Şimdi Ara

AT YARIŞLARINDA TÜRKİYE ŞAMPİYONLARINI SEÇİYORUZ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
32.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamerinoğlu çok enteresan bir arap atıydı.

Hem kaçarak hemde bekleyerek yarış kazanabiliyordu.Aslında 3 yaşlı iken,ilk yarışlarında pek dikkat çekmemişti.Ama 3 yaşlılığın son aylarında arka arkaya Odinhan'ı 3 kere geçince,(sanırım biri Gr1 diğerleri ise Gr3 koşuları idi) Yarış dünyası sürpriz bir "tulyad-neame45" yavrusu gördü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 14 Mayıs 2008; 19:48:34 >
  • tamerinoglu tamerhanın yavrusumuydu yav
  • Öncelikli olarak hakkımda yazdıkları için odyle arkadaşıma teşekkür ediyorum.
    Sıralamasını yaptığım şampiyonlara gelince. Evet haklısınız her gönülde bir şampiyon yatar. Bende kendi şampiyonlarımı sıralamak istedim.
    İngiliz atların sıralamasına baktığımızda;
    İlk sırada yazmış olduğum Medya benim için unutulmaz bir attır. Bu at benim yüzümü hiç bir zaman kara çıkarmadı. Gelmediği yarışlarda bile muhakkak yazdım. Çünkü atın stilini çok beğeniyordum. Bu atın gönlümdeki yeri apayrıdır. 29 Nisan 2000 Cumartesi İstanbul At Yarışlarında kazandığı bir yarış vardır ki hala unutamıyorum. Halis binmişti. At startta kalmıştı ve 1200 mt çim yarışı idi. Düşünün bu mesafede startta kalmak demek yarışı baştan kaybetmek demekti. Ancak atın kalitesi, Karataş'ın ustalığı ile yarışı kazandı.(Tabela: Medya-İslambol- Teksas Gal-Keremhan)
    O gün altılı eski para ile 7,5 milyon para vermişti. 2000 yılında kısa günün karı bir para idi ve yakalamıştım altılıyı. Atlar son virajı dönerken seyretmeye başlamıştım yarışı. Medya en arkada idi.Spikerin anlatışı hala kulaklarımda;
    Atlar son virajı dönüyor. Önde İslambol sağrısında Teksas gal...... Dışlarından da Medya'nın dolandığını görüyorom.....
    Önde İslambol sağrısında Teksas Gal. Bu iki at arka gruptan kopmuş gayet zevkli dişe diş bir mücadale içinde. Atlar son dörtyüze giriyor. Önde İslambol Sağrısında Teksas Gal. En dış kulvardan da Medya geliiyoooor. :))
    Karataş o gün günün teki olan Medya'yı getirmek için atı kaldırıp kaldırıp yere vurmuştu.Kendine güvenenleri yanıltmamak için. Bu yüzden Halis Karataş'ı severim.
    Diğer atlar hakkındaki anılarım da mevcuttur. Onları da anlatacağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: kobEren

tamerinoglu tamerhanın yavrusumuydu yav

Tamerinoğlu ile Tamerhan arasında ana-baba orijin alakası yokki

Tamerinoğlu ( Tulyad-Neame45) ,Tamerhan ise (Volga2-şahide43) den olan yavrular.
    Ama sahipleri aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 14 Mayıs 2008; 23:53:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

tamerinoglu tamerhanın yavrusumuydu yav

Tamerinoğlu ile Tamerhan arasında ana-baba orijin alakası yokki

Tamerinoğlu ( Tulyad-Neame45) ,Tamerhan ise (Volga2-şahide43) den olan yavrular.
    Ama sahipleri aynı

saol bilgi icin bu arada bu başlıga katlım artıyo gibi sanki gercekten güzel sohbetlerin dogacagını bende düşünüyorum

• Bu arada bende kareasımı yapayım

ARAP

1) Özgünhan
    2) Odinhan
    3) Yavuzhan ( o gerçek bir efsane idi)
    4) Caş

İNGİLİZ

1) Bold Pilot
    2) Johnny Guitar
    3) Trapper
    5) Ribella

son 3 yıldır atyarışlarıyla neredeyse hiç ilgilenmiyorum.O yüzden liste biraz eski gelebilir ama ne yapayım,benim zamanımda bunlar vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Ekim 2010; 5:31:24 >
  • Bende son üç dört yıldan bu yana ilgilenmiyorum. Bakarsam arada bakıyorum. neydi o bizim zamanımızdaki safkanlar?
    Bir gün veliefendide padoktayım. Manas'ı gördüm dolaştırıyorlardı. Ne attı görünce aşık oldum hayvana :)))
  • Bu iki safkan da İbrahim Tamer'in olduğu için tahmin ettiğiniz üzere isim benzerliği var.:)))
    Tamerhan öldü, Tamerinoğlu halen yaşıyor. Belki aygırdır bilemiyorum. Ancak Tamerinoğlu'nu hiç sevmedim. Her nedense devamlı surette Odinhan'ın karşısına çıkardılar ve Odinhan'ı bitirdiler. Özellikle Selim Kaya devamlı surette Tamerinoğlu'na binerek Odinhan'ı sırf Türkiye'nin teki olduğu için geçmeye çalıştığını düşünüyorum. Benim hayalimde ise Odinhan'a hep Karataş'ın binmesi vardı. Tamerinoğlu'nda Selim, Odinhan'da Karataş. Son metrelerde Karataş gelip geçiyor :)). Ancak hiç bir zaman olmadı bu hayalim. Sonunda ayağını kırdı Sülo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih_

Öncelikli olarak hakkımda yazdıkları için odyle arkadaşıma teşekkür ediyorum.
    Sıralamasını yaptığım şampiyonlara gelince. Evet haklısınız her gönülde bir şampiyon yatar. Bende kendi şampiyonlarımı sıralamak istedim.
    İlk sırada yazmış olduğum Medya benim için unutulmaz bir attır. Bu at benim yüzümü hiç bir zaman kara çıkarmadı. Gelmediği yarışlarda bile muhakkak yazdım. Çünkü atın stilini çok beğeniyordum. Bu atın gönlümdeki yeri apayrıdır. 29 Nisan 2000 Cumartesi İstanbul At Yarışlarında kazandığı bir yarış vardır ki hala unutamıyorum. Halis binmişti. At startta kalmıştı ve 1200 mt çim yarışı idi. Düşünün bu mesafede startta kalmak demek yarışı baştan kaybetmek demekti. Ancak atın kalitesi, Karataş'ın ustalığı ile yarışı kazandı.(Tabela: Medya-İslambol- Teksas Gal-Keremhan)
    O gün altılı eski para ile 7,5 milyon para vermişti. 2000 yılında kısa günün karı bir para idi ve yakalamıştım altılıyı. Atlar son virajı dönerken seyretmeye başlamıştım yarışı. Medya en arkada idi.Spikerin anlatışı hala kulaklarımda;
    Atlar son virajı dönüyor. Önde İslambol sağrısında Teksas gal...... Dışlarından da Medya'nın dolandığını görüyorom.....
    Önde İslambol sağrısında Teksas Gal. Bu iki at arka gruptan kopmuş gayet zevkli dişe diş bir mücadale içinde. Atlar son dörtyüze giriyor. Önde İslambol Sağrısında Teksas Gal. En dış kulvardan da Medya geliiyoooor. :))
    Karataş o gün günün teki olan Medya'yı getirmek için atı kaldırıp kaldırıp yere vurmuştu.Kendine güvenenleri yanıltmamak için. Bu yüzden Halis Karataş'ı severim.

Evet o yarışı hatırlıyorum...
    Sanırım Açık G3 Fikret Yüzatlı Koşusuydu...
    Ve hava yağmurlu saha çamurdu. Gerçekten harika bir yarıştı.
    Zaten bahsettiğin jenerasyon müthişti. O jenerasyondan en az 10 şampiyon sayabiliriz. (Medya - velaciraptor - keremhan - Altınbike - Karelin - islambol - fair tail - texas gal - bosporus -Elixir - Rüzgarınkızı hatta trapper vs...)
    Şimdi ise şampiyon olarak nitelendireceğimiz ingilizler bir elin parmağını bulmuyor. bir tek Sabırlı ve Ribella diyorum ama bu yıl ribellayı görebilecekmiyiz sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyle -- 15 Mayıs 2008; 13:33:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Bu arada bende kareasımı yapayım

ARAP

1) Özgünhan
    2) Odinhan
    3) Yavuzhan
    4) Caş

İNGİLİZ

1) Bold Pilot
    2) Johnny Guitar
    3) Trapper
    5) Ribella

son 3 yıldır atyarışlarıyla neredeyse hiç ilgilenmiyorum.O yüzden liste biraz eski gelebilir ama ne yapayım,benim zamanımda bunlar vardı

Saydığın atlar her zaman güncel...
    At yarışına yeni başlayanlar yukarıdaki atların hikayeleriyle at yarışı sevgisi kazanıyorlar...
    Mesela Yavuzhan unutulur mu hiç???

• Johny Guitar Thunder Bolt'u geçmişti bir yarışta. ne yarıştı iki at başbaşa son dört yüzü geçiyorlar. şimdiki beygirler böyle yarışları kaldıramazlar.
    Bizim bir arkadaşta Bartrobel hastasıydı. Trapperle yavruları olsun alacağım diye gülerek söylerdi. Hatta adını bile koymuştuk. "Trabart".
    Bende Dişilerden Best Diamond hastasıydım. Medya-Best Diamond yavrularını bekledim durdum. Ancak nafile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: odyle

quote:

Evet o yarışı hatırlıyorum...
    Sanırım Açık G3 Fikret Yüzatlı Koşusuydu...
    Ve hava yağmurlu saha çamurdu. Gerçekten harika bir yarıştı.
    Zaten bahsettiğin jenerasyon müthişti. O jenerasyondan en az 10 şampiyon sayabiliriz. (Medya - velaciraptor - keremhan - Altınbike - Karelin - islambol - fair tail - texas gal - bosporus -Elixir - Rüzgarınkızı hatta trapper vs...)
    Şimdi ise şampiyon olarak nitelendireceğimiz ingilizler bir elin parmağını bulmuyor. bir tek Sabırlı ve Ribella diyorum ama bu yıl ribellayı görebilecekmiyiz sanmıyorum.

Kimler yoktu ki (son 8-9 yılı söylüyorum arkadaşlar daha öteye gitmiyorum). Manas Cüneythan Tahakaan Typhoning Rising Turaç Sun Child Helin Karelin Best Diamand Sheer Honour Topplay(bu ata yazık oldu gitti) , Antepli Çukurova Kadimdost Benim oğlum, Benim Şansım Benim Kızım Kimin Kızı....
    Uzar gider. Araplardan fazla yazmamışız ancak bunlarda yeter.

• Elixir hakikaten düzgün ve ayakları yere basan bir hayvandı,aynı şekilde Altın Bike'de.Yanlış hatırlamıyorsam, Altın Bike 2 yaşlılığında hiç geçilmemişti.

İslambol'a ,İstanbul'un Sağanak pisti lazımdı sanki,Sağanak oldu mu tek atardım İslambol'u .Hiçte yanıltmamıştı

Bosporus'ta çok enteresan ,hayvan Çim Kum, kısa orta uzun demeden kazanıyordu.Sonra aniden oda yokoldu.Sürekli binicisi Engin Yalçın'la adeta yapışık ikiz olmuştu.

quote:

Bu iki safkan da İbrahim Tamer'in olduğu için tahmin ettiğiniz üzere isim benzerliği var.:)))
    Tamerhan öldü, Tamerinoğlu halen yaşıyor. Belki aygırdır bilemiyorum. Ancak Tamerinoğlu'nu hiç sevmedim. Her nedense devamlı surette Odinhan'ın karşısına çıkardılar ve Odinhan'ı bitirdiler. Özellikle Selim Kaya devamlı surette Tamerinoğlu'na binerek Odinhan'ı sırf Türkiye'nin teki olduğu için geçmeye çalıştığını düşünüyorum. Benim hayalimde ise Odinhan'a hep Karataş'ın binmesi vardı. Tamerinoğlu'nda Selim, Odinhan'da Karataş. Son metrelerde Karataş gelip geçiyor :)). Ancak hiç bir zaman olmadı bu hayalim. Sonunda ayağını kırdı Sülo.

Türkiye'nin teki olmasına rağmen, Odinhan'a 1.30 ganyan verilirken,Tamerinoğluna ise 1.90-2.00 ganyan veriliyordu.Yanii açıkcası millet Tamerinoğlu-S.Kaya 2lisinden korktuğunu belirtiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 15 Mayıs 2008; 17:30:27 >

• quote:

Johny Guitar Thunder Bolt'u geçmişti bir yarışta. ne yarıştı iki at başbaşa son dört yüzü geçiyorlar. şimdiki beygirler böyle yarışları kaldıramazlar.
    Bizim bir arkadaşta Bartrobel hastasıydı. Trapperle yavruları olsun alacağım diye gülerek söylerdi. Hatta adını bile koymuştuk. "Trabart".
    Bende Dişilerden Best Diamond hastasıydım. Medya-Best Diamond yavrularını bekledim durdum. Ancak nafile.

Ne yazıkki Best Diamond da Bartrobel de kendileri gibi yavru veremediler.

Bartrobel'in Sea hero'dan olma yavrusu Kamurabi arasıra tabela yapan çok nadiren de kazanan bir Handikap atı oldu.
    Best Diamond'ın ise MountainCat'ten olma Diamond Boy'u maiden dan çıkamadı.

Kısraklar arasında kendisi gibi şampiyon veren Fair Tail her zaman övgüye değer harika bir kısrak...
    Koşan iki yavrusu Mountainer ve Fairson da açık yarış kazandılar. Fairson kum pistte tam bir şampiyon oldu.
    Bu hafta sonu 19mayıs koşusunda neler yapabilecek çok merak ediyorum...

• At yarışı oynayanların başına roman gibi olaylar gelmiştir. Kim derse inanarım çünkü benim de başıma çokca geldi. Bir de çok altılı kaçırmışızdır. Mesala ben bir keresinde 46 milyar veren altılılıyı bulmuş ancak yatırmamıştım. 7-8 sene öncesinin parası bu. Şimdi en az 250-300 milyar yapar bu. Yanar dururum hala. Hangi atlar gelmişti hatırlamaya çalışayım. Sıralama önemsiz olarak yaparsak :
    Goldanmane- Pınarkız-Adnan-Muzaffer Çavuş. Diğer iki safkanı hatırlayamadım. Nostalji yapıyoruz arkadaşlar.

Erkek ve dişi tay denemeleri bu hafta sonu yapacaklarmış. Arkadaşlar Pan River'i hipodrom tv de bayağı bir övüyorlar. Gazi adayı olabilir. Ancak benim gönlümde atım Medya'nın oğlu King Medya var.Bakalım ne olacak. Birde gördüğüm kadarı ile büyük kapışma(!) 19 mayıs koşusunda olacak.
  • 18 Mayıs Erkek Tay Deneme Koşusu Değerlendirmelerim : 1600 metre çim pist
    3 yaşlı erkek taylarına mahsus

1 - ANATOLIAN FIRE (Red Bishop - Savorsky) Bu koşuya Erhan Yavuz ile katılıyor. Son 1600 metre çim A.G3 koşusunda bu rakiplerin çoğunu geride bıraktı. Özellikle son metrelerde Pan River'la girdiği mücadele seyir zevki açısından fevkalade idi... Bu koşuda da şanslı isimlerden biri olacak.
    Not :
    Yarıştan sonra Erhan Yavuzla yapılan röportajdan anladığım kadarıyla bu yarışı koşmak hesapta yoktu. Çünkü Erhan Yavuz uzun mesafeli bir koşuda (muhtemelen Sait akson koşusu) koşup daha sonra Gazide mücadele edeceğiz demişti.

2 - DE NIRO (Daggers Drawn - Musical Myth) Taşbek ekürisine ait safkan G.Yıldız ile start alacak... Kendisinden çok şey beklenen ancak 2 yaşlılığında istenen düzeyde görünmeyen tay bu sezona iyi başladı...
    Cihangir koşusunda sıkılmadan bir yarış gördükten sonra 1600 çim H17 yarışta 1.35.62 lik dereceyi zorlanmadan yaptı... Yarışın sürprizini gerçekleştirebilir...

3 - DELALIM ( Sri Pekan - Limanda) S.Kaya'nın ısrarla bindiği safkan 2 yaşlılığında pek bir varlık gösteremese de yavaş yavaş kıvama geldiğini söylemeliyim. Anneden Altın Bike ve Pardon gibi üst düzey atlarla kardeş olan safkan bu yarışta sürpriz kovalayacak....

4 - DURSUN EFENDİ (Common Grounds - Crystal) Gökhan Gökçe ile start alacak safkanın hayatının ilk üçyarışını kazandıktan sonra formu düştü. Şans vermiyorum...

5 - KING MEDYA (Medya - Segi) Ömer Kaya ile start alacak. Tatminkar bir adana sezonu sonrasında bu rakipleriyle girdiği mücadelede S.Kaya idaresinde olmasına rağmen yarışı gerilerde bitirdi... Pek şans vermememe rağmen Melih arkadaşın hatrına bomba şansı var diyorum...

6 - MARACAIBO (Manila - Calandra) H.karataş ile bu koşuya katılan safkan Adana'da iyi bir sezon geçirdikten sonra İstanbulda 1600 metre çim pistte Cihangir koşusunu 1.35.21 ile rahat bir şekilde kazandı. Ve bence bu koşuya göz kırptı. Bu grupla ilk koşusu olmasına rağmen bu yarışı çok iyi bir yerde bitirecektir. Benim favorim...

7 - OĞLUM EMRE ( Royal Abjar - Sketch) Sürekli jokeyi M.Gündüzeli ile start alacak olan safkan Adana'da iyi bir kış sezonu geçirdikten sonra 1600 çimde Anatolian Fire ve Pan River arkasından 3.olduğu yarışta iyi işaretler verdi. Gerçi o gün çim pist biraz yumuşaktı. Uzak ihtimal şansı olabilir...

8 - PAN RİVER ( Red Bishop - Wanganui River) 2 yaşlılığında müthiş bir grafik çizen A.G1 Çaldıran koşusunu rahat kazanan Pan River bu koşuya bu sezon ilk birinciliğini aldığı jokeyi S.Boyraz ile katılıyor... İyi yer tutup son viraja grubu içine alarak çıkarsa büyük olasılıkla yarışı kazanacaktır. Bence Maracaibo ile birlikte birincilik mücadelesi yapacaklar...

9 - PERFECTO (Bosporus - Happy Hour) N. Şen ile start alacak safkan İstanbul sezonuna çok iyi başladı. Önce kumda bir yarış kazandıktan sonra 1600 çimde 22 lira ganyanla bomba yaparak birinci oldu. Ancak bu rakiplerin çok sert geleceğini düşünüyorum...

Hepsinin ayağı düz bassın...İyi olan kazansın...

• quote:

Orjinalden alıntı: odyle

18 Mayıs Erkek Tay Deneme Koşusu Değerlendirmelerim : 1600 metre çim pist
    3 yaşlı erkek taylarına mahsus

1 - ANATOLIAN FIRE (Red Bishop - Savorsky) Bu koşuya Erhan Yavuz ile katılıyor. Son 1600 metre çim A.G3 koşusunda bu rakiplerin çoğunu geride bıraktı. Özellikle son metrelerde Pan River'la girdiği mücadele seyir zevki açısından fevkalade idi... Bu koşuda da şanslı isimlerden biri olacak.
    Not :
    Yarıştan sonra Erhan Yavuzla yapılan röportajdan anladığım kadarıyla bu yarışı koşmak hesapta yoktu. Çünkü Erhan Yavuz uzun mesafeli bir koşuda (muhtemelen Sait akson koşusu) koşup daha sonra Gazide mücadele edeceğiz demişti.

2 - DE NIRO (Daggers Drawn - Musical Myth) Taşbek ekürisine ait safkan G.Yıldız ile start alacak... Kendisinden çok şey beklenen ancak 2 yaşlılığında istenen düzeyde görünmeyen tay bu sezona iyi başladı...
    Cihangir koşusunda sıkılmadan bir yarış gördükten sonra 1600 çim H17 yarışta 1.35.62 lik dereceyi zorlanmadan yaptı... Yarışın sürprizini gerçekleştirebilir...

3 - DELALIM ( Sri Pekan - Limanda) S.Kaya'nın ısrarla bindiği safkan 2 yaşlılığında pek bir varlık gösteremese de yavaş yavaş kıvama geldiğini söylemeliyim. Anneden Altın Bike ve Pardon gibi üst düzey atlarla kardeş olan safkan bu yarışta sürpriz kovalayacak....

4 - DURSUN EFENDİ (Common Grounds - Crystal) Gökhan Gökçe ile start alacak safkanın hayatının ilk üçyarışını kazandıktan sonra formu düştü. Şans vermiyorum...

5 - KING MEDYA (Medya - Segi) Ömer Kaya ile start alacak. Tatminkar bir adana sezonu sonrasında bu rakipleriyle girdiği mücadelede S.Kaya idaresinde olmasına rağmen yarışı gerilerde bitirdi... Pek şans vermememe rağmen Melih arkadaşın hatrına bomba şansı var diyorum...

6 - MARACAIBO (Manila - Calandra) H.karataş ile bu koşuya katılan safkan Adana'da iyi bir sezon geçirdikten sonra İstanbulda 1600 metre çim pistte Cihangir koşusunu 1.35.21 ile rahat bir şekilde kazandı. Ve bence bu koşuya göz kırptı. Bu grupla ilk koşusu olmasına rağmen bu yarışı çok iyi bir yerde bitirecektir. Benim favorim...

7 - OĞLUM EMRE ( Royal Abjar - Sketch) Sürekli jokeyi M.Gündüzeli ile start alacak olan safkan Adana'da iyi bir kış sezonu geçirdikten sonra 1600 çimde Anatolian Fire ve Pan River arkasından 3.olduğu yarışta iyi işaretler verdi. Gerçi o gün çim pist biraz yumuşaktı. Uzak ihtimal şansı olabilir...

8 - PAN RİVER ( Red Bishop - Wanganui River) 2 yaşlılığında müthiş bir grafik çizen A.G1 Çaldıran koşusunu rahat kazanan Pan River bu koşuya bu sezon ilk birinciliğini aldığı jokeyi S.Boyraz ile katılıyor... İyi yer tutup son viraja grubu içine alarak çıkarsa büyük olasılıkla yarışı kazanacaktır. Bence Maracaibo ile birlikte birincilik mücadelesi yapacaklar...

9 - PERFECTO (Bosporus - Happy Hour) N. Şen ile start alacak safkan İstanbul sezonuna çok iyi başladı. Önce kumda bir yarış kazandıktan sonra 1600 çimde 22 lira ganyanla bomba yaparak birinci oldu. Ancak bu rakiplerin çok sert geleceğini düşünüyorum...

Hepsinin ayağı düz bassın...İyi olan kazansın...

Şöyle bir baktığımızda Türkiye doğumlu aygırların yavruları yok denecek kadar az. Sadece Medya Türkiye doğumlu. Yarış hayatı Türkiyede geçen ama İrlanda doğumlu Bosphporus var tanıdık. Diğerleri yurtdışı orijinli aygırlar. Bu Tjk için yüz karasıdır.
    Koşu ile ilgili olarak King Medya gelirse bomba olur düşüncesindeyim. belki de tabela yapar.Biraz zor gibi ancak heran her şey olabilir, at yarışı bu. Ayağının düz basması gerek. Maracaibo Karataş faktörü ile ön sıraları zorlayabilir, belki de kazanır. Allah bilir. Ancak dediğim gibi eğer Panriver Gaziye göz koymuşsa ilgilileri bu yarışı kazanması kuvvetle ihtimaldir. Ancak burda dikkatimi mükemmel bir orijin çekiyor.Delalım. Jokeyi selim inatla zorlayacaktır.
    Arkadaşlar bu safkanların hiçbirini birebir izlemiş takip etmiş değilim. At yarışlarını bırakalı 4-5 yıl oldu. Ancak işte televizyondan zevkine bakıyorum. Fazla takip de etmiyorum. Onun için tahminlerimde yanılmış olabilirim. Kolay gelsin.

• quote:

bu yarışı izleyebilecegim bi link falan verir misiniz acaba

• quote:

quote:

Koberen

Youtube'de bazı yarışların görüntüleri var... Şu an site kapalı olduğundan link veremiycem.
    Ancak yukarıdaki koşu var mı bilmiyorum.
    Bold pilot sabırlı Ribella Grand ekinoks Caş Yavuzhan vs. atların koşularını izleyebilirsin...

• quote:

quote:

O yarışı bende aradım ancak bulamadım. Ganyanmatik.com'da eski ve çok güzel yarışlar var. Eski yarışlara bakmak istersen oradaki videoları izlemeni tavsiye ederim.
    Bugün hipodrom tv'de erkek tay deneme yarışlarına katılacak taylara baktım. Bana göre Panriver tek. Bu at önümüzdeki senelerin aynı Sabırlı gibi şampiyon bir atı olmaya aday. Bu koşuyu kazanamazsa bile Gazi'yi affetmez gibi.Safkan son metrelerde öldürücü bir sprint yapıyor ve foto'ya çok canlı giriyor. Bakalım ne olacak. Eğer jokeyi salak etmez yarışı iyi bir yerde takip ederse ve yerinde sprint yaptırırsa yarışı kazanabilir.Allah bilir.
    Sıralamam yine aynı panriver-macaibo-delalım-king medya.
    Keşke Panriver'e Karataş binse idi. O zaman beşli ganyan gibi birşey olurdu. Ancak Macaibo'ya binmek istemiş. Tercih meselesi. Vardır bir bildiği.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.