Şimdi Ara

atari salonunda tek jetonla oyun bitirmeye çalışan efsane nesil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    metal slug ı nasıl tek jetonda bitiriyorsun ?
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    bitiriyordum neden olmasın ki? hemde tek hakkım bile gitmiyordu hemde metal slug 3 en uzun oyunu yani ama şimdi bitiremem o ayrı
  • pcheveslisi kullanıcısına yanıt
    valla usta metal slug diyince tek jeton imkansız gibi geliyor o yüzden sordum.. bazı bölümlerde 10 hak verdiğim oluyordur
  • Atari salonunda street fighter serisi , 4 lü kovboy oyunu diye bilinen sunset riders , the king of fighter , snowbros gibi oyunlarda tek jetonla oyun bitirmişliğim var Allaha çok şükür ama Cadillac dinasours , hagar diye bilinen final fight , captain comando da tek jetonla oyun bitirmek brezilyaya gol atmaktan daha zor fakat en zoru arkadaşımızın da dediği gibi metal slug da tek jetonla oyun bitirmek . gerçi ben metal slug oyununu atari salonunda görmedim bizim zamanımızda river raid , bermuda gibi atari2600 klasikleri vardı ama metal slug un ne kadar şirret bir oyun olduğunu biliyorum . tamamen sallamasyona dayalı , keşmekeş bir oyun , askerlerin nerden çıkacağı belli değil, önüne bakarken arkadan bıçaklı bi deyuz gelip seni öldürebiliyor . metal slug da tek jetola oyun bitiririm diyen tahmin ediyorum ki dünya üzerinde yoktur ki öyle bir adam varsa ortaya çıksın ben eşek gibi anırırım
  • Skullmonkeys kullanıcısına yanıt
    hocam avatar resmindeki ps1 oyununun adı neydi

edit: nickinde yazıyormuş pardon :))

metal slug'da taktik var mı bilmiyorum ama hagar (final fight)'ta var.. o taktiği uygulayabilirsen can vermeden bölümleri geçebiliyorsun..

metal slug'da bölümü bile geçsen boss'larda jetonsuz nasıl geçilir hiç bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 5 Mart 2014; 16:07:41 >
  • Dövüş oyunları haricinde
    Final fight
    Cadillac&dinosaurus
    Tek jeton ile bitirebildiğim oyunlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skullmonkeys kullanıcısına yanıt
    Olay kafa da bitiyor askerin nerden çıkacağını esirin nerde olduğunu biliyorsan sıkıntı yok :) mesela 2'de 5. bölümde tren istasyonuna girmeden önce balkonda taramalı var H onu almak ölüm :) hoplayıp zıplayıp alıyordum arabayı patlatarak :) ....
    Metal slug 1 , 2 bu ikisinde tek jetonla oyun bitirmişliğim var 3'te ise uzay'a robot örümceklere kadar gelmişliğim var ve bunların hepsindede puan rekorum var :)
    Arkadaşım vardı sürekli puan rekoruna koşardık o beni geçer bi ben onu geçerdim ama sonunda kazanan ben oldum 1.lik benim oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akymc -- 28 Mart 2014; 6:24:05 >
  • Final Fight One ve Cadillacs and Dinasours'u yıllarca bitirmeyi denedim ama ne yapabildim nede yapabilen gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Final Fight One ve Cadillacs and Dinasours'u yıllarca bitirmeyi denedim ama ne yapabildim nede yapabilen gördüm

youtube'da final fight'ı hiç can vermeden geçen birinin videosu var, hatta adam darbe bile almadan perfect geçiyor.. tüm bölümleri ezberlemiş ve tamamen taktik üzerine.. hiç durmadan patır patır geçiyor adam.. tabi ne derece zevki olur öyle oynamak
  • alttan üstten diye bi tabir vardı modern combat mıydı neydi aduket
  • metal slug bitiren arkadaşım vardı!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortal Kombat 4
    Metal Slug
    Birde fotoğraf açma oyunu vardı

• eskilerden bir oyun vardı bilen çıkarmı acaba çok araştırdım fakat emulatörlerde bulamadım adını bilsem belki bulunur ustten görünüm bir uçak oyunuydu yani saat 6 yönünden 12 yönüne doğru tepeden görünümlü uçak oyunuydu baştan belirteyim raiden değil benziyor faskat başka bir oyundu uçaklardan biri ejderha gönderiyordu dev gibi büyük bir ejderha salıyordu düşman uçakları silip süpürüyordu 2. uçakta mavi bir lazer bırakıyordu atari salonlarında zamanında çok oynamıştık bulabilirsem çok harika olacak
  • Carrier Airwing ve Final Fight oyunlarını tek jetonla bitiriyordum. Sadece son bosslarda bazen ölmeyi engellemek imkansızdı şansa bağlı olarak. Örneğin Carrier Airwing te uzay mekiğinin ateşi yanlış yerde çıkarsa mecbur ölüyordun. Final fight son bossta ise zıpkıncıyı zamanında sağ-sol saydırmaya almazsan zıpkınlamaya başlıyor, hareket te edemiyordun.

The punishers, metal slug ve cadillac and dinosaurus ise tek jetonla bitirmek bana göre imkansız gibiydi.
  • Final Fight ile "Cadillac and Dinasours" u tek jetonla bitirmişliğim vardır.
    Bunun dışında Slam Dunk ile Sunset Riders'a da bayılırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

Final Fight ile "Cadillac and Dinasours" u tek jetonla bitirmişliğim vardır.
    Bunun dışında Slam Dunk ile Sunset Riders'a da bayılırdım.

Slam dunk ve street hoop gercekten cok lezzetli oyunlardı özellikle de street hoop tam tadında bir oyundu. Sunset ridersta artık oynayanlara sinir olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum pek sevemedim. Bir de world heroes diye garip bir oyun vardı ne alakaysa bayramlarda da onu oynardık hep aynı taktikle oyun biterdi

• Hiç unutmuyorum ilk metal slug'u bitirmek için uğraştığımı. Rekor da kırmıştım. Sonra gelip biri de benim rekorumu kırmıştı. Ne günlerdi. II. oyununda o kadar başarı gösteremedim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 11 Mayıs 2014; 14:19:47 >
  • Ne gunlerdi bea tek jetonla oyun bitirmisligim yok ama guzel gunlerdi :(

• vendetta vardı bitince biraz daha zor bi şekilde başan başlardı. bi arkadaş öülen başlayıp 3-4 defa bitirdikten sonra canı sıkıldığı için bırakırdı. ben de tek jetonla baya oyun bitirmiştim ama nedense bi tek carrier airwing i hatırlıyorum :)
  • arkadaşlar size bır oyun sormak ıstiyorum . Büyük bır top geliyor ve parçalara bölerek yok ediyorduk adını hatırlayan varsa lütfen beni haberdar eder misiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.