Bugun saat 10:30 gibi gidip kampanyadan faydalandım. Rayban çerçeve (1100 tl civarı) ve %60 inceltilmiş kaplamasız düz esilor cam taktırdım. Toplamda indirimle birlikte 1440 liraya geldi.(garanti yaptırmadım) Bana göre makul fiyat 2 yıl önce aynı kampanyada yine rayban çerçeveyi 400 lira civarına almıstım, şu anda da benzer çerçeve 660'a geliyor, %40 büyük avantaj. 2 yıldır hem çerçeveden hem camın inceliğinden memnun olduğum için aynı seçimleri yaptım. Oradaki teknisyene atasunun kendi camlarını da sordum, onlarda tek taraftan inceltme yapıldıgını, esilorda çift taraflı inceltme oldugu için daha şık ve hafif olacağını söyledi. Bilmiyorum ne kadar doğru, zaten benim seçimimi etkilemedi. Rayban için modeller ne kadar güncel onu bilmiyorum, çok farklı bir model gözüme çarpmadı açıkçası, optikçilerde daha farklı modeller de olabiliyor. |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dün %40 indirim ile satın aldım. Armani çerçeve 850 den %40 düştü. Seiko %60 inceltilmiş cam ile 1440'a aldım.
İndirimde güneş gözlükleri ara ara çok düşenler var. Bir güneş gözlüğü beğendim 180'e, o da %60 inceltilmiş, renkli atasun camıyla beraber 700'e geldi.
-
teşekkürler...
-
Camlarda indirim oluyor mu sadece çerçeve mi?
Bi de satın alan arkadaşlar piyasayı öğrenelim diye fiyatları yazabilirler mi, mesela gözlerim şu numara (numara arttıkça fiyat artıyor tabi) yüzde şu kadar inceltilmiş şu marka cama x tl fiyat istediler diye.
-
Arkadaşlar herhangi bir banka kampanyası var mı acaba. Atasun posları ne olarak geçiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu pd değerine falan bakıp, ona göre mi yapıyorlar camları Atasun da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tom Ford optik cerceve var mi mağazada?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aldığım gözlügün üstüne bir cihaz taktı, sonra tabletle bir fotograf çekti. Sanırım bu işlem pd değerine bakıyor.
-
-
Ust fiyatlardan en mantiklisi seiko %60 gibi duruyor. Tesekkurler gercek dh ruhu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkasaşlar 3 yıl önce atasunda gözlük yaptırdım. Şimdi yedek çerçeveme de cam taktırmak istiyorum ancak hiçbir şekilde göz randevusu alamıyorum. Şimdi atasuna gitsem eski camın aynısından takabilirler mi sistemlerinde falan kayıtlı mıdır?
sürücü camı nasıl bişey acaba, televizyon izlerkende kullanılırmı mavi filte yerine onumu yaptırsam🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne gün bitiyor indirim 6 sı mı? Ümraniye civarı iyi bir göz doktoru tavsiyeniz var mı? Ben de gideceğim, indirim bitmeden gideyim bari
-
kesinlikle hayır. mavi mevzusu sadece gece ekrana bakarken zarar verir, laptop ve telefonda, bunun yerine uygulama kur, ekranı sarartıyor, aynı iş.
en ucuz olanı ya da bir üstünü seç.
iyi göz doktorunu naapcan, hepsi makineyle ölçüyor zaten. en kelepiri atlas, o da 75 tl.
ümran hastanesi vardı canparkın oralarda,shell in yanında muayene fiyatı uygun
kayıtlı. sgk sadece 50 tlsini karşılıyor. ya devlet hastanede beleş muayene ol, 50 lira indirimi kap. ya da raporsuz git al, özetlerde falan 100-500 arası muayene ücretleri.
televizyon izlemek için en ucuz camdan mavi filtreli yaptırayım öyleyse
Hocam şimdi doktordan çıktım0.75 çıktı ikiside acaba hangi camı tercih etmeliyim en ucuz camı alsam sıkıntı olurmu doktor olan optikçi falan varsa yeşillendirirse sevinirim.Sebebi eski gözlüğüm 1.75 nasıl 0.75 düştü bilmiyorum olmaz ise parayı çöpe atmış olmim
Bu atasun marka cam fiyatları tek cam için mi çift için mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X