iyi mi. Pınar'da domuz eti yok arkadaşım %100 dana eti dediği üründe kanatlı (tavuk) eti tespit edilmiş.
1 tek tavukta mı kanat var
Başka ne olabilir ki?
Olm bunlar pahalı ha.
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
quote:
Orijinalden alıntı: 377
Olan Pınar'a oldu iyi mi. Pınar'da domuz eti yok arkadaşım %100 dana eti dediği üründe kanatlı (tavuk) eti tespit edilmiş.
Bu da kanatlı
Bu sefer güldürmedi
arkadaşlar bu listeye kesinlikle inanmayın.akp yine yaptı yapacağını yandaş olmayan firmaları bitirme planı bu.Kendi yandaş firmalarına tüketicileri yönlendirmek istiyorlar.Pınar bir kurumu bitirmek isteniyor
Pınarın yayınladıgı rapor kendı ıstedıgı ıle aldıgı ozel rapor yalnız.Ama tarıhı taa 4. aydan kalma o yuzden bu olaydan sonra alel acele yapılmıs bısey olamaz.. Hıım sımdı kım dogruyu soyluyor acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Pınarın yayınladıgı rapor kendı ıstedıgı ıle aldıgı ozel rapor yalnız.Ama tarıhı taa 4. aydan kalma o yuzden bu olaydan sonra alel acele yapılmıs bısey olamaz.. Hıım sımdı kım dogruyu soyluyor acaba.
Mantıklı dediğin.
quote:
Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa
quote:
Orijinalden alıntı: FtnBttL
quote:
Orijinalden alıntı: viper17
quote:
Orijinalden alıntı: 377
1 tek tavukta mı kanat var
Başka ne olabilir ki?
iyi güldüm
altıma mıçtım bu ne lan
quote:
Orijinalden alıntı: osmannn94
Çalıştıgım sektör şarküteri bundan 1 ay önce kadar beşler firmasından çıktı aynı kanatlı olay muhabbeti bütün ürünlerini topladı market sonra tekrar gönderdi ürünleri normal biçimde sonra kocaman bir yazı yok bizim böyle işlerle alakamız yoktur gibi. Ama bir kere adı çıktı ben bile almam artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme