Şimdi Ara

ATARİ SALONU MUHABBETLERİ (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
944
Cevap
17
Favori
61.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saturn oyunları çok başarılı ve çok başkadır bende..

bunların pc versiyonlarıyla büyüdük desem yeridir.. yüksek çözünürlükte oynamak ayrı bir zevk zaten.

bazen düşünüyorum. oyun sektörü bu konsollardan sonra hiç gelişmeyedebilirdi, grafik olarak şimdiye göre düşük olsada oyun zevki olarak maximumdaydı bu oyunlar. hala daha o keyfi verebiliyorlar.. snes ve mega drive 2'de dahil. şimdi ise ps4 haberleri ortada ve millet ps3'lerini elden nasıl çıkaracaklarını düşünüyorlar. yüksek grafikli ama değersiz, tatsız oyunlar..
  • yüksek çözünürlükle nasıl oluyor eski oyunlar başka bir programlamı:ben emulatör romlarını bile yükseltemiyorum belli bir yerden sonra ya küçük iyi çözünürlük oluyo yada büyük ekran düşük çözünürlük özellikle callus emulatöründe
  • quote:

Orijinalden alıntı: last blade

yüksek çözünürlükle nasıl oluyor eski oyunlar başka bir programlamı:ben emulatör romlarını bile yükseltemiyorum belli bir yerden sonra ya küçük iyi çözünürlük oluyo yada büyük ekran düşük çözünürlük özellikle callus emulatöründe

yüksek çözünürlükten kastım 1024x720 veya öyle birşey.. yani pixel pixel değil o anlamda
  • ankarada olsam kızılaya çıkar 1-2 kof atardım ,bu bölüme geldikce canım jeton atmak istiyor bir yerlere:)
  • yine makine alma teşebüsüm sonuçsuz kaldı(fantastik fiatan dolayı)

en sonunda yavuzg hocayı kaçırıp tavan arasına kapatcam vercem malzemeyi banada yapana kadar iniş yok ,başka çare gözükmüyo çünkü
  • bende az önce samurai showdown 4'ü bitirdim, adamım Genjiro ile.. bu oyunun arcade dövüş oyunlarındaki yeri çok başka.. karakter mekan çizimleri, arka fon müzikleri müthiş
  • genjiro candır ama ukyo daha bi candır .dur bende ss5 i çalıştırmaya çalışayım gecen epey uğraştım olmadıydı.çok güzel oyundur ama arcade de kılıç dedinmi last blade derim ,hiç bi zaman s.s. nun yarısı kadar tutulmamış olsada..
  • ps3'te soul calibur vardı bence.. gerçi hala var ama konsol yok neyse, oyunun grafikler 10 numara, gameplay tekken vari, zaten namco'nun oyunu.. ama gel görki o kadar teknoloji kullanılan oyun, yıllar öncesinin samurai showdown'nunun yarısı etmiyor..

eskiden hep muhabbetini yapardık arkadaşlarla "olm ilerde film gibi gerçekçi grafiklere sahip oyunlar yapacaklar, manyak olacak" diye.. oyunların kralları elimizin altındaymış o dönemlerde değerini bilmiyomuşuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 4 Mart 2013; 10:24:44 >
  • Fazla jetonun var mı :))
  • Soul Calibur'un en efsane oyunu Dreamcast'e çıkan 1. oyundur. Gerek arcade versiyonu ile arasındaki grafik farkı, gerekse karakterleri ve oynanışıyla, şu an metacritic ve diğer sitelerdeki puan ortalamasıyla gelmiş geçmiş en yüksek puanlı dövüş oyunudur SC 1.

Birçok yerde de gelmiş geçmiş en iyi dövüş oyunu olarak kabul ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 4 Mart 2013; 11:50:56 >
  • evet birinci sırada soul calibur 1 var:

http://www.metacritic.com/browse/games/genre/metascore/fighting/all?view=detailed

ama bana ilginç gelen super smash bros un 5. sırada olması.. güzel oyun ama dünyadaki tüm dövüş oyunları arasında 5. sıraya gelebilecek bir oyun kesinlikle değil, ayrıca daha çok çocuklara hitap eden bir oyun.

bana göre virtua fighter 5 ilk 3'e girmeliydi böyle bir listede.. 4'te güzel ama yeni nesil konsoolara çıkan vf5 olayı aşmış, bitirmiş..
  • daha önce street fighter 4 hakkında konuşmuştuk.. grafiklerin abartı olduğundan bahsetmiştim.. geçen yine oynadım.. evet grafikler biraz abartı, karakterler fazla kaslı, fazla iri.. ama yine de oyunda bir atmosfer var, kendine bağlıyor. eski street fighter havasını çok iyi yakalamış çok başarılı bir remake olduğunu söylemezsem oyunun hakkını yemiş olurum. ayrıca oyunun kendine has bir havası var.. arka planlar, müzikler, oynanabilirlik çok güzel.. tamamen bir remake'den ziyade eklemeler yapıldığı belli, çizimlerdeki abartı dışında hepside başarılı olmuş. o abartıda bir yerden sonra çok göze batmamaya başlıyor.

yeni karakterlerin işe yaramamazlığı, bazı stage'lerin eksikliği (guile'ın f-16'lı, zangief'İn fabrika'lı, sagat'ın dev heykelinin olduğu bölümler gibi), karakterlerinde streoidli olmalarının dışında çok başarılı bir remake.. mortal kombat ve street fighter bu işi biliyorlar

önceki seferde eleştirmiştim ama düşündüm, eleştiriden çok sanki oyunu kötülemiş gibi yazmışım.. onun için tekrar yazdım çünkü severek oynuyorum. darısı diğer efsane retroların başına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Soul Calibur'un en efsane oyunu Dreamcast'e çıkan 1. oyundur. Gerek arcade versiyonu ile arasındaki grafik farkı, gerekse karakterleri ve oynanışıyla, şu an metacritic ve diğer sitelerdeki puan ortalamasıyla gelmiş geçmiş en yüksek puanlı dövüş oyunudur SC 1.

Birçok yerde de gelmiş geçmiş en iyi dövüş oyunu olarak kabul ediliyor.

işe bak bende var o oyunun dreamcast versiyonu sahibindende satıyorum hatta,arcade de birkaç defa oynadım ama bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

daha önce street fighter 4 hakkında konuşmuştuk.. grafiklerin abartı olduğundan bahsetmiştim.. geçen yine oynadım.. evet grafikler biraz abartı, karakterler fazla kaslı, fazla iri.. ama yine de oyunda bir atmosfer var, kendine bağlıyor. eski street fighter havasını çok iyi yakalamış çok başarılı bir remake olduğunu söylemezsem oyunun hakkını yemiş olurum. ayrıca oyunun kendine has bir havası var.. arka planlar, müzikler, oynanabilirlik çok güzel.. tamamen bir remake'den ziyade eklemeler yapıldığı belli, çizimlerdeki abartı dışında hepside başarılı olmuş. o abartıda bir yerden sonra çok göze batmamaya başlıyor.

yeni karakterlerin işe yaramamazlığı, bazı stage'lerin eksikliği (guile'ın f-16'lı, zangief'İn fabrika'lı, sagat'ın dev heykelinin olduğu bölümler gibi), karakterlerinde streoidli olmalarının dışında çok başarılı bir remake.. mortal kombat ve street fighter bu işi biliyorlar

önceki seferde eleştirmiştim ama düşündüm, eleştiriden çok sanki oyunu kötülemiş gibi yazmışım.. onun için tekrar yazdım çünkü severek oynuyorum. darısı diğer efsane retroların başına..

hacı benim negatif düşüncelerim hala değişmedi ,belkide makinada oynamadığım ilk sf olduğu içindir pc de 2 saat falan oynadım ıııh beğenmedim:(
  • belkide .. bende tam tersine street fighter dahil bir çok oyunu ilk pc'de oynadığım için, bilgisayarda oynamak hep cazip gelmiştir..

geçenlerde bir avm'de gördüm.. street fighter 4 arcade makinası ve 3 boyutlu.. rastlarsan bir dene derim, belki fikrinde değişir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 5 Mart 2013; 9:13:40 >
  • quote:

belkide .. bende tam tersine street fighter dahil bir çok oyunu ilk pc'de oynadığım için, bilgisayarda oynamak hep cazip gelmiştir..

geçenlerde bir avm'de gördüm.. street fighter 4 arcade makinası ve 3 boyutlu.. rastlarsan bir dene derim, belki fikrinde değişir :)

onun orjinalini ankarada fantasylanda gördüm ama çakal pro lar bırakmıyoki oynayasın:)
  • quote:

quote:

belkide .. bende tam tersine street fighter dahil bir çok oyunu ilk pc'de oynadığım için, bilgisayarda oynamak hep cazip gelmiştir..

onun orjinalini ankarada fantasylanda gördüm ama çakal pro lar bırakmıyoki oynayasın:)

ankarada hala atari salonları var mı.. istanbul anadalou yakasında yok gibi birşey.. avm'lerin eğlence merkezlerinde oluyor ama tekken 6, sf4 gibi oyunlar var.. eski oyunlar yok.. o tip yerlerde de pro diye bir şey yok zaten, bahsettiğim sf4'ü 6-7 yaşarında bi kız oynuyordu
  • var hocam hele bir fantasyland varki resmen valhalla bizim gibiler için,profösyönel bir ekibi var kalite enüst düzeyde,çalışanlar ,makinlar hepsi çok iyi.bir daha önce bahsetiğim photo play makineleri var fazladan onlarda atari ruhuna çok uygun ,tekken 6,sf4 gibi makinelerde hep prolasr oynuyo hele bazı kapışmalar oluyoki seyretmeye doyulmuyor
  • quote:

2-3 yıldır anlaradaki fantasyland de,photo play adlı dokunmatik makineler var,

şahsen ben atari salonuna atari makinası hariç herhangi bişey konulmasına(muzik dolabı,klip oynatan sistemlerjetonlu internet makinalarıda dahil olmak üzere ) karşıyım

ancak bu makinalar ne kadar şekil olarak atari ruhuna uygun değilsede pratikte uygun ,bir kere karşı tarafın jetonunu yemek olayı aşmış,ister istanbulda,ister danimarkadan,ister mexicadan rakibinizin jetonunu yiyebiliyorsunuz haata ortaya koyduğunuz jetona göre maç sonunda size geçiyor mesela 5 jeton koydunuz 1 i oyuna gidiyor diğer 4ü size geliyor dünyanın bir ucundan,
    ben ençok yunan ve rumların jetonunu yemiştim ancak onlar şimdi(herzaman olduğu gibi) bir yöntem bulmuşlar 5-6 kişi birlikte geciyolar makinanın karşısına biri mutlaka soruyu (ben bilgi yarışması) oynuyorum biliyor oluyor.
    bu makinla inanılmaz eğlenceli bence atari salonlarının geleceğine olumlu etkisi olacak makinalar.

burdada anlatım az biraz fantasylandi
  • hocam çok şanslısın değerini bil
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.