Şimdi Ara

Ata Demirer Tek Kisilik Dev Kadro 2 ÇIKMIŞ ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
11
Favori
8.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek parça youtube linki vardı kaldırıldı mı o? Tüh ya ben de o yüzden mesaj atmıştım
  • Tuvalet muhabbeti ve saunadaki masaj olayı çok iyi ya. 2-3 dk aralıksız güldüm.
  • Izlemeye yardimci olacak arkadaslar varmi ?
  • ilk 15 dksını izledim sonra hepsini izleyecem ama çok komik bee
  • bir daha bülent ersoy taklidine güleceğimi zannetmezdim ama adam yaratıcı. bir an önce izleyin.
  • Dün ilk mesajda varda birazını izleyebildim bugün baktım kaldırmışlar nerden izleyebilirim biri link verebilir mi?
  • Hiç haberimiz yok. Neyse izleyelim bakalım
  • İlki çok güzeldi, bunu da merak ettim.
  • dedim bir 10 dakika bakar sonra ders çalışırım.bir de baktım 1 saat 40 dakika izlemişim yer yer güldürdü ve cemyılmaz'ın soru cevap dvdsinden daha çok güldürdü
  • o kadar çok değil ancak yer yer bayağı sesli güldüm."murat senin yükselenin ne ?" kısmında gülmekten yerlere yattım
  • Çok iyi değil , kendisinden çok daha iyisini beklerdim Valla. Arı ve köpek muhabbetleri iyiydi. İlk bölüm başlı başına felaketti , 3 kere kapattım.
  • İlki kadar vardı çok hoşuma gitti. Özellikle hayvan muhabbeti.
  • Talk Showlardan bu kadar yüksek beklenti anlamsız geliyor bana. Gülün eğlenmenize bakın arkadaşlar. CMYLMZ'dede ilk bölümde odun oluyor adam ama Cem Yılmaza ses çıkaran görmedim. Bu kadar yükseklerde görmeye gerek olmadığını düşünüyorum ikisinide şahsi olarak. İkiside bu ülkenin önde gelen komedyenleri sonuçta.
  • O korku filmini anlattığı sahne çok iyiydi.[sm=s17.gif

-İçimde bir sıkıntı var 2 karı kessem rahatlar mıyım acaba?

-J ile hayvan
    -Jelibon
    -Jelinon hayvan mı bea?
    -Ayı çıkıyor ya içinden. Bu diyalogda bittim zaten.
  • tarkan muhabbetini sevdim ama genel olarak tatmin(bu kelimeyide hiç sevmem) olmadım
  • İlki gibi olmamış, çok gülemedim. Hikayeleri güzel bağlayamıyor ve çok ilginç bir şey beklerken sonunda çok basit, sadece sırıttığım bir şey çıkıyor. Cem Yılmaz'ın şovunda söylediği gibi seyirciler de sırf verdikleri paralara değsin diye gülüyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaqLeEye

Evet izlemez olaydim. Tabi ki bkm ye gitmedim indirerek izledim. Genel olarak sevdigim bir insandir Ata Demirer ama stand up konusunda artik birakmasinin zamani geldigini dusunuyorum.

Neyse gosteri basladi hemen hatirlatti bu gece dvd kaydi yapiyoruz falan diye. Hadi dedim gulelim biraz. Herif bir basladi kendi kicindan bahsetmeye surekli kendi kilolarini anlatiyor ama surekli. Yok magazalara gidemiyormus yok kici cok buyukmus yok cok sismanmis devamli ve seri sekilde ayni espriler.

Hadio diyorsun katlanirim bir sekilde. Daha sonra hayvanlara betimleme yapmak istiyor. Hep bi trakya sivesi ege sivesi. Hayvanlari konusturarak tam 1 saat 37 dakika mi yedi benim.

Ilk gosteri guzeldi ona daha cok gulmustum ama bu berbatti resmen dedim bitse de yatsam.

Ben ölumune bir Cem Yilmaz faniyim. O osursa gulerim. 31 Martta Maslak timde Cem Yilmazi izledim bu sene. Altima sictim gulerken. Onun bir rakibi olmasina gönlum el vermiyor sanki. Yapmayin diyorum bu isi. Ne oldu beyaz yapiyordu zamaninda bitti. Yavuz seckin televizyona atildi radyoculuk taklitcilik devam ediyor ismail baki tuncerle. Sende yapma iste birak.

Surekli zorlama espriler. Devamli terini siliyor. Sikilmaz izlerseniz artik trakya ege sivesinden gina getireceksiniz. Filmleri guzel oluyor ama o zaman film yap kardesim birak bu isi hakeden yapsin. Sen yapamiyorsun. Avrupa yakasinda iyiydin oyuncu ol. Gidip fareyi kopegi kediyi konusturmaya calisarak bizi eglendirmeye calisma eglenmiyoruz.

Cem yilmazin bir kac degindigi konuya boyle giris yapti hemen siyrildi konudan fark edip. Spoiler vermeyim belki izlemek isteyen olur.

Hep bulent ersoy olarak sarki soylemek istiyor. Boyle kopuk yani gosteri. Bi kicindan bi basindan kopukluk var. Ben begenmedim, bu isi birakip sinemaya adim atmasini temenni ediyorum. Simdi boksor bir film cekiyormus. Ceksin izleyelim. Ben sinema makinistiyim herkese de izlemeleri icin tavsiye ederim.

Burda yazdiklarim tamamen nacizane kendi fikirlerimdir. Her kisinin secimine saygi duyarim. Iyi aksamlar dilerim.

bu kadar eleştirmişsin iyi güzel de, devamında da demişsin ki;

"ilk gösteri güzeldi ona daha çok gülmüştüm.."

inan ben de bu cümlene güldüm. neden mi? çünkü böyle bir cümle oluşturduğuna göre demek ki bu gösterisine bir şekilde (az da olsa) gülmüşsün..
    oysa bu denli yerdiğine göre gösteriyi kati suretle hiçbir şekilde gülmemiş olman gerekirdi bu bir..

ikincisi ilk gösteriye daha çok gülmüştüm demişsin.. bu da çok acayip bir cümle olmuş. çünkü, Ata'nın ilk gösterisi ile ikinci gösterisi arasında öyle çok aman aman bir fark yoktu.. hatta neredeyse aynıydı.. bülent ersoy taklitleri, kardeşi cengo'dan yakınmalar, trakya hikayeleri, fabl, kendi şişmanlığından dem vurması vs vs..

yani demem o ki; bu kadar eleştirmişsin ok ama bir yandan da bir şekilde gösteriye gülmüşsün... oysa senin gibi cem fanatiği birinin buna asla gülmemesi gerekirdi.. öyle değil mi?

(Ata'nın fanı falan değilim bu arada.. Cem'i de, Ata'yı da ayrı ayrı takip eder, güler izler keyfime bakarım) Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: EaqLeEye

Evet izlemez olaydim. Tabi ki bkm ye gitmedim indirerek izledim. Genel olarak sevdigim bir insandir Ata Demirer ama stand up konusunda artik birakmasinin zamani geldigini dusunuyorum.

Neyse gosteri basladi hemen hatirlatti bu gece dvd kaydi yapiyoruz falan diye. Hadi dedim gulelim biraz. Herif bir basladi kendi kicindan bahsetmeye surekli kendi kilolarini anlatiyor ama surekli. Yok magazalara gidemiyormus yok kici cok buyukmus yok cok sismanmis devamli ve seri sekilde ayni espriler.

Hadio diyorsun katlanirim bir sekilde. Daha sonra hayvanlara betimleme yapmak istiyor. Hep bi trakya sivesi ege sivesi. Hayvanlari konusturarak tam 1 saat 37 dakika mi yedi benim.

Ilk gosteri guzeldi ona daha cok gulmustum ama bu berbatti resmen dedim bitse de yatsam.

Ben ölumune bir Cem Yilmaz faniyim. O osursa gulerim. 31 Martta Maslak timde Cem Yilmazi izledim bu sene. Altima sictim gulerken. Onun bir rakibi olmasina gönlum el vermiyor sanki. Yapmayin diyorum bu isi. Ne oldu beyaz yapiyordu zamaninda bitti. Yavuz seckin televizyona atildi radyoculuk taklitcilik devam ediyor ismail baki tuncerle. Sende yapma iste birak.

Surekli zorlama espriler. Devamli terini siliyor. Sikilmaz izlerseniz artik trakya ege sivesinden gina getireceksiniz. Filmleri guzel oluyor ama o zaman film yap kardesim birak bu isi hakeden yapsin. Sen yapamiyorsun. Avrupa yakasinda iyiydin oyuncu ol. Gidip fareyi kopegi kediyi konusturmaya calisarak bizi eglendirmeye calisma eglenmiyoruz.

Cem yilmazin bir kac degindigi konuya boyle giris yapti hemen siyrildi konudan fark edip. Spoiler vermeyim belki izlemek isteyen olur.

Hep bulent ersoy olarak sarki soylemek istiyor. Boyle kopuk yani gosteri. Bi kicindan bi basindan kopukluk var. Ben begenmedim, bu isi birakip sinemaya adim atmasini temenni ediyorum. Simdi boksor bir film cekiyormus. Ceksin izleyelim. Ben sinema makinistiyim herkese de izlemeleri icin tavsiye ederim.

Burda yazdiklarim tamamen nacizane kendi fikirlerimdir. Her kisinin secimine saygi duyarim. Iyi aksamlar dilerim.

bu kadar eleştirmişsin iyi güzel de, devamında da demişsin ki;

"ilk gösteri güzeldi ona daha çok gülmüştüm.."

inan ben de bu cümlene güldüm. neden mi? çünkü böyle bir cümle oluşturduğuna göre demek ki bu gösterisine bir şekilde (az da olsa) gülmüşsün..
    oysa bu denli yerdiğine göre gösteriyi kati suretle hiçbir şekilde gülmemiş olman gerekirdi bu bir..

ikincisi ilk gösteriye daha çok gülmüştüm demişsin.. bu da çok acayip bir cümle olmuş. çünkü, Ata'nın ilk gösterisi ile ikinci gösterisi arasında öyle çok aman aman bir fark yoktu.. hatta neredeyse aynıydı.. bülent ersoy taklitleri, kardeşi cengo'dan yakınmalar, trakya hikayeleri, fabl, kendi şişmanlığından dem vurması vs vs..

yani demem o ki; bu kadar eleştirmişsin ok ama bir yandan da bir şekilde gösteriye gülmüşsün... oysa senin gibi cem fanatiği birinin buna asla gülmemesi gerekirdi.. öyle değil mi?

(Ata'nın fanı falan değilim bu arada.. Cem'i de, Ata'yı da ayrı ayrı takip eder, güler izler keyfime bakarım) Saygılar

Eline, klavyene sağlık. Çok doğru bir cevap olmuş. Bu kadar eleştirmen edasıyla seyretmeye gerek olmadığını düşünüyorum bende. Gülün eğlenmenize bakın, sıkıntılarınız hafiflesin biraz.

''Önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur'' Einstein.

• Güzeldi, ilki kadar beğenmesem de eğlendim, bazı espriler gerçekten yaratıcıydı, kredi kartı, tuvalet muhabbetleri falan.
  • Dün izledim gerçekten hiç sıkmadı izlerken hele gülmekten yerlere yattığım yer kedisinin olayı Ben 10/7 veririm bu gösteriye
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.