< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam kampanyalar karışmasın, bu %40 olan değil, yanlış yönlendirmeyeyim. Belki Sencard (Acıbadem) tamamlayıcı sigorta indirimi ile birleşir diye yazmak istemiştim.
Bize şöyle hesap yaptılar, acil olduğu için girdik siparişi verdik çıktık gibi bir durum oldu.
İki gözlük de camlı yapıldı.
1. çerçeve tam fiyat, ucuz olan %25 indirimli.
1. cam özellikleriyle inceltilmiş mavi ışık tam fiyat, 2. gözlük için aynı ürünlere %50 fiyat dediler.
Acıbadem Sigorta için %15 varmış onu da eklediler, ödeme sırasında da ufak bir indirim oldu, ödedik siparişi verdik.
Sencard, Acıbadem tamamlayıcı sigortasının uygulaması, yani özel sigorta varsa kullanılabiliyor.
Ancak sanırım geçen sene iki kampanya birleşmiyor diye Sencard indirimi yaptırmamışlar, yine de denemek lazım.
-
Anladim hocam ama %40 indirim daha uygun olmuyor muydu neden acildi bu kadar?
ve dedigim gibi indirim her urunde olacagi icin hatta simdiden odeme siparis almiyorlar
Yukaridaki msjim mevcut benim de tommy çerçeveyi falan attim annem cam cerceve almis kampanyayi bilmeden ona da ikinci cerveceveyi 100tlden vermisler ve 2. urunde %50 falan demisler cok karisik sistemleri var ne yaptiklari belirsiz 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İndirim başladı mı ona göre akşam gitmeyi düşünüyorum.
-
Her atasun şubeside aynı optik çerçeve modelleri mi var yoksa şubeden şubeye değişiyor mu bilgisi olan var mı?
-
farklı (bazıları aynı haliyle), o kadar modeli tek mağazaya sığdırmak zor zaten hocam.
-
bu garanti olayları nasıl oluyor .7 günde iade 30 günde değişim diyor.
ben numaralı gözlük aldığımda numarası hatalı oldu diyelim gittim tekrar reçete yazdırdım 0,25lik bir fark oldu onu değiştire biliyor muyum? yaksa sadece çerçeve değişikliği mi yapılıyor?
-
kampanya ne zaman başlıyor bilen varmı
Ben turuncu garantii yapmıştım. Yıl bitti diye camları ücretsiz değiştirdim. Çerçeveyi de değiştireyim dedim görevliyle sohbet ettik. 2 şubatta indirim başlıyor. O zaman gelin çerçeveye göre keseriz dedi.Camları sipariş ederiz kesmeyiz gelirsiniz ya eskisine ya da yenisine keseriz dedi. 2-6 şubat dedi yanlışım yoksa. Net %40 dedi. Özellikle sordum net %40 dedi hatta beğendiğim çerçeveye fiyat verdi. Bu fiyata düşecek diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul Avrupa yakasında optik çerçeve için önerilen bir şube var mı ? Bazı şubelerde optik çerçeve bölümü yok denecek kadar küçük.
-
Rayban vs markaların optik çerçeveleri de indirime girecek mi arkadaşlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Atasun magazasından şimdi aradılar.
2-6 şubat arası tüm ürünlerde %40 indirim bilgisini verdiler.
-
Evet, giriyor
Turuncu garantinin içeriği nedir hocam
Hocam atasunun sitesinden bakabilirsiniz.Ben gittim çizikler vardı. Direkt değişim dedi. Yeni camları sipariş etti.Herhangi bir sıkıntı bir şey demedi.Eski camları gelince verirsiniz dedi.
1 sene içerisinde sorgusuz sualsiz camları değiştirebiliyorsununuz.
@gulhana çok teşekkürler hocam, fiyat farkı ne kadar oluyor ki
@Lepton355 güzelmiş hocam sistem, son camlarda en çok çiziklerden sorun yaşadım zaten, sitede bilgi bulamadım hocam, malum bu optik işi bir garip, pek bilgi bulunmuyor. şu kampanyayı bile duyuramıyorlar pek
-
Hocam eski camların birebir aynısı sıfırı ile değişiyorlar. Bana hiç bir şart koşul sunmadı. 1 yıl dolmaması lazım sadece.Çerçeve eskisini kullanacaksanız fark vermiyorsunuz. Yeni isterseniz aldığınız çerçevenin ücretini sadece ödüyorsunuz
Hocam çok teşekkür ederim, hafta içi gidince onu da ekleteyim olmadı.
Bu arada arkadaşlar Atasun, essilor, Seiko camları hakkında ne dersiniz, bariz farklar var mıdır arada acaba
Seiko essilor markalarda mi o garanti ne kadar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X