Reften herhalde. SeikoVision sitesinde cam ozellik listesi var. SEIKO SmartZoom | Seiko Vision ozelligini sorun. Mavi isik ozelligini o iceriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (34. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1500 lira civarı
-
200 liralık bir çerçeve ile 1000 liraya gelmişti seiko cam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesekkurler hocam hic fena degilmis
İyi gunlerde kullanin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
baya fazlaymıs. ben 1000 civarı olur sanıyordum. bazı arkadaşlar 700den başlıyor yazmısta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
araştırma aşamasındayım hala bir fikir edinmek için seçtim çerçeve ve camı toplam 1000 dedi. turuncu indirimde 180 lira civarı çıktı. Seiko camın pc laptop ve cep telefonu üzerindeki koruyuculuğunu merak ediyorum.
Benim baktığım modeller 690 dan başlıyordu hocam, 1150 idi sanırım en pahalı Armani modeli. Ben 950 lik olanı beğendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flintstones -- 1 Şubat 2022; 22:39:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000 lira sınır var. indirimle 500 600e düşerse alacağım teşekkür ederim
Sadece optik gözlüklerde mi indirim yoksa güneş gözlüklerinde de geçerlimi ?
Sadece optik
Eğer numaralı kullanıyorsanız güneş gözlüğüne yakın bir çerçeve seçip camları boyatabiliyorsunuz. Geçen sene rayban çerçeveye yaptırmıştım. Güneş gözlüğü çerçevesi ile aynı. Ve indirim geçerli oluyor
-
var mı giden ? ben birazdan gidip bakacağım. umarım bindir-indir yoktur.
Gecen yaz cam almistim, faturada miyop astigmat numarasi yaziyor ancak astigmat acisi yazmiyor (70 yazmislar neden bilmiyorum). Kendilerinde bu bilgi var midir acaba? Recetesiz gitsem.
Atasun'dan aldıysanız reçeteye gerek kalmıyor ancak astigmat hakkında bilgim yok.
Anladim hocam tesekkur ederim. İki gune gidince sorayim.
Doktordan geldim uzağı göremiyorum şikayeti sebebiyle, devlette randevu bulmak imkansız zaten.
0.25 - 0.50 eskisine göre düşük çıktı şaşırdım.
Cam çerçeve alırım bu sefer daha da kötü olur para çöpe gider diye şüpheleniyorum.
Aynı olay başına gelen var mı tekrar başka hastaneden randevu almalı mıyım?
-
merhaba arkadaşlar,
ben numaralı güneş gözlüğü camı için aralık ayında uğramıştım atasuna.
birkaç fiyat vs aldıktan sonra aceleniz yoksa kampanyayı bekleyin biz sizi ararız demişlerdi.
bu indirimle beraber baya uygun hale geliyor gibi.
ancak kafama takılan atasun optiğin kendi camlarının kalitesi. daha önceden çok iyi şeyler duymamıştım. zaten kendileri de güneş gözlüğü için normal optiğe boyama yaptıklarını söylüyorlardı(en son gittiğimde boyamadan bahsetmeyip orijinal güneş gözlüğü camı olduğunu söylediler)
kendi camlarından başka essilor ve seiko var zannediyorum. fiyat olarak seikoya çıkamam ama essilor olabilir gibi geliyor. ancak onda da piyasa fiyatlarına göre uygun mu değil mi bilmiyorum.
bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
-
2 yıl önce rayban güneş gözlügü çerçevesine(camları cok eskiyip soyulmuştu), atasununun kendi camını taktırmıştım, bildiğim kadarıyla boyamışlardı optik camı. gayet memnun kaldım hala cok iyi durumda gözlük ve camlar.
-
mağazadayim.sadece optik gözlüklerde indirim var, %40 civarı. geçen ay 1050 liralik rayban 600 tl civarı olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 2 Şubat 2022; 13:54:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X