Şimdi Ara

atari kasetleri |SS'li| (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
217
Cevap
14
Favori
18.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hsn_byz

arkadaslar atari kasetlerıne bilgisayardan oyun atabilirmiyiz

bu arada konu hortlatanı şikayet ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat is Coming

en çok bunu severdim. sabahın köründe kalkıp oyunu bitirmeye çalıştığım günler geldi de aklıma.. offf ne güzel günlerdi ya

/>

atari kasetleri |SS'li|

Aynen dostum bu tiny toon cok basarili bir seruveni vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 34Kurşun

quote:

Orijinalden alıntı: onurko93

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

müthiş bu ya.bide 2 kişi oynardık

Şu oyunu pc'ye uyarlarsalar harika olur

muz vuruşu, şimşek vuruşu falan acayip acayip şeyler vardı çok güzeldi gerçekten

http://nesbox.com/tr/game/nes/goal-3/rom/7b1fe07f4f1b032ff813682516bc16e1

• Duygulandım.

• mesajım kalsın burda
  • bi tane oyun vardı bende adını bilmiyorum çünkü kasetin dışı yoktu. bi tavşan vardı uzayda , bölüm geçince yeni karakterler oluyodu hatta en son bi tane tren geliyodu onu öldürmeye çalışıyodum. bu oyunu bilen varsa bi yardımcı olabilir mi ? 2. karakter buzlara bomba atıp kıran bi elemandı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Hepsi bu kadar, nostalji yaşayanlar olmuştur umarım son olarak
     atari kasetleri |SS'li|

Dizisi çok güzeldi kaçırmamaya çalışırdım.

Hey gidi günler

• Duygulandım valla nerede o eski günler ah ah

• kasetler yer kaplamasın diye hep kabını çıkartırdık sadece içiyle oynardık :(
  • Benim bundan vardı. kaset yeri var ama kaseti piyasada yoktu. içindeki oyunlarla idare ederdik. kol haftada bir bozulurdu :D
     atari kasetleri |SS'li|
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Şimdiki ultra grafikli oyunlar o oyunların verdiği zevkin %5'ini veremez.

15 yıl sonra da şimdi gözünü mw serisi ve bf serisiyle açanlar aynı şeyi diyecek , ah ah klavye mouse vardı eskiden şimdi biz tetiği çekiyoruz ateş ediyor nerde o günler diyecekler.

Öyle olmayacak atari oyunlarını toplanıp oynardık atari yaygın değildi kasetler değerli oluyordu

• Elimdeki g2 den bu mesajı yazıyorum yan odada ps3 var ama o zamanlar kadar mutlu değilim

• Ulan çok duygulandım ya,şuan işi gücü bıraktım yaktım bi sigara zamanın ne kadar çabuk geçtiğini düşünüyorum.

İlk mesajda biri bu oyunu oynayan üniversiteyi bitirdi demiş,doğru biri bitti ikincisini okuyoruz.

Akşam eve gitince sega'yı kurup hasret,özlem gideriyim tintony oyanarak. Resim paylaşırım konuda.
  • 32 yıl önce kasetli Commodore 64' te uzun yüklemeli Fighter Bomber gibi oyunlarda kafa ayarını ince tornavida ile yapardım. Bu ayarı yapmazsam oyunu yüklemezdi.

Buna rağmen ağlatırdı beni. Zira kasedin ön yüzünü yüklemeyi yarım saatte tamamlayıp "Arka yüzünü çevirin" uyarıyla kasedi çıkarıp çevirdikten bir süre sonra aniden hiç yükleme yapmadan masaüstüne atardı. Yine aynı çileyi saatlerce çektirirdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 16 Haziran 2022; 22:18:15 >
  • Belki 30 yıl oluyordur. Doğubank'tan atari kaseti değiştirdim. Otobüs ile eve gidene kadar , kasetin üstündeki resimlerine bakardım ve iyice sabırsızlanırdım. Sabırsızlıktan o yolun bir türlü bitmemesi bile ayrı bir zevkti.

• Anicetus kullanıcısına yanıt

bu ama mini adamlı versiyonuydu sanırım. Atari salonlarında olan değil.

• Ryan Gosling kullanıcısına yanıt

Şimdi en iyi grafikli oyunda o çocukken aldığın keyifin yarısını bile alamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 19 Haziran 2022; 0:35:41 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.