Şimdi Ara

ATARI el konsolu pazarına giriyor: Gamestation Go duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ATARI el konsolu pazarına giriyor: Gamestation Go duyuruldu
    Geçtiğimiz yıllarda efsanevi konsol üreticisi ATARI’nin, MyArcade firması ile iş birliği içerisinde olduğu ve firmaların birlikte taşınabilir bir konsol üreteceği iddiaları ortaya çıkmıştı. İddiaların ardından ATARI, Las Vegas’ta düzenlenen CES 2024 etkinliğinde taşınabilir konsolunu tanıtmıştı. Büyük ölçüde gizemini koruyan cihazın yeni detayları paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Snapdragon 8 Elite Gen 2 için ilk tahminler paylaşıldı: M4'e rakip olabilir

ATARI Gamestation Go tanıtıldı

ATARI, geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinlikte taşınabilir konsolunu gösterse de bu ürün, büyük ölçüde prototip bir cihazdı. Aradan geçen bir yılın ardından firma, geçtiğimiz saatlerde taşınabilir konsolunu resmen tanıttı. MyArcade ile birlikte geliştirilen bu konsol Gamestation Go olarak adlandırılıyor. Firmanın sosyal medyada yaptığı paylaşım, merakla beklenen konsolun görüntülerini de gözler önüne seriyor.

Oldukça ilginç bir tasarıma sahip olan konsol, ikonik Track-Ball girişine de sahip olacak. Ayrıca cihazın iki USB-C girişine ve microSD slotuna yer verdiği de paylaşılan görüntülerden anlaşılıyor. Cihazın teknik detayları büyük ölçüde gizemini korusa da ürünün lisanslı ATARI oyunlarına yer vermesi ve 7 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. ATARI’nin Gamestation Go konsolu, geçtiğimiz günlerde düzenlenecek olan CES 2025 etkinliğinde yeni detaylara kavuşacaktır.

Kaynak:https://insider-gaming.com/atari-handheld-console-gamestation-go/

• Yaa şurda telefon övmeyin, 1 kiloluk Steam deck ile oynuyorum ama telefonla oynamıyorum, telefonla olmuyor, Apple çok itekliyor ama ana akım oyunlar bir kaç yüz binden ileri gitmiyor, yıllarca firmalar itekleyip duruyor şöyle güçlü böyle güçlü cihaz diyorlar ama ana akım oyun cihazi olmuyor,

Ayrıca atari cihazı için bence kötü bir tasarım, yani cihazı keşke her yönüyle anlatsalar da cihazda neden numpad var bilseydik, tam olarak bu cihazın mantığı nedir neler sunar merak ediyorum
  • Akıllı telefon el konsolu pazarının şampiyonu iken Atari bu pazardan eski beklentisi olmasın. Ev tipi kamera, fotoğraf makinesi, el tipi oyun konsolu hepsinin yerini tek cihaz akıllı telefon aldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Solda 2 analog mu var ben mi yanlış gördüm? Sağ tarafta numpad tarzı rakamların mantığı nedir? Hiç aklıma yatmadı bu dizayn.

• sırf oyun oynamak için el konsoluna telefon parası vermek ne kadar mantıklı. 2 hatta 3 katı para harcar daha iyi telefon alırım

• Yaa şurda telefon övmeyin, 1 kiloluk Steam deck ile oynuyorum ama telefonla oynamıyorum, telefonla olmuyor, Apple çok itekliyor ama ana akım oyunlar bir kaç yüz binden ileri gitmiyor, yıllarca firmalar itekleyip duruyor şöyle güçlü böyle güçlü cihaz diyorlar ama ana akım oyun cihazi olmuyor,

Ayrıca atari cihazı için bence kötü bir tasarım, yani cihazı keşke her yönüyle anlatsalar da cihazda neden numpad var bilseydik, tam olarak bu cihazın mantığı nedir neler sunar merak ediyorum

• o iğrenç logo değişse bi zahmet

• Game pad ile oynamak daha mantıklı, zaten her telefon emülatörü ile kolayca her oyun oynanabiliyor. Bende bir ara hepsi vardı, gamepad ile de oynadım rahatça hemde 2018 model cihaz ile... Büyük ve taşınabilir değil diye sıkıldım ama şimdi getirmedim yanımda ve pişmanım! Tek sorun iki farklı cihaz ile kullanırken bağlantı kurmak uğraştırıyor olması! Razer kishi gibi çıkarılabilir cihazlar varken çok geç kaldı atari. Ben bunu yerine, orijinal kol benzeri bir tasarımı tercih ederdim sol ve/veya sağ analog yine ekstra eklenebilirdi özellikle Sega kolları bence en rahat olanlar idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 5 Ocak 2025; 9:2:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • steamos ile gelsin.

• Şu Atari logosunu görünce bile insan heyecanlanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 oyun 1 aradalı tetristen almıştım 1 yıl kadar önce. Kaç kere oynadım maksimum 3-4 defa. O kadar zamanda. Eskiden merak vardı ne olucak acaba bu neymiş diye. Şimdi yok. Ataride tetriste birinci olsan ne olmasan ne. Feleğin çemberinde yaşarken..

Arada bir LoL: Wild Rift oynarım ama telefondan. Zümrüt ligindeyim. Tadında rekabet, tadında oyun süresi, kısa süreli tatmin. Yeter daha ne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.