Bu sahtekar 3 kağıtçı firmadan bişey almak istemiyorum ama tüm fiyatlar almış yürümüş. Anadolu yakasında geniş çerçeve yelpazesi sunan şubeleri fikri olan var mı, neresidir?. En son denize düşen yılana sarılır yapıcam belki ama ısrarla direniyorum... |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (37. sayfa)
-
-
bunu ben de merak ediyorum görmemiştim geçenki mağazada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnternetten optik cerceve satisi yasak tamamda keske modelleri siteye ekleseler stok takibi ve hangi magazada var bakabilsek fiyat yazmasinada gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 3 Şubat 2022; 4:47:24 >
Hocam smartbuyglasses'dan model secip atasun magazada stok durumu sorgulayabilirsiniz, baska yerde varsa ucretsiz getiriyorlar da.
Bahsettiginiz keske olsa ama ben en azindan boyle idare ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
canpark
Kullandığım güneş gözlüğümü götürüp numaralı cam taktırmak istiyorum. Geçenlerde atasunda cam boyama ücreti gibi birşey duydum. Nedir ne kadardır bir bilginiz var mı ?
-
Numaralı güneş gözlüğü olayının mantığı zaten bu hocam. Numaralı camlarınızı füme ya da kahverengi renge boyuyorlar, polarize ediyorlar yani. 500 lira ücreti var, geçen hafta yaptırdım daha.
-
Anladım fakat ücretlendirmeyi anlamadım. Gold paket 330 TL den 198 TL ye düşmüş. Gözlüğümü kendim götürünce sadece 198 TL mi ödüyorum yoksa 198'e ilave ek boyama ücreti vs alıyorlar mı
-
Optik alanında yaptığınız toplam harcamadan düşüyorlar indirimi.
-
Kentpark Atasun mağazasına gittim bugün. Emporio Armani 1041 çerçeve, Seiko cam ve Atasun 1 yıl garanti 967 TL (Gözlük reçetesi fiyat). 100 lira kapora ödedim. Seiko camın biraz gecikmeli olarak en geç 20 gün içinde geleceğini söylediler.
konu içerisindeki değerli paylaşımlar için çok teşekkürler. fiyatların ve tavsiyelerin paylaşılması gitmeden bir fikir sahibi olmayı sağladı gerçekten. ama hala aklım karışık bu konunun cahili olarak.
atasun'un platin paketi 270tl
essilor'un en ucuz camı 270tl
seiko'nun en ucuz camı 420tl
göz değerlerim aşağıda, anladığım kadarıyla cam inceltmeye çok fazla gerek yok. peki en ucuz essilor ile atasun'un paketi kapışınca hangisi öne çıkıyor? seiko'nun en ucuz camı için zorlamaya değer mi? malum, 3 kuruşun hesabını yapar olduk ama seiko için şartları zorlamayı düşünüyorum eğer anlamlı olacaksa.
Sağ sferik: -1.75
Sağ Silendirik: -1.25
Sağ Aks: 75
Sol Siferik: -2
Sol Silendirik: -0.75
Sol Aks: 70
-
-
cardfinans kartlara da puan kampanyası var.
Çok teşekkür ederim.
-
Fiyat tablosunda soldaki yerden inceltme oranını seçiyorsunuz gümüş,altın vs diye. Sağda da güneş gözlüğü ücreti var güneş camı diye geçiyr(72 TL). Bu iki fiyatın toplamına güneş gözlüğü camı veriliyor size ki sanırım boyalı cam oluyor bu . Polarize isterseniz de 72 TL yerine 300 TL olandan alırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam onu görmemiştim
Çok odaklı camların elmas seri / platin seri diye giden atasun camlarının fiyatlarını bilen var mı? Giden olursa sorup paylaşabilir mi?
-
Kullanmadığım rayban aviator güneş gözlüğüme 510 liraya essilor yaptırıyorum 1 hafta falan sürermiş bakalım.
Camlar çok pahalı, 2 adet çerçeve yapıp dışarıdan cam yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Bir çok yerde essilor 800-850 lirayken burda 1300 fiyat verip %40 yapmak mantıklı olmuyor.
Özetle bir Armani bir Heritage(titanyum) çerçeve aldım 770 liraya geldi ikisi. Camları daha sonra taktıracağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X