Şimdi Ara

Atari Salonunda En Çok Oynadığınız Oyun BİRDEN FAZLA SEÇENEK İŞARETLEYEBİLİRSİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Atari Salonunda En Çok Oynadığınız Oyun BİRDEN FAZLA SEÇENEK İŞARETLEYEBİLİRSİNİZ

(En Son Oy Tarihi: 6.3.2015)
Giriş
  • metal slug bütün serisi şuan bilgisayarımda ps1de bile oynarım ara sıra
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmReErDeM 07

Double Dragon vardı Dulton falan vardı. Ondan sonra KOF serisi.

eklendi
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31108363/mpage_1/key_Atari,salonuna,Son/tm.htm

Oyunlardan birini oynamak isterseniz diye yazdım . King Of Fighters

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harmony* -- 23 Nisan 2009; 18:21:05 >
  • street hoop, super pang ,gals panic (garı soymaca)nerde
  • hepsini ekledim
  • En çok Street Fighter oynardım.Sonra Mortal Kombat ve Tekken.
  • Cadillacs&Dinosaurs
    Pc de bile yüklü hala oynarım
  • Street Fighter , hagar , double dragon ,kovboylu bir oyun vardı ismini unuttum oynayanlar anlar zaten hemen. alttan kayarak tekme atıyordu trenin peşinden gidiyordu . en çok oynadıklarım bunlar
  • Mustafa
    Metal Slug
    Balon Patlatan (İsmini unuttum)
    Street Hop
    World Cup 98

• miss world 96 nude
  • çoklu secim olmalı anket
  • Tekken tabiki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 24 Nisan 2009; 18:48:01 >
  • Snow Bross!!!
  • Metal Slug'un üstüne oyun tanımam
  • mortal kombat tabi ama yanında samurai shadow street fighter kof serileri anlaşıldıgı gibi kapışma oyunları ...
  • autron2006 nın neyini ekledin kardeş ateri salonları hala durmuyor duruyor olsa bile 2006 senesinde atari oyunu cıkarılcagını sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: danger70

autron2006 nın neyini ekledin kardeş ateri salonları hala durmuyor duruyor olsa bile 2006 senesinde atari oyunu cıkarılcagını sanmıyorum

2 ay önceye kadar kadıköy fun da duruyodu kaldırmışlar anasını satim

bide geçen hafta mecdiyeköyde adını hatırlayamadım alışverişin merkezinde oynadım jeton pahalıydı ama gerçek makinasında oynadım gerçekten güzeldi
  • Tekken 3 herzaman Valla biz arkadaslarla o kabınlerden almak ıstıyoz saten bızde PS 1 var satmak ısteyen yada satılık goren haber verırse sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostRider7 -- 24 Nisan 2009; 19:04:05 >
  • 1DEn fazla seçenek işaretlenebilir artık bende yapıcam
  • double dragon. street fighter tarzında olanından. hani şu dulton'u, abobo'su olan oyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 26 Nisan 2009; 23:33:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.