Ya Trojka Sana yalan söylemem oyuna girince cekerim 35 levelken bi Ss var msn varsa bi image hack yapıverde sunu yollayayım buraya
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
quote:
Orjinalden alıntı: MichaelJackson
Ya char ısmı atack artırmıo.O gıysılerı takıları farklı bı chara versen aynı lvl da kı onda da aynı atack olur.Yanı atagın fazla az nasıl belırlıcen.Atack hıc bır zaman az olmaz kı.Itemın kotu de olsa normal de dır.Gm sana gıcık lık yapmıor yanı
hayır aynı olmaz çünkü statlerde önemli onla da attack farkediyor
Ikı char var,ıkısı de 51 ancak statlar esıt degıl dıyorsun sanırım.Hanı bırınde toplam stat 150 ıse dıerınde 175 dır?Ben senın demenı yorumladım
quote:
Orjinalden alıntı: Caduceus
quote:
Orjinalden alıntı: sniper_town
Guselde Pis çakarlar bence hp de önem war ben 62 lw roquemle 1.5 k gomuorum bp lere
herhalde o bp ler çıplak saldırıyor sana
skill barında 3 tane mor skill görebilen her assas bp ler ve mage leri hazır np gibi görür...
quote:
Orjinalden alıntı: magicikan_cem
Ya Trojka Sana yalan söylemem oyuna girince cekerim 35 levelken bi Ss var msn varsa bi image hack yapıverde sunu yollayayım buraya
olabilir canım neden olmasın kızma hemen belkide o lvllerde o kadar uğraşmadığımız içindir attackla malum biz uniq takıyoduk o kadar str vermiyo uniqler
quote:
Orjinalden alıntı: JackSpearow
quote:
Bence Az benim 45 priestimde 1400 atack vardı
Bari 900 1000 feLan de
quote:
Orjinalden alıntı: olcay34
benim 60 lvl pala vardı onun atack str ve kitap basıl 1652 idi elimde durandal +7 vardı takılarda +7 str üstümde +7 str
seninki iyi bence
KOMİK OLMUŞ PALADİNİ DE PALA YAPTINIZ
Master_staf cemoli90@hotmail.com ekle sana göstereyim ss i inanmıyorsan kitapla 1400 atack var yalan söylemicem 1398 şidmi yalan olmasın
atağın fazla olabilir ama kombo yapabilmen önemli kombosuz 40 lvl asas keser seni ben mesala 57 lvlım priest 1300 atak üzerim +7 str takılarım +8 set elimde large breaker +7 ardreamda 1vs1 de beni alan az asas var ama düzgün itemli adamlari birde iyi itemli priestler kesiyor beni birde kombo bilmesi lazım bende daha iyi itemler olsa hiç bi asas alamaz 1vs1 de
quote:
Master_staf cemoli90@hotmail.com ekle sana göstereyim ss i inanmıyorsan kitapla 1400 atack var yalan söylemicem 1398 şidmi yalan olmasın
profilimde msn im war
fazla AZALT biraz
DAHA FAZLASINI GÖRDÜM YENEDE İYİ
gerçektende lwl ine göre güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme