|
ATALAY EKRAN KARTI STOKLARI | TR GARANTİLİ, SIFIR, ADINIZA FATURALI (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Romeo84
Arkadaş 10k ya satıyor, 500 tl farkla almışsın tebrikler. Kovalarsan yakalayabiliyorsun...Hala var inventusta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AtiMX4Inventustan bugün 9537tlye peşin olarak aldım ROG-STRIX-RTX3060-O12G-GAMING modelini
Alıntıları GösterMerhaba hocam özel değilse mining içinmi aldınız bu kartı bu fiyata?Yoksa rtx2070superden bile düşük performans veren bir karta umarım oyun oynamak için ps5 fiyatının bir hayli üstünde bir fiyat vermemişsinizdir.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 31 Mart 2021; 22:17:43 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
- RTX 3050 GAINWARD 8GB | [TR] GARANTİLİ, SIFIR, ADINIZA FATURALI, RESMİ DİSTRİBÜTÖR TÜRKİYE GARANTİLİ
- ZOTAC 3060 Ti LHR | SIFIR, ADINIZA FATURALI | TÜRKİYE GARANTİLİ
- MINING EKRAN KARTLARI | SIFIR, ADINIZA FATURALI | TÜRKİYE GARANTİLİ
- 16 ADET XFX 6800 XT MERC 319 CORE | SIFIR, ADINIZA FATURALI | TÜRKİYE GARANTİLİ
-
quote:
Orijinalden alıntı: VolkanCOOMerhaba hocam özel değilse mining içinmi aldınız bu kartı bu fiyata?Yoksa rtx2070superden bile düşük performans veren bir karta umarım oyun oynamak için ps5 fiyatının bir hayli üstünde bir fiyat vermemişsinizdir.
Alıntıları GösterYo gayet iyi performans veriyor. 2.el 2070 supere verecegim parayı 3060 alarak değerlendirdim. Piyasada ki saçmalıklarla uğraşacağıma gidip kendi adıma daha yeni teknolojili ekran kartı almak daha uygun geldi bana. Ben PS sevmem. Gerek duymuyorum PS'e. Ekran kartını 9500e aldım. Sevgiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 10 Mart 2021; 19:3:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyatlarınız çok absürt.
MSI GeForce RTX 3060 GAMING X 12G 8990TL
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11578
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24G 34038TL
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11621
MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 24G 31389TL
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 22 Mart 2021; 13:4:3 >______________________________
- RTX 3050 GAINWARD 8GB | [TR] GARANTİLİ, SIFIR, ADINIZA FATURALI, RESMİ DİSTRİBÜTÖR TÜRKİYE GARANTİLİ
- 16 ADET XFX 6800 XT MERC 319 CORE | SIFIR, ADINIZA FATURALI | TÜRKİYE GARANTİLİ
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 22 Mart 2021; 13:4:35 >______________________________
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 22 Mart 2021; 15:39:28 >______________________________
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 24 Mart 2021; 16:1:52 >______________________________
-
fiyatlarınız neden çok çok sıra dışı anlamadım?
https://www.qp.com.tr/bilgisayar-parcalari/ekran-karti
gayet uygun yine türkiye garantili
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 27 Mart 2021; 21:16:51 >______________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: AtiMX4
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterAlıntı
metni:Kusura bakmayın ama çok abartmissiniz. QP Bilişimde bundan iyisi bu fiyata geliyor. Şaka mısın sen?
Kardeşim madem bir iddiada bulunuyorsun, ver linki desteklesin. Bak buradaki mesajında ne güzel link verebilmişsin. Orada neden vermiyorsun da abuk sabuk cevap atıyorsun?
Ben şurada daha iyi fiyat var dediğimde linki de kabak gibi yapıştırırım. Senin gibi altında ezilmem.
Alıntı
metni:Alıntı metni: Bundan iyisi bu fiyata geliyor dediğinize göre bir link verin de söylediğinizi desteklesin? Bak bu söylediğimin hala arkasındayım. Ver linki insanlar faydalansın.
NOT: Ayrıca QP bilişimden daha da uyguna veren siteler var. Hadi bunu da ben söyledim şimdi. Ne yapacaksın? QP bilişimi önermekten vazgeçecek misin? Git kumda eğlen benle uğraşma!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaefe88 -- 27 Mart 2021; 7:51:24 >
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayComputer -- 31 Mart 2021; 22:17:59 >______________________________
-
Merhaba kartlarınızın garantisi nedir ? MSI ve ASUS kartlarınız üretici firmanın Türkiye garantisi altında mı ? Asus Türkiye gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X