Arkdaslar benim Voltage converter INPUT:230V~50Hz OUTPUT:...... AC 110V 100 W
Bu olur mu ? Ben bunu kullandim 3K verdi bana ondan dolayi mi acaba ?
Üzgünüm ama aleti yakmış olabilirsin. 300 wattlık olan 1122c300 modelini kullanman gerekirdi. Tamire götürsen iyi edersin...
arkadaşım normalde 300w olmalı abata değilde bende başka bir marka var 110w/220 çevirmesi için aletin wattı daha yüksek olmalı.. inşallah yakmamışsındır
abi demeyin ole ya.... Onceden adaptor yandi tamir ettirdim sonra adam bana bu ceviriciyi werdi bugun taktim 3K werdi. Fakat hic bi yanik yada eletrik falan gitmedi adaptoru yakdigim gibi.
Abi ben simdi Bodrum'da oturyorumda Kime postayla gonderebilirim(atik elektronik vb.).Nasil ulascam onlara
quote:
Orjinalden alıntı: ThePredator48
Arkdaslar benim Voltage converter INPUT:230V~50Hz OUTPUT:...... AC 110V 100 W
Bu olur mu ? Ben bunu kullandim 3K verdi bana ondan dolayi mi acaba ?
Kullandığınız çeviricinin gücü düşük. En az 300W ve üstünü kullanmanız gerekir. PSU o kadar kolay arızalanmaz (yüksek gerilim vermediğinizi varsayıyorum); 300W ve üstü bir çevirici kullandığınızda muhtemelen herşey normale dönecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: ThePredator48
Abi ben simdi Bodrum'da oturyorumda Kime postayla gonderebilirim(atik elektronik vb.).Nasil ulascam onlara
Bodrumda olduğunuzu yeni okudum. Bulunduğunuz bölgede 300W veye üstü bir çevirici bulma imkanınız yoksa, PSU' yu bizim teknik servise gönderebilirsiniz. Hem varsa (tahmin etmiyorum) PSU arızası yapılır hemde 220 V ile çalışacak şekilde modifiye edilir. Boş yere çevirici taşımak zorunda kalmazsınız.