< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaWYeR53 -- 13 Temmuz 2012; 14:01:33 > |
At yarışı ANA KONU (2. sayfa)
-
-
5.40 Kupon bedeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul ? -
Yanlış olmasın eminmisin 5.40 olduğunu.Yaklaşık 8 senedir ganyan olmadığım için şimdiki birim fiyatını bilmiyorum sadece arada yoldan geçerken sıralı 2li oynarım o kadar
İstanbul bültenine bakmadım dediğim gibi öylesine istatiksiz baktım son form durumlarına atların başarılarına göre kilolarına bile bakmadım yani o yüzden güvenipte bu kuponu oynamayın ümit bağlamayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaWYeR53 -- 13 Temmuz 2012; 14:03:28 > -
Bu günkü istanbul koşusu tahminlerim...
1.koşu : 2-4-6
2.koşu : 8-10
3.koşu : 2-6-12
4.koşu : 1-3
5.koşu : 1-3-4-5-7
6.koşu : 1-2-6
Kupon bedeli 27 TL -
Altili fazla oynamam ama veliefendide calistik o kadar bilelim dimi
Birde bana sorarsan teksiz altili kurulmaz
bol sans
Bu at yarışında çok para var heralde. Geçen bi abimiz 5 milyar küsür aldı. Dünde 2.5 milyar almış. Hatta para geldi diye arabayı yaptırıyorlardı abimin dükkanında marmarise gideceklermiş -
http://www.facebook.com/pages/Ganyan-Baba/139981086146764
Sayfamıza bekleriz. -
Arkadaşım ocağin sönsün istiyorsan òğren varını yoğunu kaybetmek istiyorsan öğren Süleyman akdının dediği gibi aç ölmek istiyorsan öğren Türk atciligi diye bir şey yok uyuz atları sözde safkan diye koşturup 5 aile ve 5 jokeyin tekelinde şaibe ve şikelerle dolu bir sistem KUMAR sistemi koca göbeklilerin para kazandığı garibanların yoğunluğu sistem sakın öğrenme derim.
Yanlış bilgilendirme şöyle olsun oynadığın her oyunu kaybetme garantisi veririm arada bir 3 - 5 kuruş belki lakin kaybetmen garanti
At yarisında çok para var lakin var olan parayı 5 jokey 5 aile kazanıyor garibanın parasını almak üzere kurulan bu kumar sistemine ufak paralarla avunuyor insanlar Akdı oynayan aç ölür diyor kazanmak mümkün değil sözde safkanlar Yurt dışında neden yoklar sözde şampiyon jokeyler yurtdisinda neden yoklar KOCAKAYA Amerika'daki nal topladı geldi burada show yapıyor yalan dolan Kumar sistemi uzak durun
At yarısını bırakın arkadaşlar kazanamazsınız yillarca oynadım lakin sonunda bıraktım size tavsiyem bir deneme yapın ben haklıysam birakin At yarışı üzerine kuponu yapın lakin parayı tjk yada ganyana yatirmayin kendi banka hesabınıza yatırın takip edin sonuçları inanın kendi banka hesabınızda para biriktigini garanti ederim şaşmaz.
Arkadaşınızdan Atyarışı'na Üyelik Daveti Aldınız
Arkadaşınız M***** A*******, sizi Atyarışı'na üye olmaya davet ediyor. Bu bağlantı üzerinden devam ederek Atyarışı'na üye olmanız durumunda 50 TL anında hesabınızda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşınız M***** A*******, sizi Atyarışı'na üye olmaya davet ediyor. Bu bağlantı üzerinden devam ederek Atyarışı'na üye olmanız durumunda 50 TL anında hesabınızda.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X