Şimdi Ara

Ataköy NEF22'den motorum çalındı, 34CEN486 Yamaha R25 Siyah (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
28.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
868 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lacrymatoire

Bilip bilmeden konuşmayalım. 3 bariyerden de motorlar iki bariyer arasından rahatlıkla geçiyor. Yani motor için karta veya stickera gerek yok.

Bizim sitede kartla açılıyor hocam valla demir kapı var kepenk var daha doğrusu, o kart olmadan sinek giremiyor içeri. Otopark girişi ceketten çıkarıp tutuyorsun açılıyor. Disk kilidi vs yok muydu motorda? Muşambayla falanda örtseydiniz keşke dikkat çekmemesi daha iyi olurdu.(örtmüşte olabilirsiniz tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacrymatoire

Bilip bilmeden konuşmayalım. 3 bariyerden de motorlar iki bariyer arasından rahatlıkla geçiyor. Yani motor için karta veya stickera gerek yok.

İyide dostum bunu neden içeri girerken bakın burada giriş çıkışlar olur bariyeri uzatın demiyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla motor sevmeme rağmen malesef ülkemiz trafiğindeki kural tanımazlık ve hırsızlık yüzünden hiç bulaşmadım.

huzurum kaçacağına hevesim kalsım ne yapayım..

bu ülkede yaşamanın diyeti o da...
  • Hocam bi durumu guncelleseydin burada mesaj yazan insanlar sizden daha merakli gibi gorunuyor suan durum hakkinda. Bi guncelleme gecin yahu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu motoru çoktan parçalarına ayırmışlardır.
    Çalanlar tinerci,çingense kullanır onun haricinde hırsız çaldıysa motor çoktan parçalarına ayrılmıştır
  • sıtede baska hırsızlık oldumu? Birde sıteye a4 kagıt yapıstırın motorum calındı baska hırsızlık yasayan varsa sıtede benımle ırtıbta gecsın dıyın
  • Şimdi yılda 1 hırsızlık cetesı cokertılıyor ulkede ama afla da salınanlara bakarsak artık polıs çete cokertse bıle sayısı bol olacagından bızım omrumuz yetmez bu ceteler bıtmez zaten. Bkz 2 haber arasında 1 sene fark var
    www.hurriyet.com.tr
    Son yılların en büyük oto hırsızlık çetesi çökertildi
    https://www.hurriyet.com.tr/video/son-yillarin-en-buyuk-oto-hirsizlik-cetesi-cokertildi-41113086

• ulkeye bak cay demle
    CNN Türk
    İstanbul'da "change" şebekesine operasyon
    https://www.cnnturk.com/video/turkiye/istanbulda-change-sebekesine-operasyon

• geçmiş olsun kardeşim yerinde olsam site güvenliginden şikayetci olurum giriş çıkış kontrolu yapmak zorundalar + olarak motorun çalındıgını düşünüdgünüz saat lerde video kayıtlarına bakın genelde nakliye araçlarına koyup ole kaçırıyor şerefsizler giren çıkan yabancı nakliye araçları plaka alın ve polise verin
  • Geçmiş olsun hocam 😔

• Up

• Son zamanlarda motosiklet hirsizliklari cok artti. Umarim bulunur.

• geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur.

• Çok geçmiş olsun,GPS takmak lazım motorlara,ozaman baya bir korkarlar çalmaya

• theNomac kullanıcısına yanıt
    Almanyadan geldikten sonra bisikletsiz kaldim, cok dusundum alsam mi almasam mi diye 4 sene sonra yeniden bisiklet aldim. Almanyada bisiklet benim herseyimdi arabadan daha cok kullaniyordum. buraya geldim neye ugradima sasirdim kesinlikle hak veriyorum heleki motoru bende cok seviyorum ama burada yapamam ben adam bildigin servis arabasi ile ustume suruyor bisikletli oldugum halde gelde bu moronlardan anlayis bekle

ama ozellikle kadin suruculer hic ben yokmusum gibi davraniyor bazi erkek suruculer ozellikle araba kullananlar beni sollarken cok mesafe birakiyor almanyada bile oyle mesafe birakmiyorlar bazen cok positive sasiriyorum bazdende yuh diyorum bu adamin kafasinda beyin yerine ne var diyorum
  • Çok geçmiş olsun umarım bulurum😉

• geçmiş olsun. umarım bunu ypanlar cezalarını çekerler. benim motor da sürekli dışarda. :S
  • Arkadaşlar merhaba,

Sokağa çıkma yasağı ve 19 Mayıs tatilinden dolayı maalesef hiçbir gelişme yok şu anda.

Tatilin ardından avukatım gerekli prosedürleri uygulamaya başlayacak.

Gelişmeleri aktaracağım.

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Severek takip ettiğimiz için bir garip gelmişti
    Aydınlattın üstad, bilmiyordum bu durumu sevgiler

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.