Şimdi Ara

Atağım Fazlamı yoksa Normal mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya Trojka Sana yalan söylemem oyuna girince cekerim 35 levelken bi Ss var msn varsa bi image hack yapıverde sunu yollayayım buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

Ya char ısmı atack artırmıo.O gıysılerı takıları farklı bı chara versen aynı lvl da kı onda da aynı atack olur.Yanı atagın fazla az nasıl belırlıcen.Atack hıc bır zaman az olmaz kı.Itemın kotu de olsa normal de dır.Gm sana gıcık lık yapmıor yanı

hayır aynı olmaz çünkü statlerde önemli onla da attack farkediyor

Ikı char var,ıkısı de 51 ancak statlar esıt degıl dıyorsun sanırım.Hanı bırınde toplam stat 150 ıse dıerınde 175 dır?Ben senın demenı yorumladım

• quote:

Orjinalden alıntı: Caduceus

quote:

Orjinalden alıntı: sniper_town

Guselde Pis çakarlar bence hp de önem war ben 62 lw roquemle 1.5 k gomuorum bp lere

herhalde o bp ler çıplak saldırıyor sana

skill barında 3 tane mor skill görebilen her assas bp ler ve mage leri hazır np gibi görür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicikan_cem

Ya Trojka Sana yalan söylemem oyuna girince cekerim 35 levelken bi Ss var msn varsa bi image hack yapıverde sunu yollayayım buraya

olabilir canım neden olmasın kızma hemen
    belkide o lvllerde o kadar uğraşmadığımız içindir attackla malum biz uniq takıyoduk o kadar str vermiyo uniqler
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackSpearow

quote:

Bence Az benim 45 priestimde 1400 atack vardı

Bari 900 1000 feLan de

• quote:

Orjinalden alıntı: olcay34

benim 60 lvl pala vardı onun atack str ve kitap basıl 1652 idi elimde durandal +7 vardı takılarda +7 str üstümde +7 str

seninki iyi bence

KOMİK OLMUŞ PALADİNİ DE PALA YAPTINIZ
  • Master_staf cemoli90@hotmail.com ekle sana göstereyim ss i inanmıyorsan kitapla 1400 atack var yalan söylemicem 1398 şidmi yalan olmasın
  • atağın fazla olabilir ama kombo yapabilmen önemli kombosuz 40 lvl asas keser seni ben mesala 57 lvlım priest 1300 atak üzerim +7 str takılarım +8 set elimde large breaker +7 ardreamda 1vs1 de beni alan az asas var ama düzgün itemli adamlari birde iyi itemli priestler kesiyor beni birde kombo bilmesi lazım bende daha iyi itemler olsa hiç bi asas alamaz 1vs1 de
  • quote:

Master_staf cemoli90@hotmail.com ekle sana göstereyim ss i inanmıyorsan kitapla 1400 atack var yalan söylemicem 1398 şidmi yalan olmasın

profilimde msn im war
  • fazla AZALT biraz
  • DAHA FAZLASINI GÖRDÜM YENEDE İYİ
  • gerçektende lwl ine göre güzel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.