Şimdi Ara

ATALAY EKRAN KARTI STOKLARI | TR GARANTİLİ, SIFIR, ADINIZA FATURALI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
16
Favori
16.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaş 10k ya satıyor, 500 tl farkla almışsın tebrikler. Kovalarsan yakalayabiliyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romeo84

Arkadaş 10k ya satıyor, 500 tl farkla almışsın tebrikler. Kovalarsan yakalayabiliyorsun...

Hala var inventusta 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Inventustan bugün 9537tlye peşin olarak aldım ROG-STRIX-RTX3060-O12G-GAMING modelini

Alıntıları Göster

Merhaba hocam özel değilse mining içinmi aldınız bu kartı bu fiyata?Yoksa rtx2070superden bile düşük performans veren bir karta umarım oyun oynamak için ps5 fiyatının bir hayli üstünde bir fiyat vermemişsinizdir.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 31 Mart 2021; 22:17:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanCOO

Merhaba hocam özel değilse mining içinmi aldınız bu kartı bu fiyata?Yoksa rtx2070superden bile düşük performans veren bir karta umarım oyun oynamak için ps5 fiyatının bir hayli üstünde bir fiyat vermemişsinizdir.

Alıntıları Göster

Yo gayet iyi performans veriyor. 2.el 2070 supere verecegim parayı 3060 alarak değerlendirdim. Piyasada ki saçmalıklarla uğraşacağıma gidip kendi adıma daha yeni teknolojili ekran kartı almak daha uygun geldi bana. Ben PS sevmem. Gerek duymuyorum PS'e. Ekran kartını 9500e aldım. Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 10 Mart 2021; 19:3:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatlarınız çok absürt.

MSI GeForce RTX 3060 GAMING X 12G 8990TL

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11578

EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24G 34038TL

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11621

MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 24G 31389TL

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11317

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 22 Mart 2021; 13:4:3 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 22 Mart 2021; 13:4:35 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 22 Mart 2021; 15:39:28 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 24 Mart 2021; 16:1:52 >
  • fiyatlarınız neden çok çok sıra dışı anlamadım?

https://www.qp.com.tr/bilgisayar-parcalari/ekran-karti

gayet uygun yine türkiye garantili

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 27 Mart 2021; 21:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Alıntı

metni:
    Kusura bakmayın ama çok abartmissiniz. QP Bilişimde bundan iyisi bu fiyata geliyor.

Şaka mısın sen?

Kardeşim madem bir iddiada bulunuyorsun, ver linki desteklesin. Bak buradaki mesajında ne güzel link verebilmişsin. Orada neden vermiyorsun da abuk sabuk cevap atıyorsun?

Ben şurada daha iyi fiyat var dediğimde linki de kabak gibi yapıştırırım. Senin gibi altında ezilmem.

Alıntı

metni:
    Alıntı metni: Bundan iyisi bu fiyata geliyor dediğinize göre bir link verin de söylediğinizi desteklesin?

Bak bu söylediğimin hala arkasındayım. Ver linki insanlar faydalansın.

NOT: Ayrıca QP bilişimden daha da uyguna veren siteler var. Hadi bunu da ben söyledim şimdi. Ne yapacaksın? QP bilişimi önermekten vazgeçecek misin? Git kumda eğlen benle uğraşma!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaefe88 -- 27 Mart 2021; 7:51:24 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 31 Mart 2021; 22:17:59 >
  • Merhaba kartlarınızın garantisi nedir ? MSI ve ASUS kartlarınız üretici firmanın Türkiye garantisi altında mı ? Asus Türkiye gibi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.