Şimdi Ara

ATASUN OPTİK Eşdost kampanyası numaralı gözlüklerde 16-22 ocak %30 net indirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
16
Favori
21.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Numarali, ama gozluk cami da numarasiz cam fiyatina + kaplama ucreti sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serciey kullanıcısına yanıt

Sertifika bilmiyorum ben seikodan memnun kalmamistim almadan iade ettim.

Sadece cift cam aldim, cerceve almadim anlaminda.

• Bu gün 1.60 inceltilmiş miyop yerli cama 965 tl üzerinden % 30 indirim + çerçeveye %30 indirim aldım.Yakın gözlük içinde aynı indirim yapıldı. İki gözlük 150 tl kasko sigortası ile 1500 tl tuttu.İki gözlük için 1500 tl iyi fiyat bence.Sigorta ie 1 yıl içinde camları değiştirme hakkını da almış oldum.Bir yıl sonra çizilmelere karşı değiştirmek mümkün olacak.

• Ben de dün uğradım mevcut güneş gözlüğüme numaralı polarize güneş gözlüğü camı yaptırmak için yeni çerçeve ile birlikte %30 indirim uygulanabildiğini söylediler. (Ankara/Atlantis) Ben de mevcut gözlüğümün çerçevesini ucuz yollu değiştireyim dedim onu da güneş gözlüğü camı değişimi ile yollayacaklar. Ya bilmeyen birine denk geldim ya da iyice saçmalamışlar. Bu arada polarize cam fiyatı 800 TL idi, 300e yaptıran arkadaş kaplama cam yaptırmış sanırım. Elmas paket cam + polarize + turuncu garanti bir yıl 1486 tuttu. Bu arada Seiko camı yarım çerçeve numaralı olarak daha önce yaptırdım yere düşme sonucu 1 haftada kırıldı kullanıcı hatası diye de yenilenmedi o yüzden önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rescue -- 27 Ocak 2023; 4:32:13 >
  • Black_belt B kullanıcısına yanıt

Valla dostum 22 Ocak pazar günü ilk capacity mağazasına gittim sordum rutin kampanyalar var ekstra %30 indirim yok dediler. Oradan çıktım hemen yandaki Carousele girdim. Kampanya varmış dedim. 3 çalışan avel avel bktı birbirine. Öyle birşey yok yanlız 2. gözlükte 60 tl indirim var dedi. O an açtım forum sayfasını gösterdim ama konun 2021 ve 2022 yılı olduğunuve hortlatıldığını farkettim. Satıcıya da pardon ben yanlış görmüşüm demek zorunda kaldım. Satıcı arkadaş da olsa bilirdik ve cama büyük büyük asardık zaten dediler.

• rescue kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, 300tl ye polarize cam yaptiran benim. Kaplama dediginiz nasil oluyor bilmiyorum hic. Benim gozluk camim kirildigi icin ne yapabilirz diye gitmistim, bana direkt normal cam 250tl polarize 300tl dediler. Yapmisken isterseniz polarize yapalim dediler bende ok dedim. 2 gozlugum vardi biri rayban cami kirilmisti onun cami normal camdi, digeride zegna marka polarize camliydi onun camlarida kabarmisti. Yapmisken ikisinide kendi renklerinde biri yesil digeri gri polarize olarak yaptirdim. Camlara önde bakinca normal duruyor ic taraflarindan bakinca mavimsi morumsu yanar doner bi renk oluyor isikta, sanirim polarize olmasindan dolayi. Ama eski polarize gozluk camimda oyle bi renk yoktu. Ve sanki gozume taktigimda gozumede o morumsu renk yansiyor gibi geldi, sonradan keske acaba normal cammi yaptirsam diye dusundum icimden.

2 sorum var, size 800tl dedikleri numarali polarize cam mi, numarasiz normalse onunla kaplama dediginiz arasinda nasil bir fark oluyor. Bilmedigimden soruyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 2 adet seiko cam yaptırdık , sormasak bezlerini vermiyorlardı , solüsyondan ses bile yoktu !

• bdurmus kullanıcısına yanıt

800 sadece polarize %30 indirim ile 560a geliyor. 950 elmas paket yaptırdım numaralı için %30 yansımamis hali. Bir de 88e normal çerçeve almak zorunda kaldım o da indirim yansımamis hali. Siz 300e çok iyi almışsınız ben sürücü, mavi filtre vb gibi bişey sanmıştım.

• rescue kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman bende %30 indirim yapmadilar diye uzulmustum :) tesekkurler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Var hocam indirim.Geçen ay sorduğum fiyattan %30 indirim yapılıyor.Bu gün son galiba.

• Essilor + bronz paket gunes kaplama+garanti 890 TL tuttu kampanyanın da ekonomi bu sekilde olursa seneye dusunulmedigini soylediler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün Carousel mağazasına gittim yine sordum indirimi. Şuan öyle birşey yok yine 2. gözlükte 60 tl indirim var dedi. Dün de forumdan biri gelip sormuş yok diyince gitmiş :))

• Bu kampanya kaçına kadar devam ediyor? Geçen hafta gittiğimde size mesaj gelmediyse önümüzdeki hafta gelin dediler. Şimdi de forum üyeleri bazı mağazaların indirim yapmadığını söylemiş. İlginç bir durum.

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Yarın son

• Son tarihi nedir bu kampanyanın

• Arkadaşlar yakınımda mağaza yok, eski gözlüğü kargo ile gönderip aynı numarada cam değişimi yaptırabiliyor muyuz?

• sonraki sayfa S kullanıcısına yanıt
    Paycell için gelisme var mi nedir durum 😏 ben farklı nolarda bile denedim yılbaşından önce olmamıştı sanırım barkod sistemiyle optik ödemesini ayırıyor paycell o yüzden olmuyormuş öyle dediler

• Ben bugün ödeme yaptım hocam. Qr okutarak olmadı ama kodu söyleyince ödeme yapabildim.

Artık 15 şubatı bekleyeceğim yatırıp yatırmadıklarını görmek için.

• Rayban damla model güneş gözlüklerim için Essilor cam aldım 0.75 miyop
    Mavi renk boyayacaklar
    Toplam 610 tl tuttu
    Bugün kampanyanın son günüymüş.
    Bilginiz olsun arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rayban çerçeve 1250 ye aldım bugün Bolu şubesinden. Listesi 1700 küsür idi sanırım. Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.