Şimdi Ara

Atağım Fazlamı yoksa Normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a beyler kolay gelsin benim battle priestim var atağı kitaplı strli 1354 sizce uygun mu ? İmtelerim str +8 takılar elimde totemic club lvlimde 51.

• biras fazla
  • fena değil benim 1450 idi
  • benim 60 lvl pala vardı onun atack str ve kitap basıl 1652 idi elimde durandal +7 vardı takılarda +7 str üstümde +7 str

seninki iyi bence
  • güzel atack
  • Ya char ısmı atack artırmıo.O gıysılerı takıları farklı bı chara versen aynı lvl da kı onda da aynı atack olur.Yanı atagın fazla az nasıl belırlıcen.Atack hıc bır zaman az olmaz kı.Itemın kotu de olsa normal de dır.Gm sana gıcık lık yapmıor yanı
  • Biraz fazla gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sosun Sizce ne kadar yapar?
    16 yıl önce açıldı
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Sizce çok mu yiyorum SS'li
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ßence Yetersiz Benim +8 fabric coat set / +7 toto clup / +9 str takılarla AP: 1524
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZuZu_

ßence Yetersiz Benim +8 fabric coat set / +7 toto clup / +9 str takılarla AP: 1524

hp kaçtı ?
  • Bence Az benim 45 priestimde 1400 atack vardı
  • benım 62 prıestim var ii +7 +9 str takılar bufsuz 1k hp +8fabric kıyafetler 2k atak
  • iyi
  • Guselde Pis çakarlar bence hp de önem war ben 62 lw roquemle 1.5 k gomuorum bp lere
  • prieste club silahları güzel atak veriyor. atağın normal. ama o lwl de adam gibi vuruş skill in yok. 62 olman lazım preiestte ii vurabilmen için.
  • Atack ne normal ne cok benim Priest üzeri +8 +9 takılar ii +7 45 level de 1400 ü geçik atackı vardı.
  • fazla
  • benim bp charımda.lvl 64 iken 1500 ile 3143 hp 2254 ap 530 defans oluyordu.sizce nasıl.hazır konudayken şuna bi yorumlayın :)

dd10 var ondan dolayı.asaslarla vs yaparken biraz zorlanıyorum.ama onun da çözümü hazır adamın tipinden sanki hangi skili vuracağımı anlıyorum.ilk spike atıyor genelde bende 720 basıp 1-2 saniye sonra 1920 atınca spike+thurust verdiği damage gidiyor.ee şimdi way o asas'ın haline :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metaphor -- 17 Şubat 2007; 13:00:42 >
  • benimde 61 bp charım var elimde +7 durandal var üstü ve takılar full +8 şu an atağım 1917. canım 1500 buffla 2232. daha cz ye gitmiyorum 62 olunca gidicem. ama arenada çok iyi. wariorları ve rogueları çok rahat alıyorum. tabi işin sırrı 200 civarı 720 lik pot taşıyabilmemde.
  • Benim bp priestimde 1906 ap war ama ben beğenmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatozel

benimde 61 bp charım var elimde +7 durandal var üstü ve takılar full +8 şu an atağım 1917. canım 1500 buffla 2232. daha cz ye gitmiyorum 62 olunca gidicem. ama arenada çok iyi. wariorları ve rogueları çok rahat alıyorum. tabi işin sırrı 200 civarı 720 lik pot taşıyabilmemde.

Sana 70+ Bi Asas Tek bile atar
    Sana 65+ bi Asasda Spike+Thrust'da işin biter...
    Hpni yükseltmeye ßak.
    En azından bi 3k olması lazım.!

Bide işin sırrı fazla pot taşıyabilme demişinde..
    Zaten her 61+ Char 100 Civarı pot taşıyabilir.(str Giysiler Giyerek.)
    bence Hp Pot La fazla alakası yok.
    Bir Warrior 200+ Pot taşır.
    Bir Magede 100+ Pot taşır.(str giysilerle)
    Yani pot ile ne alakası var anlayamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .YaVuZ. -- 17 Şubat 2007; 13:14:35 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.