Şimdi Ara

ataoshiba yeni cikan bir model (fikir.leriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba su an amerikadayim. dun asagida linkini koydugum daha 2 hafta evvel piyasaya surulmus laptopla karsilastim ve ilk gorsute vuruldum. ozellikler cok tatmin edici 17.3 inch 6 gb ram 16 ya kadar yukseltilebiliyor, cift cekirdek islemci vs. linkten bakarsiniz diger ozelliklere. fiyati ise 500 dolar vergisiyle beraber 540 dolar olacagini dusunursek hicbise degil. tavsiyelerinizi, goruslerinizi bekliyorum. cok tesekkurler simdiden.

http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/L870/L875D-S7232/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fermanhakan -- 19 Ağustos 2012; 19:19:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat konusunda birşey söyleyemem ama ekran kartı vasat seviyede özellikle işlemci berbat.Oyun falan oynanmaz.
  • Ekran karti fena sayilmaz. Yeni oyunlari cogunlukla medium ve high detayda oynayabilirsiniz. İşlemcisi bir intel i3 kadar bile yok ama yinede isinizi gorecektir. Gerisi size kalmis ama bana sorarsaniz fiyat performans bakimindan daha iyi markalar var onlarada bakin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

Ekran karti fena sayilmaz. Yeni oyunlari cogunlukla medium ve high detayda oynayabilirsiniz. İşlemcisi bir intel i3 kadar bile yok ama yinede isinizi gorecektir. Gerisi size kalmis ama bana sorarsaniz fiyat performans bakimindan daha iyi markalar var onlarada bakin derim

ust duzey oyunlari oynamayi dusunmuyorum zaten gunlk kullanim arti muhendislik programlari. 17 inch olmasi benim gibi bilgisayar basinda cok fazla bir sey izleyen ve okuyan birisi icin ideal. sizin onerdiginiz modeller neler ? ayrica sunu unutmamak lazim bu laptop bana 1000 tlye bile malolmayacak bunu da dusunerek onerilerinizi alayim. tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdisi fiyatlarini bilmedigim icin pek birsey oneremeyecegim ama marka olarak asus bakabilirsiniz. İllede toshiba diyorsaniz toshibaninda daha iyi modelleri var onlara bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.