Şimdi Ara

ATA DEMİRER Beyaz Show'da bir pot kırdı ki sormayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 86'lı kızın biri kız arakdaşın var mı dedi Ata'ya o da ne soruyon kız vercen mi demez mi? Önce ortalık buz kesti sonra baya bir gülüşmeler falan oldu Beyaz toparladı kalbini verme diye ve reklam girdi, off ölüyordum gülmekten ya o an, Ata nasıl kızardı, gözler faltaşı oldu.

• evet yw çok kötü oldu

telefondaki esra zahir isimli şahıs
    "kız arkadaşın var mı" diye sordu
    Ata Demirer - yoksa napıcan , vercen mi . . . dedi

Herkes şok oldu , beyaz da durumu toparlayamadı (canlı yayın)
    asuman krause , pınar aylin dağıldı gitti görmeliydiniz walla

• hakikaten ama herif iyi şarkı söylüyor koparıyor valla
  • ama adamlarda haklı be kardeşim!!! neden kimse gelip bize sormuyo kızarkadaşın var mı diye?

neden bütün ünlülerin sex hayatı bayanları ilgilendiriyor size ne!!! biz arayıp asuman crauseye erkek arkadaşın var mı diyoz mu? hem olmasa bile bize verecek mi? vermiceni biliyoz? bun kadınlarda kabul etsin artık
  • süperdi yaa
  • Sonradan özür diledi Ata demirel
    Beyaz çok zor durumda kaldı ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

ama adamlarda haklı be kardeşim!!! neden kimse gelip bize sormuyo kızarkadaşın var mı diye?

neden bütün ünlülerin sex hayatı bayanları ilgilendiriyor size ne!!! biz arayıp asuman crauseye erkek arkadaşın var mı diyoz mu? hem olmasa bile bize verecek mi? vermiceni biliyoz? bun kadınlarda kabul etsin artık

ya var ya alem adamısn abi. harbiden alemsin.
    ya sevgilisi olan illa sevişmekzorunda mı ?

her şeyi cinselliğie çekmekte üstüne yok. sona çıkarsın ordanburdan dem vurursun.
    snn aklın fikrin FöCK te be kardeşim...

• Ben Sersem Scott yüzünden kaçırdım Bu hafta Show u..

O da Benim Yüzümden Kaçırdı Beter olsun...

Aama Nassı Bi dumur hadisesi oldugunu gözümde canlandırabiliyorum

• ulan bizdekide şans bee.
    şimdi bunun tekrarı da olmazki...
  • ya bu kızlar essahtan denyo...
    4 senedir hem zagayı hhem beyaz showu seyrediyom(daha fazla da olabilir) . dikkaat ettim bitane erkek telefonla bağlanmadı. bu kızların işleri güçleri yokmu ya?

yarasın tosunuma iyi koymuş lafı .

• Zaga erkekleri bağlamıyor telefona... 4 senedir izliyorsun ama kaçırmışsın bu ayrıntıyı...

(no smoke)

quote:

Orjinalden alıntı: kkslyyldz

ya bu kızlar essahtan denyo...
    4 senedir hem zagayı hhem beyaz showu seyrediyom(daha fazla da olabilir) . dikkaat ettim bitane erkek telefonla bağlanmadı. bu kızların işleri güçleri yokmu ya?

• quote:

Orjinalden alıntı: ErTech

Zaga erkekleri bağlamıyor telefona... 4 senedir izliyorsun ama kaçırmışsın bu ayrıntıyı...

(no smoke)

quote:

Orjinalden alıntı: kkslyyldz

ya bu kızlar essahtan denyo...

ve dikkat edin her bağlanan telefondakilerin isimlerinde illaki dalga geçilesi bir yön olur
    ve beyinleri demanslı olur iki lafı bir araya getiremezler.
    açıkcası ben bu programalra bağlanan kişilerin gerçek hayattan insanlar olduğunu düşünmüyorum
    yan odadan bağlanıyorlar sanırım

• walla öle bişey demişse kaçırdım. ama beyz da da bu böle. hatta diğer programlarda da
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

ama adamlarda haklı be kardeşim!!! neden kimse gelip bize sormuyo kızarkadaşın var mı diye?

ya var ya alem adamısn abi. harbiden alemsin.
    ya sevgilisi olan illa sevişmekzorunda mı ?

her şeyi cinselliğie çekmekte üstüne yok. sona çıkarsın ordanburdan dem vurursun.
    snn aklın fikrin FöCK te be kardeşim...

@SPaCeLoRD

I FÖCK YOU, SPaCeLoRD

ewet madem illa cinsellik gerekmiyo kızma SPaCeLoRD!!! yazdıkların ve bana verdiğin cevap mantıklı mı SPaCeLoRD? neden kız arkadaş ediniyoruz herhalde FÖCK için değil dimi? madem FÖCK için edinmiyorsak I FÖCK YOU ;-)

NE DEMEK SEVGİLİSİ OLAN İLLA SEVİŞMEK ZORUNDA DEĞİL! ULAN SEVİŞMEYECEKLER NEDEN SEVGİLİ OLUYORLAR??? ELBETTE SEVİŞECEKLER... AMA ÖNCE EVLİLİK ŞART TABİİ... EVLENMEYECEN KIZLA NEDEN ÇIKASIN, FLİRT EDESİN, SEVGİLİN OLSUN YADA KIZARKADAŞIN OLSUN.. ADI NE OLURSA OLSUN Bİ ERKEK VE BİRDE DİŞİ VARSA FUCK KAÇINILMAZDIR... ELBETTE İNSAN NESLİNİN DEVAMI İÇİN BU GEREKLİDİR VE ALLAH'IN EMRİDİR, EVLENİN DİYO... İLLA SEVİŞMEDEN GEZİNİN DEMİYOO

ADEM İLE HAVVA SİZİN GİBİ DÜŞÜNSE İDİ BUGÜN İNSANLIK OLMAZDI?

HAYRET BİŞİ YAA.. NEYLE SUÇLANIYOZ... SİZ CİNSELLİK GEREKMEZ DİYENLER İNŞALLAH SEVDİĞİNİZLE EVLENİRSİNİZDE YATAMAZSINIZ Bİ TÜRLÜ.. O ZAMAN GÖRÜRÜM SİZİ.. MADEM GEREKSİZ HADİ HADIM EDİN KENDİNİZİ... EWET MADEM SEVİŞMEK ZORUNDA OLMADIĞINIZA İANNIYORSUNUZ KOPARIN GİTSİN...

SEX ÇOK GÜZEL BİŞEY... HERKESİN YAŞAMASI GEREK ;-) SEX GEREKSİZ VEYA ZORUNLULUK DEĞİL DİYENLER KIZARKADAŞLARINA DESİNLERDE GÖREYİM BU SEVGİLİ OLMA SÜRESİ NASIL Bİ ANDA BİTİYOOO

ERKEKSEN DESENE SEVGLİNE ONUNLA SEXİN OLMASININ GEREKSİZLİĞİNİ SONRADA Bİ DOLU KAPRİS ÇEK..

• dün gece ben de gördüm bu olayı
  • Bak kötü oldu kaçırmısız dün erkenden yatdım
  • kibar feyzo sneı kınıorum arkadasım..sen gıt kız arkadasını o ıs ıcın edın..hey allah ım yaa.nerden bulursunuz bole seylerı nerden gelır aklınıza bılmıorum..kıbarfeyzo ayıp ayıp...
  • Bence Ata o kadar da hayvan diildir. Belki "Kız arkadaşım yoksa napıcan, sen mi bi tane bulup vericen (kız arkadaş)" manasında sölemiştir. (BELKİ)
  • Adam ne yapsın belkıde kız oradan çok hoş geldi gözüne zaten Atada filinta gibi çocuk napsın demek ki dayanamamış Zuahahahahahha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.