Şimdi Ara

Adamı Evinde Ölü Olarak Gördüm Unutamıyorum :s:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam üstü 8-9 gibi falan komşu kadınlar geldiler falan beni gördüler dedi bi tanesi yaşlı bi adam vardı onu bugun görmedik falan evde olması lazım gir bi bak.bende neyse tamam dedim girdim içeri odalara falan baktım karanlık da ev ışığı bulamadım çok eski ev tek katlı korkunc bi yer sola baktım bikaç odaya kimse yok son bi oda gibi bi yer kaldı komşu kadın gir oraya bak dedi ( içimden dua ediyodum bunu söylemesin diye kapkaranlık oda :S ) girdim içeriye yavaş yavaş bi baktım adam duvara yığılmış kalmış :s:S:S o an aklımdan bi türlü gitmiyo sonra polısı ambulansı falan aradık ..ambulans yarım saat sonra geldı :S:S belki 40 dk . geldiler baktılar adam ölmüş dediler hem de 20 dakika önce :S ozaman ben içeriye girdiğimde yaşlı adam ölmemişti tam olarak can çekişiyordu büyük ihtimalle bunu duyduktan sonra şok oldum ben.içeriye girip baktığımda burda ölmüş galiba diye bağırdım istem dışı olarak belki de adam bunları duydu aklımdan gitmiyo bi türlü ya duyduysa beni son dakikalarında :S bide gördüğümü unutamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killsomething -- 31 Ağustos 2008; 1:46:00 >

• geçmiş olsun,zor bir durum
  • buna benzer bi durumla bende karşılaştım..

cenazesine gidememiştim..

en asagi 1 ay üstünde etkisi olacak..negatif etki..yani hep aklında olcak..

zor bir durum arkadaşım..

psikolojik destek al istersen.
  • ya ne kadar dikkatsizler bir de adamı dışarıya çıkarıyolardı çarşaf gibi bişeyle 4 kişi .. elinden kaydı adamın kafası asfalta vurdu bu kadar da olmaz geri zekalılar demekki 40 dakikadan önce gelseler belki de adam yaşıysaktı hiçbiri aklımdan gitmiyo
  • dostum sakın kendini suçlama . . . her insanın belirli bi yaşam süresi vardır... eğerki o süre dolduysa ölecektir.... yani ben şöyle yapsaydım veya daha erken davransaydım yaşayacaktı vss gibi saçma düşüncelerden kurtulmaya bak . . . yoksa zararlı çıkarsın

geçmiş olsun . . .
  • Kötü bir durum senin için, neyse unutursun.
    Ben de dedemi ''ölüme götürmüş'' gibi hissediyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre!

dostum sakın kendini suçlama . . . her insanın belirli bi yaşam süresi vardır... eğerki o süre dolduysa ölecektir.... yani ben şöyle yapsaydım veya daha erken davransaydım yaşayacaktı vss gibi saçma düşüncelerden kurtulmaya bak . . . yoksa zararlı çıkarsın

geçmiş olsun . . .

Katılıyorum... Adam yasıyacak olsa sen degil yarım saat 2 saat önceden gitmis olurdun...Bunlar kader isi, sen degistiremezsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matrix'in sonunda Neo'ya ne oluyo?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güldüm biraz komik geldi adam ölmüş diye bağırmışsında o anda seni duymuş filan.

bence o an can vermekle meşguldu seni duymamıştır merak etme.gördüysan de ne olmuş fotoğrafik hafızan mı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: TomCruise

güldüm biraz komik geldi adam ölmüş diye bağırmışsında o anda seni duymuş filan.

bence o an can vermekle meşguldu seni duymamıştır merak etme.gördüysan de ne olmuş fotoğrafik hafızan mı var

hehe çok komik.sen can çekişirken biri bu ölmüş deyip dışarıya koşsa nasıl olurdu acaba.kendimi yerine koyuyoruum da hiç hoş olmazdı neyse sen gülmeye devam et başına gelince anlarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killsomething

quote:

güldüm biraz komik geldi adam ölmüş diye bağırmışsında o anda seni duymuş filan.

hehe çok komik.sen can çekişirken biri bu ölmüş deyip dışarıya koşsa nasıl olurdu acaba.kendimi yerine koyuyoruum da hiç hoş olmazdı neyse sen gülmeye devam et başına gelince anlarsın.

ölen ölmüş artık önüne bak amma takmışsın ya amaann.
  • ölüden niye korkarsınızki? herne görürseniz görün... veya olursa olsun.... Adamın yanına gidip nabzını yoklayardım.. gerekiyorsa suni tenefüs yapardım...
    birkaçkere hayat kurtardım.. böyle bir olay herkezin başına gelebilir... önemli olan sogukkanlılıgı korumak ve gerekeni yapmakdır..

ama sakın kendini suçlama. sen istemedin böyle birşey olmasını.. Eceli gelen herkez göçüp gidiyor bu fani hayattan... bol bol duğa et.. aklın başka şeylerle meşgul olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

ölüden niye korkarsınızki? herne görürseniz görün... veya olursa olsun.... Adamın yanına gidip nabzını yoklayardım.. gerekiyorsa suni tenefüs yapardım...
    birkaçkere hayat kurtardım.. böyle bir olay herkezin başına gelebilir... önemli olan sogukkanlılıgı korumak ve gerekeni yapmakdır..

ama sakın kendini suçlama. sen istemedin böyle birşey olmasını.. Eceli gelen herkez göçüp gidiyor bu fani hayattan... bol bol duğa et.. aklın başka şeylerle meşgul olsun

seni görünce sabahki fake olayı geldi aklıma.

bi de yazın da dikkatimi çekti duğa değilde dua, herkez değil herkes

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

ölüden niye korkarsınızki? herne görürseniz görün... veya olursa olsun.... Adamın yanına gidip nabzını yoklayardım.. gerekiyorsa suni tenefüs yapardım...

seni görünce sabahki fake olayı geldi aklıma.

bi de yazın da dikkatimi çekti duğa değilde dua, herkez değil herkes

sen her konuda böyle misin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.