Hayır ekletmedim. Seiko camları zaten normal camlara göre daha ince oluyor. 600 liradan başlıyor standart Seiko camları. En inceltilmiş hali %60 olanı. O da 1600 lira. |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (31. sayfa)
-
-
Ödemeyi aldılar. Seiko cam, %45 inceltilmiş. 4 miyop, 0,50 astigmat. Çerçeve markası Rayban. Modelini söylemeyeyim, kendiniz mağazadan bakın. Gözlük sonuçta bu, birinin yüzüne uyan başkasının yüzüne uymayabilir.
-
Gözlük reçetelerinin süresi 10 gün. Lens için ayrı reçete yazılıyor, o sınırsız.
-
Sencard (Acıbadem) lı olan için son fiyat üzerinden ekstra %15 ya da %20 var sanırım. Mutlaka sorun.
2 çerçeve markalı hangileriydi hatırlayamadım.
2 özel inceltme essilor + mavi ışık
4900 TL ödendi.
Artık ucuzuyla pahalısıyla alındı, başka yerleri gezecek imkan yoktu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam cevap için, ben de Seiko yaptırayım olmadı, essilor dan daha iyidir değil mi Seiko. Mavi ışık arkadaşların dediği gibi daha sarımtırak yapıyor, ekranda da gerçekten işe yarıyor mu emin değilim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada civar optikçileri de dolaştım, Atasun un çerçeve artı cam parasına adamlar sadece çerçeve fiyatı söyledi, Atasun daha mantıklı görünüyor buralarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flintstones -- 26 Ocak 2022; 13:3:14 >
Seiko daha kaliteli evet.
-
güneş gözlüklerinde indirim olacak mı
-
Numaralarımız benzer hocam, bu fiyatlar iyi bence. Haftaya muayene olacağım ben de .
Ek olarak 6 taksit olayı var mı optik ürünlerde de?
-
Benim kartım Paraf'tı. 5 taksit yapabildiler en fazla.
-
Hocam ben dün kasimda aldigim randevuyla muayene oldum yetismesi icin lens reçetesi de yazdırdım ama destek yokmus onda zaten
Hafta sonlarini 10 güne dahil etmeyeceğiz demi o zaman 8 şubata kadar suresi oluyor da benim istege bagli sigortam ama göz muayenesi olduğuma göre destegi de saglar dediler doğru mu?
Bu nedir hocam ekstra %15 20 indirim mi yapıldı cam ve çerçevelerden total epey yuksek olmuş çerçeveler hangi marka modeldi 2000tl uzeri olanlar sanirim
Çerçeveler cok eski modeller nasil guzel elit bisey seçeceğiz bilemedim valla cunku ben aldim mi 7 8 sene kullanıyorum o yuzden de cerceveye 2000tl uzeri verebilirim sonuçta yasam kalitesini belirliyor sizler de butcenizi zorlayin derim
10 işi günü diye biliyorum, evet. Hafta sonları dahil değil.
Sigorta kısmını bilmiyorum ama devlet katkısı bana 88 lira falandı sanırım. Çok bir şey değil. Son 3 yılda faydalandıysanız tekrar olmuyor o da sanırım.
-
Ödemeyi indirimsiz fiyattan mi aldilar daha once bana soyledikleri kampanya baslamadan odeme alamayizdi
Ray-banda bile eski modeller mevcuttu hocam sakincasi yoksa buraya atabilirsiniz fikir olur konudakilere de benim ilk gözlüğüm de yarim cerceve Ray-bandi ama o burunluk cok rahatsiz ediyordu o yuzden cerceve secimi cok önemli ben de gezeceğim Atasunlari gerekirse
İndirimli fiyattan aldılar.
Modelin numarasını bilmiyorum maalesef.
Üşenmedim, aradım. Sanırım buydu:
www.smartbuyglasses.com.trRay-Ban Tech RX6355 Liteforce 2503https://www.smartbuyglasses.com.tr/designer-eyeglasses/Ray-Ban/Ray-Ban-Tech-RX6355-Liteforce-2503-293848.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Euthyphron -- 27 Ocak 2022; 21:10:23 > -
Hocam ben 2014de Hoya %35 inceltilmiş ve Tommy Hilfiger cerceve toplamina 500tl ödemiştim ki iyi para bugünün 4 5bini yapıyor dedi optikçiler ve cok memnun da kaldım
Atasunda Hoya olmadigindan Seikoda sanirim ayni kalitede yada bir tik üstün onu düşünüyorum da -2 -1.5 miyop 0,25 astigmat olarak dun recetem yazildi ve doktor incelemeye bile gerek yok dedi
Onceki nolarimda boyleydi aslinda yas itibariyle ilerleme durdu sanirim
Seiko ince demissin inceltme yapmayayim mi inceltilmis daha kirilgan mi olur estetik oluyor ama inceltilmiş de bu filtrrelerden hangisi eklenmeli mavi isik cami sarimtrak mi gorusu de oyle mi yapiyor
Bana sürüş filtresi icin oyle sarimtrak olur dendi gunduz bile sürekli arac kullanmıyorsanız gerek yok dedi optisyen
Cam icin nasil bir yol izleyeyim?
Hoya buğulanma bile yapmiyordu ama simdi artik bu standart ozellik olabilir o yillarda ekstra ozellikti
Optisyen arkadaş %60 inceltilmiş Atasun'un, %45 inceltilmiş Seiko'ya hemen hemen denk geleceğini söyledi, ben de tavsiyesine uyarak %60 Seiko yerine %45 Seiko cam aldım. Memnun kalmazsam iade edip aradaki farkı ödeyip %60 inceltilmiş olanı alabileceğimi söylediler. Seiko camlarının standart hali bile ince yani.
Mavi ışık filtresi bugüne kadar hiç kullanmadım, şüphelerim olduğundan hiç bulaşmadım.
-
Çerçeve biri Prada biri Rayban. 2 marka olunca 2. %25 iniyor dediler. Bizim gözlük camları 5 ve 4.75, özel inceltme ve mavi ışık var.
Son fiyatın üstüne Sen Card için %15 ten hesaplamıştı, kasada dediği fiyattan biraz daha düştü, hesabıma göre %5 daha düştü.
-
Arkadaşlar emporio armani nasıldır kalite olarak, rayban lardan daha kaliteli gibi geldi bana malzeme kalitesi açısından. Gerçi raybandan da iki model vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flintstones -- 27 Ocak 2022; 21:51:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam hayirli olsun da her kalem icin %40 indirim olmasi gerekiyordu sonucta ben 3 cerceve 1 cift cam da alamam mi hepsinden totalde %40 indirim olacagi söylenmişti sizde mi farkli hesaplama yapmışlar
1. cerceve camda %40 yapip digeri bos cercevede %25 mi yapildi yoksa ikiside camli mi?
Sen card olayi nedir nerden temin ederiz ek indirim mi sunuyor bazi magazalarda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X