Şimdi Ara

ATA DEMİRER Beyaz Show'da bir pot kırdı ki sormayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eeee olacağı buydu......cıvıklık yılışıklık bel altı espriler yapa yapa millet alıştı artık zannına kapılan damdan düşme soytarı komedyenler bunu da söylesem nolur diye düşününce mıçtı tabii........elin .rospusunu manken diye çıkarıp mal beyanında bulurtanlar ve top pop gençliğinin zengin ettiği zırtlambozlar daha çok böööle espriler yaparlar........hey yavrum hey herşeye tiye alan gençlik namus kavramını bile unutup böööle şerefsizlerin ağzına sakız yapmış durumda..............
  • insan bi video ya cekerr dimi yaa
  • bende öle demek istediğini düşündüm aslında
    quote:

Orjinalden alıntı: afganaf

Bence Ata o kadar da hayvan diildir. Belki "Kız arkadaşım yoksa napıcan, sen mi bi tane bulup vericen (kız arkadaş)" manasında sölemiştir. (BELKİ)
  • quote:

Orjinalden alıntı: afganaf

Bence Ata o kadar da hayvan diildir. Belki "Kız arkadaşım yoksa napıcan, sen mi bi tane bulup vericen (kız arkadaş)" manasında sölemiştir. (BELKİ)

Sonunda yanlışlıkla ağzımdan kaçtı dedi zaten
  • komik
  • Kaçırdık tuh...
    Ata sıçanski sawa yapmış...
  • ya adam müthiş ama uykum ağır geldi yarıda bıraktım izlemeyi...kaçırdık...
  • Dengesiz a.q :)
  • kömik ötesi , kaçırmışız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErTech

Zaga erkekleri bağlamıyor telefona... 4 senedir izliyorsun ama kaçırmışsın bu ayrıntıyı...

(no smoke)

quote:

Orjinalden alıntı: kkslyyldz

ya bu kızlar essahtan denyo...
    4 senedir hem zagayı hhem beyaz showu seyrediyom(daha fazla da olabilir) . dikkaat ettim bitane erkek telefonla bağlanmadı. bu kızların işleri güçleri yokmu ya?

yarasın tosunuma iyi koymuş lafı .

aynı şekilde beyazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelus_OnAir -- 12 Mart 2005, 17:42:37 >

• Peki verecek miymiş.Ben programı izleyemedim de.Hani kızın cevabı ne olmuş onu merak ettim
  • Abiler erkekler sormazki böyle enstantaneli soruları anca kadınlar sorar cincikler yani.Çok meraklılarda ondan.
    /***BELKİDE kızlar toplanmıştır lan bu herifin kız arkadaşı varmı acaba nasıl sex yapıyorlar o kilo diye açmıştır teli maksat moraltı yapmak değilmi atayı düşünsenize.Abii herif 130 kilo bayan ise 50 çorttt
  • bende izledim şok oldum :))

hemen reklam girdiler beyaz garibim renkten renge girdii
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.