Şimdi Ara

At yarışı ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • at yarışından anlayan arkadaşlar var mı ? bana öğretebilecek var mı? mesela yarın ki istanbul koşularında bütün koşuları mı oynamak gerekiyor. 2-3 koşu oynasak ne olur? ne kadar kupon parası? yardımcı olmanzı bekliyorum

• 7 li : Son 7 koşu.
    6 lı : Son 6 koşu.
    5 li : Son 5 koşu.
    4 lü : Son 4 koşu.
    3 lü : Son 3 koşu.
    2 lli : Son 2 koşu.

Kupon fiyatı, 6 ayakta yazdığın at sayılarını birbirleriyle çarparsın ve 2 ye bölersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ànkébùt

7 li : Son 7 koşu.

Kupon fiyatı, 6 ayakta yazdığın at sayılarını birbirleriyle çarparsın ve 2 ye bölersin.

şimdi ben mesela son 4 koşuyu oynayacağım. kuponda ilk kutucuktan mı başlayacağım ve
    1.koşu 2.koşu 3.koşu 4.koşu
    2 3 5 1
    4 4 7 6

diyelim.16 tl mi ödeyeceğim
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

quote:

şimdi ben mesela son 4 koşuyu oynayacağım. kuponda ilk kutucuktan mı başlayacağım ve
    2 3 5 1
    4 4 7 6

Son 4 koşuyu yazarsın.

her koşuda 2 at yazmışsın. 2*2*2*2 = 16 * 0.50 = 8 tl ödersin.

• quote:

quote:

quote:

2 3 5 1
    4 4 7 6

Son 4 koşuyu yazarsın.

her koşuda 2 at yazmışsın. 2*2*2*2 = 16 * 0.50 = 8 tl ödersin.

eyvallah hocam

• yanlış bilgilendirme yapmayalım arkadaşlar tjk nın sitesine girersen her şeyi öğrenirsin.
    2*2*2*2 *0,50 =80 kuruş ödersin. ama en az 2 liralık oynaman gerekir. yabancı yarışlarda birim fiyatı 0,30 kr tur
    at yarışı son derece zevklidir ama bağımlılık yapar. biraz zor kurtulursun. en iyisi hiç bulaşma derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: victorty

yanlış bilgilendirme yapmayalım arkadaşlar tjk nın sitesine girersen her şeyi öğrenirsin.
    2*2*2*2 *0,50 =80 kuruş ödersin. ama en az 2 liralık oynaman gerekir. yabancı yarışlarda birim fiyatı 0,30 kr tur
    at yarışı son derece zevklidir ama bağımlılık yapar. biraz zor kurtulursun. en iyisi hiç bulaşma derim.

e hocam ben mesela bugün netten öylesine seçimler yaptım 9,30 mu ne tuttu. 3 4 tane falan at seçmiştim. karışıktı yani. bütün koşularda seçtiğim atlar gelse ikramiyeyi ben mi alıyorum. 6lı ganyan dı
  • quote:

quote:

yanlış bilgilendirme yapmayalım arkadaşlar tjk nın sitesine girersen her şeyi öğrenirsin.

e hocam ben mesela bugün netten öylesine seçimler yaptım 9,30 mu ne tuttu. 3 4 tane falan at seçmiştim. karışıktı yani. bütün koşularda seçtiğim atlar gelse ikramiyeyi ben mi alıyorum. 6lı ganyan dı

altılı ganyan başlayana kadar oynanan paralar toplanır ve tevziiye tabi miktar ortaya çıkar. mesela 1,5 milyon tl diyelim. ve o gün 15 kişi altılıyı buldu diyelim 1,5 milyon / 15 = 100 bin tl adam başı ikramiye düşer. hesaplaması da basittir. her ayağa yazdığın atları birbiriyle çarp en sonunda 0,50 kuruşla çarp sonuç bilet tutarını verir.

• quote:

quote:

quote:

altılı ganyan başlayana kadar oynanan paralar toplanır ve tevziiye tabi miktar ortaya çıkar. mesela 1,5 milyon tl diyelim. ve o gün 15 kişi altılıyı buldu diyelim 1,5 milyon / 15 = 100 bin tl adam başı ikramiye düşer. hesaplaması da basittir. her ayağa yazdığın atları birbiriyle çarp en sonunda 0,50 kuruşla çarp sonuç bilet tutarını verir.

sağolasın hocam. kazandın mı hiç

• en son 2000 yılında 960 tl almıştım. ondan sonra ufak tefek miktarlar aldım ama 6-7 yıldır pek oynamıyorum. arada sırada oynuyorum.
  • Tüyo veren yok mu?)
  • At yarışı oynayan yok herhalde forumda...
  • 1.koşu : 1-8
    2.koşu : 2-9
    3.koşu : 1
    4.koşu : 2-7-8
    5.koşu : 3-4
    6.koşu : 8-3

Ankara kuponum bu arkadaşlar ama tutarsa çok para vermez söyleyeyim.Birde istatisliklere falan bakmaya fırsatım olmadı hemen yaptım çok güvenilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaWYeR53 -- 12 Temmuz 2012; 15:41:13 >
  • İzmir var mı tahmin?
  • İlk 2 ayak tuttu kaldı 4 ayak ama oranlar düşük tutarsa çok vermez.

Vallahi arkadaşım ben 6lı ganyanı sadece böyle oynuyorum gidip yatırmıyorum tahmin yapmadım elimde bülten olmayınca yapamıyorum tam olarak antremanlara falan bakamıyorum ama sanaldan form durumlarına bakıp yapabilirim istersen ama asla garanti olmaz.
  • Rahat 6 boy farkla 3.Koşuyuda bildim ama dediğim gibi bu at favori at ganyanı 1.25 yani çok düşük o yüzden gene altılı çok ikramiye vermeyecek gibi tabi son ayaklara doğru eşşek gelirse değişir.
  • Bugün İstanbul için var mı yorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Rahat 6 boy farkla 3.Koşuyuda bildim ama dediğim gibi bu at favori at ganyanı 1.25 yani çok düşük o yüzden gene altılı çok ikramiye vermeyecek gibi tabi son ayaklara doğru eşşek gelirse değişir.

d!ger ayaklar noldu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 3 atak yattık dediğim gibi sadece göz ucuyla baktım antremanlarına gözü kulağı kapalı mı hiç bak madım o kadar rastgele oynadım yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.