Şimdi Ara

ATARİ SALONU MUHABBETLERİ (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
944
Cevap
17
Favori
61.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var olması lazım youtube da bi videoda gördüm milyon yazdı ekranda hit sayısı olarak.yeni bir snk vs capcom çıksada terry ile ryu yu sopalasam ya
  • hocam ben her zaman derim biraz pahalı olsun ama sıfır olsun.. özellikle elektronik cihazlarda alacağım ürünün sıfır olmasına gayret ederim.
    ben wii yi kadıköyden sıfır, softlu almıştım. istersen telefonunu vereyim belki break'li xbox satıyorlardır.
  • million hit bende de yazıyor onu anlamadım. atıyorum 10 hit kombo çekiyorum 10 hit diyor arkasında 10 million diye birşeyler yazıyor ama tam okuyamadım.. yoksa milyon defa vuruş anlamına gelmiyor

yeni bir snk capcom u bende çok isterim. daha önce neo geo emultörü kurup eski oyunun rom'unu atmıştım (sırf bu oyun için indirmiştim emulatörü) ama çalışmamıştı. şunu birde mame ve kawaks'ta deneyeyim.. street fighter karakterlerinin snk tipinde çizimleri çok hoşuma gitmişti
  • harhangi bir işlem yaptırmıycam,milletle kapışmak istiyorum o işlemler online oyunu engelliyormuş sanırım,
    demek yok milyon hit combo

rage x te çalışmıyordu son çıkan snk vs capcom kaos bende başka bi emulatörle oynamıştım.ama hem mame de hem ragex te çalışıyosa kesin ragex kullanıyorum.

evet snk çizimleri çok bariz capcomdan iyi bunu en bariz s v c 1 de seçim ekranında görebilirsin,hatta artbook unu indirirsen çok daha güzel çizimler var.

millet mamede bile karşılıklı oynayabiliyormuş ama ben online oyunu pc enazından pek beceremedim.
  • ps3'te engelliyor ama xbox'da engellemiyor diye biliyorum..

capcom'ın street fighter 2 çizimleri bence en iyisidir. basittir ama street fighter ruhunu en iyi yansıtan çizimlerdir. alpha zero serileriyle batırdılar.3'te biraz daha toparladılar. 2'den sonra 3 ve snk çizimlerini çok beğeniyorum.

3'te eskiye yönelik çizimlerin sebebi, oyunun fanlarının yoğun bir şekilde karakterleri orjinal yaşlarında çizilmesi için capcom'a yaptıkları baskı.. biliyorsun zero serilerindeki ken ryu henüz çocuk yaşta, yeni dövüşmeye başladıkları zamanlar.

zero serisi ilk çıktığı zamanı hatırlıyorum. küçükyalı selamoğlu pasajında bulunan mouse bilgisyara gitmiştim, o aralar çok giderdim, Tarkan abi vardı. Hala oranın sahibi ama pek gözükmez artık. neyse, baktım yeni street fighter, büyük beklentilerle kapıp eve geldim. bilgisayara takıp install ettim...

ve oyun açıldı..

o andaki hayal kırıklığımı hiç unutamam.. hiç bir oyundan bir anda bu kadar soğumamıştım.. aldım cd'yi gittim geri verdim.. o gün bugündürde zero serilerini hiç sevememişimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 14 Şubat 2013; 16:46:37 >
  • doğru hatta yanlış hatırlamıyorsam ryu nun bandı daha kenin saçında

resimdeki farka baksana snk rulezz

ben yine epy oynamıştım sonuçta street fighter diye
    hatta şöle bi anım var.adanada kuzenin evindeyiz annesi babası gezmeye gitmişlerdi gece bizde o zaman ps 2 falan yok kastırıyoruz karşılıklı,neyse kuzen solumda gece 1-2 falan gibi bir anahtar sesi duyulur duyulmaz kuzen kendini sağımdaki yatağa bir attı ki olamaz böle bir hız ekrana bakıyorum adamın bastığı yumruk daha ekranda sağıma bakıyorum yatakta uyuyuyor.tabbi eniştemle teyzemden güzel bi papara yemiştim çoçuğuda uyutmuyosun diye

ATARİ SALONU MUHABBETLERİ
  • Yok benim bahsettiğim çizimler oyunun kendi çizimleri.. art work olarak tabi 3 ve snk çok iyi.

ben karakalem resimle uzun yıllardır uğraşıyorum. o zamanlardan bu zamanaki çizim ve tasarımlardaki gelişmeleri takip etmişimdir hep. sadece oyun değil, çizgi romanlarda da.. son 15 yıldır çizim ve art work'lerde büyük gelişmeler var. özellikle dijital tasarımın gelişmesiyle artık çok çok iyi çizimler dönüyor piyasada..

bu eklediğin çizimleri de biliyorum ve en sevdiğim art work'lardan biridir. çizimler, detaylar, yüz ifadeleri mükemmel.. vega, ryu, ken, guile, blarog, zangief honda rolento burda en beğendiklerim

fakat king of fighters çizimleri çok hoşuma gitmiyor. tüm karakterlerde aynı yüz ifadesi, fazla basite indirgenmiş hatlar.. hele bu arkadaşın bir guile çizimi var ki hiç olmamış..

bir önceki mesajımda bahsettiğim oyunun kendi çizimleriydi yani gameplay'deki görüntüleri. snk capcom burda çok başarılı. ayrıca samurai showdown 5 (6'da olabilir emin değilim).. bu ikisi manga çizgi filmlerinden çıkmış gibi.. çok detaylı ve gerçekçi
  • Madem konu çizimlerden açıldı. Şu arkadaşı bir inceleyin. Shinkiro, mahlası

Capcom'un çizerlerindendir ama Capcom'dan önce SNK firmasında çalışmıştır.

http://capcom.wikia.com/wiki/Shinkiro

Ama Capcom konusunda benim favori çizerim Udon firmasında çalışan Ömer DOĞAN'dır ki Sakura çizimleri çok iyidir. Kendisi Türk'tür bu arada (Omar Dogan diye biliyor Amerikalılar)
  • ömer doğana baktım. fena değil, kız karakterleri güzel çizmiş, kendine has bir stili var, tekniği iyi. kız karakterleri fazla çizmesinden olsa gerek karakterler fazla sevimli geldi bana.. japon çizgi roman veya çizgi filme iyi gider ama sf, kof gibi çizimlerde biraz ciddi çizimleri seviyorum. yukarıda paylaştığın sf çizimleri gibi, karikatürize ama ciddi. daha büyük yaşa hitap ediyor
  • sihnkiro ile ilgili gönderdiğin siteyi buradan açamıyorum, ama google görsellerden baktığım kadarıyla sanırım yukarıdaki kof çizimlerinin sahibi

oysa, dediğim gibi adam güzel çiziyor hakkını yiyemem ama stili benim pek hoşuma gitmiyor.. sanki aynı suratı her karakterde kullanıyormuş gibi.. çizgi roman stili değilde gerçekçi stilde çizmeye çalışıyor ama hepsi aynı kalıp.. biraz daha çeşitlilik katsa (ki bence katabilecek yetenekte, çizimler kendini gösteriyor) bence çok daha güzel olur..
  • konu street fighter ve çizimden açıldı maden bende bir iki resmimi ekleyeyim.
    bunları tükenmez kalemle not defterine çizdim, silgi vs yok.. kafadan çizimler

• çizimler harika ancak guile in yüzü birdie yi andırıyor.kafadan çizimler demişsin daha özenerek yaptıkların varmı?

eh haliyle sihnkiro ile ilgili görüşüne katılamıyorum adam olağanüstü çiziyor,zamanında bu çizimleri tek tek bastırıp poster yaptırmıştım a4 ten,orta okul zamanıda ankarada bi atari salonundan fatal fury 2 posterini hacılamıştım bu adamın çizdiiği allah afetsin:)
  • orjinal atari (coin up) makinası arayışım sürüyor,pazarlık halindeyim ancak fantastik fiatlarda bi değişme yok 2-3 yıl sonrada bu makinelerin o paraları etmeyeceğini anlıycaklar ama iş işten geçmiş olacak......
  • last blade teşekkür ederim. bazı street fighter çalışmalarım var ama dediğin gibi ciddi çalışma değiller. bir kaç böyle çalışmama var onlarıda eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Dövüş oyunu oynarken bacağım kadar veletin beni izlemesine sinir olurdum. Kaybettiğim maç sonrası geçeyim mi abi derdi tam ayar olurdum.

Bazı oyunları çok iyi oynayan gizemli cool bir oyuncu olurdu. Başına toplanır hayranlıkla onu izlerdik.

Bilmediğim bir oyuna jeton atarken içimi tarifsiz bir korku kaplardı. 1 dakika dolmadan game over yazısı çıkınca bir süre ekrana bakakalırdım öyle.

Atari salonunun en keyifli olduğu anlar boş olduğu anlardı. Saatlerce sıra bekleme derdi yoktu ve bütün oyunlar benimdi o anlarda.

Jetonlar altın değerindeydi. Ara ara sayar hangi oyuna harcayacağıma karar vermeye çalışırdım.

Keşke o günlere geri dönebilsemde jetonlarımı yine makinalara kaptırsam. Saatlerce ayakta beklesem. O bilmiş ufaklık beni yine sinir etse.

• Arkadaşlar konu dışış ama soracak yer bulamadım ps3'de store girerken ekran mavileşiyor sonra geri geliyor hdmi kablosu cıkıp takılmış gibi oluyor bide ekran da kücük beyaz noktalar olusuyo ama oyun oynarkn sıkıntı olmadı die hatırlıyorum ps3 sıfır 2günlük daha sorun ne olabilir şimşek çakmış gibi oluyor ps3 arızalı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Oyun salonlarını devreden işletmeciler var.Ben ciddi şekilde bir ya da birkaç tane arcade makinası almayı düşünüyorum.Fiyatları görseniz siz bile almak istersiniz belki.Benim bütün çocukluğum arcade salonlarında geçti.KOF serileri ömrümü yedi desem yeridir. Geçen gün mekanında ki arcade makinalarını elinden çıkarmak isteyen birisiyle görüştüm ve elindeki birkaç makinayı almak istediğimi söyledim.Eğer anlaşabilirsek alacağım ve alırsam buraya resimlerini koyarım.

bir gelişme varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: last blade

quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Oyun salonlarını devreden işletmeciler var.Ben ciddi şekilde bir ya da birkaç tane arcade makinası almayı düşünüyorum.Fiyatları görseniz siz bile almak istersiniz belki.Benim bütün çocukluğum arcade salonlarında geçti.KOF serileri ömrümü yedi desem yeridir. Geçen gün mekanında ki arcade makinalarını elinden çıkarmak isteyen birisiyle görüştüm ve elindeki birkaç makinayı almak istediğimi söyledim.Eğer anlaşabilirsek alacağım ve alırsam buraya resimlerini koyarım.

bir gelişme varmı?

Henüz almadım hocam.
  • sega saturn oyunlarını HD olarak pc'ye emulatörünü kurdum

Yıllar sonra sega rally, last brobx, virtua fighter 2'ye kavuşmak, üstelik tam çözünürlükte, çok çok iyi oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 25 Şubat 2013; 10:33:02 >
  • hocam üçünüde pc versiyonu olarak oynadım çok sevdiğim oyunlardıer,heleki last bronx un girişindeki music ve video muhteşem yalnız sana bi spoiler vereyim;asker şapkalı kızla oyunu bitirirsen mutsuz son oluyor.
    bide elime sega saturn geldi bu seferde video kablosu yok galiba yurtdışından getirticem anlayan bi arkadaşa..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.