Onlara bakmadım maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (30. sayfa)
-
-
gss borcu yüzünden muayene olunuyor ama ilac vb. karşılanmıyor.
-
Hocam yani güncel olarak 8tl katilim ucretiyle muayene olup 98tl destegi alamaz miyiz borcu yatirmadikca
fakat ben Atasunu aradim receteniz sistemde görünmüyor dedi o 10 günlük gecerli recetem yansimadigi icin mi? E-devlete girip gözlük haklariniza bakin dedi girdim orda çerçeve, yakin uzak cam alabilirsiniz diye yaziyor anlamadigim muayene olup gecerli recetem olursa mi görünür sistemde?
Birde bu reçete 10 iş günü olarak yaziyor h.sonlarini saymayacagiz demi eger destek alabilirsem kasimda alinmis 25-26 subat randevularim vardi suan randevu nisana anca veriyor cunku benim icin iyi olacakti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
normalde yazılan ilaçları karşılamıyor eczaneden ücret ödeyerek alabiliyorduk bunda da muhtemelen karşılamayacak diye düşünüyorum haftaya öğreneceğiz.
e-devlette Medula Optik Reçete Bilgileri Sorgulama kısmında benimde yeni yazılan reçetem görünmüyor ama e-nabızda görünüyor.
-
Hocam kisir döngüyü gene başlattılar 8tl katılımla muayene olunuyor evet ama bazi bolumler diş hekimligi fak. fizik tedavi vs. haric onlara gecen sene icin mayis sonrasi primler odenecekti bende odedim 600tl gibi rakam
Sgkyi aramak lazım belki gene tamami degilde bu yil ocak ayini odeyip guvenceden yararlanirsiniz derse olabilir diyecegim ama primler de 150tlye cikmis sanirim yani birden fazla muayene olunursa x8tl den dolayi o zaman mantikli odenebilir yoksa 98tl icin değmez benim geçen yil faizleri silinmis 6k borcu simdi 11k ya çıkarmış asla odemem bunlarin silinmesi gerek toplanip dile getirmeyiz bu borc batagini
Bugun randevuya gittin sanirim recete kac gun gecer sormussun 10 is gunu ama h.sonlari sayılmaz umarim
recete sisteme yansıdıysa Atasuna gidip destek aliyor musun zaten soylerler istersen sor ayin 2sinde baslayacaksa kampanya bekleme derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bugün göz muayenesi olup Atasun mağazasına gittim. Çalışanlar %40 indirimli kampanyadan erkenden faydalanmamı sağladılar. Rayban çerçeve, Seiko %45 inceltilmiş cam için 1200 civarı bir para ödedim.
-
Hocam hayirli olsun, odemeyi de aldilar mi yoksa kapora mi?
Cam numaralarınız ve ozellikleri nedir? çerçeve marka modelini gorselini atabilirseniz faydali olacak seçimimde
Gss borcu varsa cerceve hakki cikmiyor.
Devlette muayene olurken de 50 lira odedim gss borcundan dolayi. Ozelde 250 liraydi da ilginc sekilde devlet randevusunu 4 gun sonraya bulmustum.
Gss aylik 150 lira, degmez anlayacaginiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah razı olsun kardeş, çok makbule geçti bu bilgiler
-
Hocam mavi ışık falan eklettiniz mi, bana da Armani çerçeve ve %45 indirimli essilor cam için 1500 TL dediler, mavi ışık dahil. Ama Seiko daha pahalı bildiğim kadarıylaquote:
Orijinalden alıntı: EuthyphronBugün göz muayenesi olup Atasun mağazasına gittim. Çalışanlar %40 indirimli kampanyadan erkenden faydalanmamı sağladılar. Rayban çerçeve, Seiko %45 inceltilmiş cam için 1200 civarı bir para ödedim.
Nasil sacmalik o ya muayene gunu icin bekliyoruz boşa mi bekledik gss falan odemem ben ama muayene olduysak yararlanmamiz gerekiyor gözlük aldiniz mi nerden bu sonuç çıktı
Bu arada istege bağlılarda 8tl muayene ucreti neden 50tl verdiniz ki devlet hastanesi falan mi cok vermissiniz univ hastanesinde 8tl dendi bana geceb sene de oyle oduyordum zaten
%45 denmiştir ama sanmam standart %30 verip gecerler anlasilmadigi icin
%40 bile Hoya Seikoda oluyor %45 falan 2den düşük nolara yapmazlar zaten kimse biseyi sorgulayamadan odeyecegi icin bu kampanya aslinda kimden ne koparirsak mantığında diger optikcileri gezmeden asla karar vermeyin
Bugün göz muayenesi sonrası Atasun'a uğradım. Ayırt ettirdiğim armani çerçeveye bronz+mavi isik cam seçecektim. Mavi ışık cam görüşte hafif bi sarımsıya kaçtığı için görevli arkadaşın tavsiyesiyle essilor cam seçtim. Çerçeve+cam 600 tl, 100tl kapora bıraktım. 7 8 Şubat gibi teslim alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Essilor cam armani cerceve mi 600tl hocam mavi olayi falan hikaye bence sürüş filtresi deniyor o da sarimsi yapiyormus cami
Sanırım size Atasun kendi markasi takip verecekler gibi armani indirimsiz fiyati kacti nasil bir cerceve eger 1000tl olsa 600tl zaten cerceve olur
Bu arada cerceveler cok eski model ve deforme olmus alirken dikkat edin ben biraz titizim Atasun bu konuda cok ozensiz davraniyor 1000 2000tl verdigim ürün sifir gibi olmasini isterim ama ne mümkün
Hocam şunu da sorayım Atasun un kendi camlarından pek memnun kalmadım, acayip çizik oluştu ilk defa kullandığım bir gözlükte, essilor yaptırayım diyorum da, essilor olduğunu nasıl anlayacağız sertifika falan veriyorlar mı, bir de mavi ışık gerçekten önemli mi
İndirimsiz hali 700tl. Mat mavi renk, siyah olanı 980 tl idi.
Sıfır çerçeve gelecek.
Aldığım çerçeve
otticasm.comEyeglasses Emporio Armani EA 3069 (5474) Man | Free Shipping Shop Onlinehttps://www.otticasm.com/en/eyeglasses-emporio-armani-ea-3069-5474.html
Devlet desteğini tam anlamadim. Muayene olduktan sonra 10 gun icinde mi gozluk almamiz gerekiyor yoksa muayene olduktan sonra 10 gun gecmesi mi gerekiyor gozluk almak icin?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üni hastanesi (çapa) 50 lira odedim. Normal muayene, ogretim gorevlisi falan degil.
Birkac ay sonra bezmialemde oldum 250 odedim. Orada da sgk belli miktar karsiliyordu gss borcundan dolayi tum parayi aldilar.
Atasun'da hakkiniz cikmiyor dediler.
Onceki senelerde essilor alip memnun kalmayan cok kisi vardi atasun'dan bu forumda. Cizilme olarak ek dayanikliliga sahip oldugunu dusunmuyorum.
Ben mavi isik filtresi ozellikle ekletmiyorum, sarimtrak goruntu veriyor, renkler dogalligindan uzaklasiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene mavi ışık filtreli ve normal camlı gözlükleri inceledim. Mavi ışık filtresi hafif sarımsı olduğu için sürekli gözlük takıyorsanız bir süre sonra sizi sıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 26 Ocak 2022; 8:53:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X