Şimdi Ara

Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.203
Cevap
89
Favori
169.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Essilor camlar nasıldır arkadaşlar, uzun yıllardır gözlük kullanırım en son Atasun un kendi camlarını takmışlardı, acayip çizik oldu ilk defa. O yüzden essilor taktırmayı düşünüyorum. Seiko da fiyat daha da artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atasunda sadece kendimarkası-essilor-seiko 3 çeşit mi cam var ? varsa başka hangi markalar var? hawk-hoya filan var mı?

• güneş gözlüğüne numaralı cam taktırarak kampanyadan yararlanabilir miyim?

tecrübeli forumdaşlar destek verebilirlerse çok sevinirim.

• anilzi A kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bildiğim kadariyla baska marka yok
    Hawk, Hoya Seiko hatta Zeisden bile ust sinif mi oluyor hocam?
    Cunku annem cok odakli camlarini Hawk olarak kutusunda garanti kartli falan epey pahaliya almisti 5 sene öncesi
    Ben de Hoyayi 2014de almistim halen saglam duruyor cerceve Tommydi kirildi ufak tadilatla olmazsa onu da yedek kullanayim diyorum da Hoyada camda H logosu vardi diger camlarin o marka takildigini nasil anlariz bilginiz varsa yazar misiniz almışken kampanya ile Seiko düşünüyorum ben oneriniz var mi başka?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

2-3 hafta önceki fiyatları bilmiyorum ama az önce sordum. Polazire özelliği ekleme 500 lira. Gümüş paket 230 lira. En full paketi de 690 liraydı galiba ama emin değilim. Gümüş düşündüğüm için diğerlerine bakmadım çok. 2-6 şubat arasında %40 düşüyor fiyat. Biraz bindirimden indirim o zaman bu...

• DoctorMysterio kullanıcısına yanıt
    ben 3 hafta kadar önce bronz paket ve 100 liralık çerçeve almıştım 30 ar lira zamlanmış.

geçen yıl 2 tane altın paket camlar ve kaliteli çerçeveler almıştım bu kadar düşünmemiştim.şimdi bronz paket bile pahalı geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartına 6 taksit var değil mi optik ürünlerde de?

• Bugün atasuna gittik birkaç çerçeve denedi eşim güneş gözlüğü için. Numaralı olabilmesi için kendi çerçevelerini kullanmaları gerekiyormuş. 129'a uyduruk bir çerçeve buldu satıcı :) görünüş olarak okey fakat malzeme olarak hiç beğenmedik. Bir de cam standart olur numaranız büyük değilmiş dedi. Sonuç olarak 350 bandında bir fiyat çıkardı tam hatırlayamadım.

Ancak cam konusunda kaliteli olabilmesi için ne kullanmalı? Bu kadar uygun fiyata gözlük mü kaldı diye bende tereddüt oluştu açıkçası.

• Bronz altin gumusle ne uğraşıyorsunuz onu anlamadim kendi camlari onlar o kadar kaliteli değil ki essilor, seiko alin geçin
    onlari bilerek karıştirmislar eklentiler zaten marka camlarda standart olarak veriliyor ayni paraya gelir

• Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Sanirim bilginiz yok diye kesmece ne alirsak kar mantigindalar yada personel bilgisiz ben sorduğumda güneş gözlüğünü istediginizi seçebilirsiniz hatta kavisliye numarali cam uygulamak zordu onceden bildigim ama parasını verdikten sonra hepsine yapilir dedi yani kendi cerveleri diye bisey yok istediğinize yaptirirsiniz bunu aktarin kendilerine profesyonel kurum gibi davransinlar

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Bunları araştırayım kampanya tarihinde de sorayım atasuna. Teşekkürler.

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Essilor ve Seiko cam fiyatları ne kadar acaba Atasun'da?

• Malum, bu optik ürünler sağlık ürünü olarak kategorilendirildiği için internette fiyat, broşür, kampanya vb. hiçbir şey koyamıyorlar, birkaç marka dışında marka bile sayamıyoruz çerçevede ya da camda. Yıllardır gözlük almadım artık yenilemem lazım, mağazaya gidip her ürünü tek tek sorup bu ne kadar, bu kaça olur vb. soru sormadan fiyatları, markaları aşağı yukarı öğrenebilme imkanımız var mıdır? Ya da sevabına, yakın zamanda gözlük almış ya da fiyatlara aşina olan birisi varsa biraz bilgi verebilir mi, gözler 5-6 civarı, yüzde bilmemkaç inceltilmiş cam almıştım en son, çerçeve hiç fark etmez, kaça oluyor şu anki piyasaya göre? Camda markalar ne, hangi marka diğerine göre yaklaşık yüzde kaç daha pahalı ve kaliteli oluyor mesela?

• count C kullanıcısına yanıt

%60 inceltilmiş camlarda Atasun'un kendi markası 690 lira, essilor 1300, seiko 1600 lira. Mavi ışık filtresi için ilave Atasun marka +150 lira , Essilor +400 lira civarı ilave istiyorlar. Çerçevelerde Atasun'un kendi getirdiği markalar 200'den , Mustang vs. 350 liradan , Rayban-Armani vs. 700 liradan , Silhouette de 3000 liradan başlıyor. Bu fiyatlardan %40 indirim olacak. Benim gezdiğim optiklerle karşılaştırdığımda cam fiyatları çok avantajlı değil, piyasada zaten indirimli fiyatlara yakın bulunuyor ama özellikle pahalı çerçeveler için Atasun'un indirimli fiyatları piyasadan uyguna geliyor.

• khanshan K kullanıcısına yanıt

Numaralı güneş gözlüğü camında da %40 yapıyorlar ancak güneş gözlüklerinde indirim olmuyor. Çerçeve de optik çerçeve reyonundan seçilirse o zaman %40 indirim alınır.

• tricer T kullanıcısına yanıt
    normal optikçilerde sigortanın karşıladığı gibi numaralı ucuz camlar ne kadar hocam biliyormusunuz .atasunda 60 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 25 Ocak 2022; 10:27:50 >
  • reçeteler kaç gün geçerli bugün doktora gideceğim.

birde sgkdan yararlanamıyorum o zaman bir zaman sınırı olmuyormuş reçete olması yeterliymiş doğru mu ? bilgisi olan var mı?

• indirim başladı mı?

Sgkdan niye yararlanamiyorsunuz istege bagli sigortali misiniz? Hafta sonlari receteye sayilmiyorsa sure yeterli olabilir
    Destek almayacaksaniz zaten recetenin suresi onemsiz her zaman alinir

Sgkdan yararlanamiyorsaniz zaten indirim hakkiniz yok, recete istediginiz kadar gecer.
    Ben 6 aylik receteyle yaptirmistim.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.