Şimdi Ara

ATASUN OPTİK Eşdost kampanyası numaralı gözlüklerde 16-22 ocak %30 net indirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
16
Favori
21.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seiko yuzde6 45 inceltilmis için 1700 dediler 2. Gözlük icinde sadece yuzde 30 yapıyorlar. Gozum optikte 1190 aynı cam 2. Gözlük yüzde 50 indirimli atasun dan daha hesaplı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • stserkan kullanıcısına yanıt
    Hem çerçeveye hem de cama yuzde 30 yapıyorlar. 2. Gözlük ya da cama yine yuzde 30.. Aslinda kampanya yalan olmus6 2. Gözlük yüzde 50 ile alinirsa arada cok az fark çıkıyor normal zamanda.

• Dışarıda sorduğumuzda atasunun numaralı camları için kalitesiz diyorlar doğru mudur bilgisi olan var mı?

Birde Ankara da fiyatları uygun ve kaliteli optikçi önerir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dark-Eagle1903 kullanıcısına yanıt
    Marka cam çerçeve al daha hesaplı ,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kampanyalı fiyatı mı 1700?

• bgkn kullanıcısına yanıt

valla hocam ben de ankara'da yer bakıyorum. aklımda atasun vardı ama sanki diğer optikçileri de ihmal etmemek gerekiyor. orta kalitede 2-3 adet gözlük almayı düşünüyorum

• Kayseri de önereceğiniz optikci var mı arkadaşlar, uygun yardımcı olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s0ft kullanıcısına yanıt

kampanyasız , gozum optıkte kampanyasız fiyatı 1190 ve 2. gözlük camına % 50 indirm var atasun sadece % 30 veriyor bu seneki kampanyası iyi değil .

• Daha önce alışveriş yaptığım atasun mağazasına uğradım sadece cam alcaktım ama kampanya şartı olarak çerçeveninde olması gerektiğini söyledi sadece cam olmazmış.Bu konuda bilgisi olan var mı ?

• 29'una kadar galiba kampanya

• Sadece optik camı oluyor. Sadece çerçeve olmuyor. Kampanya duyurusuna baksınlar. Ama camda da atasun iyi değil anladığım kadarıyla. Essilor standart alacaktım ama özelliklerini bule bilmiyorlar. İndirimsiz iki çerçeve alıp başka yerden hoya cam yaptırdım.

• rambetiko R kullanıcısına yanıt

Kızılay'da Kumrular Optik'i tavsiye ederim. Fiyatları uygun.

• stserkan kullanıcısına yanıt
    Evet kampanya bilgisi var mı diye atasun optik sitesine baktım canlı destek den sordum sizin dediğiniz gibi sadece cam olur çerçeve olmaz dedi

• Bende Instagram'da sordum cevap şöyle;
    Merhabalar,optik cam ve optik çerçeveler için geçerli olmaktadır. Tüm mağazalarımızı ziyaret ederek destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
    Duyuru sayfasını paylaşacak var mı? Bulamadım

• Atasun'un camları kaliteli mi arkadaşlar? Yoksa biraz daha fazla fiyat verip daha kaliteli camlar mı almak gerekir?

Hocam sağol bilgilendirdiğin için. Camlar için Gözüm Optik daha mantıklı öyleyse, ben de Seiko alacaktım. Çerçeve fiyatları da mantıklı mı acaba Gözüm'de? Ya da çerçeveyi Atasun'dan alıp Gözüm'de cam taktırılabilir.

• sincax S kullanıcısına yanıt

İstanbul Viaport marina sadece cam olmuyor çerçeve de almanız lazım dedi

• babaeskili B kullanıcısına yanıt
    Kampanyanın içeriğini biz mi öğreteceğiz çalışanlara ya… rezalet gercekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opmar optik te 1.25 miyop için aldığım fiyat.

ATASUN OPTİK  Eşdost kampanyası numaralı gözlüklerde 16-22 ocak %30 net indirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.