|
Bildirim
|
An itibariyle en yakın rakibi 101.63 milyon ile Ps4 olmuştur.
En yakın rakibine yaklaşık 53 milyon kadarcık fark atmıştır. :D Birkez daha tarihin gelmiş geçmiş en çok satan, namına oyun salonları açan, adını değiştirip mr. playstation 2 koyan insanların oldugu , 11.000 adeti aşan oyun çıkan ve bu oyunları yaklaşık 1.5 milyar insana satılan tam 13 yıl boyunca üretimde kalan, 2016 yılına kadar oyun çıkan tarihe damgasını vurmuş efsane konsolu karşısında düğmemi ilikliyorum İyiki bu dünyadan geçip gittin |
Ya bu konu niye ölü?Normalde ps2 sahibi insan çok.Hadi beyler tozlu raflardan indirin ps2 leri uçuralım şu konuyu.Daha oynayacak çok oyun var ps2 de.
|
Ps2 Oyun İsteyenler Bu Siteden İstediğiniz Bütün Ps2 Oyunları Var Hepsi Orjinaldir İso dosyalarını İndirip Oynayabilirsiniz .
https://archive.org/download/RedumpSonyPS2NTSCU https://archive.org/download/RedumpSonyPS2NTSCUPart2 |
Vay be yıl 2023 hala ps2 ile ilgili mesajlar. Bir gezineyim dedim forumda ve inanılmaz duygulandım. Çok erken yaşlarda başlamıştım oyun oynamaya ve ps2 asla unutamadığım bir doğum günü hediyesiydi benim için. Arada böyle eski günleri yad ediyorum forumlarda eski konuları gezerek. Şu an oyun oynamak 10 yıl öncesi gibi keyif vermiyor maalesef bana. Aslında hayatın getirdiği sorumluluklar sıkıyor canımızı ve bunları göz ardı edememek yok ediyor tüm keyfimizi. Keşke diyor insan keşke dönebilseydik maziye :(((((( |
Afedersin dostum bi daha olmicak emin ol.
NOT;Sana yardım edende kabahat. |
Arkadaşlar Ps2 nizin lensini İzopropil Alkol ve pamuk kulak çubuğu vasıtasıyla temizleyebilirsiniz.
İnternette "cleaning ps2 lens" diye arattığınızda ve yabancı sitelerde karşınıza çıkan "rubbing alcohol, isopropanol ve isopropyl" dedikleri budur. N11, gittigidiyor gibi alışveriş sitelerinde rahatlıkla bulabilirsiniz. Ayrıca eczanelerde de mevcut fakat ben garanti olsun diye N11 den bir kimyagerden satın aldım :) Bende scph 70004 slim kasa ps2 var. Önceden Killzone oyunu loading ekranında donuyordu.Oyun orjinal olmasına rağmen. Kısacası cihaz cd okumakta güçlük çekiyordu. İnternette yaptığım araştırma sonucu lens temizliğinde izopropil alkolu keşfettim. Pamuk kulak çubuğunun bir ucuna çok az izopropil alkol sürdüm. Ardından çubuğun alkollü ucunu lensin üstüne abartmadan çok hafif daireler çizerek uyguladım ve sonrasında 1dk bekledim. Ardından cihazı test ettim ve cihaz çok iyi hale geldi. Neredeyse sıfır cihaz gibi.. Artık ne bir donma ne de bir ses.. Hiçbir şey yok. Kısacası eğer PS2 niz oyunları yavaş açıyorsa, loading ekranlarında donuyorsa, CD seçiyorsa vs. kesinlikle bu dediğim yöntemi uygulayın farkı göreceksiniz :) |
harika bir parça.çok şanslısınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|