Şimdi Ara

Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.203
Cevap
89
Favori
169.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşte ben o cihazda balonu ilk bulanık görüyoruz da sonra pıt pıt basıyorlar netleşiyor ya odak yapıyor. O netlik oluşmadı bende doğru dürüst bulanık gördüm. Ölçen kadına da dedim hatta abla hep bulanık gördük netleşmesi gerekmiyor mu diye sallamadı beni. En son eski gözlüğü referans alarak bir ileribir geri numara verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal gözlükçünün filtrelerine ve camlarına güvenmiyorum.

• mexalon M kullanıcısına yanıt
    anladım hocam geçmiş olsun. normalde o cihazlar göz bebeğini otomatik bulup netlemeyi de kendi yapıyor ama ya cihaz eski/sorunlu ya da kadın onu bile becerememeyi başardı.
    ben istanbul çapada baktırmıştım. cihazı hemşire kullanıyor ölçümden sonra intörn veya yeni mezun (kim denk gelirse) harf okumalı muayeneyi yapıyordu belirtilen numaralara göre. randevu kağıdında prof yazınca şaşırmıştım da muayene sırasında bir alt ve üst numaralı camlarda görüntü direkt bozulduğu için içime sinmişti.
    şimdi bakalım aynı numarayla yedek gözlük alacağım o nasıl olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 hafta önce gözlük yaptırmıştım dün fiyatara baktım bayaa zam gelmiş.şubat kampanyasını sordum çalışanlar bilmiyormuş gibi cevap vermiyor

• MordSithh kullanıcısına yanıt
    suriyelilerin çoğunun kılık kıyafeti tc vatandaşlarından daha iyi biraz etrafınıza bakın.

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt

Yani o görüntünün anlık netleşmesi gerekiyor dimi hocam.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Dolar düştü ya ondandır hocam!

• O zaman bindir indir oyunu dönüyor ellerindekini çok az düşürerek kampanya adina eritmeye çalışıyorlar
    Zaten Antalya 5m Migrosu bilen bilir Antalyanin ilk ve genellikle cok ziyaretçisi olan avmsi orda bile cerceve cesiti göremedim hepsi 5 yil oncesinin modelleri ve deformasyona uğramış valla ben titiz biriyim 2000 3000tl verdigim cercevede kilcal cizik dahi istemem o yuzden belki camlari uygun olursa alayim diyorum sonra istenilen çerçeveye gore kesilir demi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 23 Ocak 2022; 13:56:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Valla hocam ben çerçeve işini yıllardır çinden hallediyorum. Bir çerçeve aldım 98 TL ye burada 750 den aşağı alamam o kalite ve görseli. Tavsiye ederim. En azından eskiyince gönül rahatlığıyla değişim yapar paraya üzülmezsiniz

Cevap icin tskler hocam nerden hangi marka model almıştınız? gayet iyi fiyat bu rakamlarda kaliteli orjinal olursa en azindan sık sık değiştirilir malum aldik mi 4 5 sene kullaniyoruz
    Hem görsel hem hafif olsun istiyorum onda da Göz Grup magazasinda titanyum olarak Flair, Titanflex baktim beğendim ve gözlük yok gibi hafifti fakat 4000tl den basliyor fiyatlar alinir mi tartisilir ama bu bizim yasam kalitemizi belirliyorsa ve uzun vadeli kullaniyorsak verilir diye düşündüm çünkü Ray-ban Tommy de 1000tlden basliyordu
    Daha once Ray-ban yarim cerceve ve Hoya cam ile Tommy kemik model kullandim gayet hoş guzeldi ama agir oluyor kemikler 2014de ikisini indirimle 500tlye almıştım hakkini fazlasiyla odedi
    Annem gecenlerde haberim yoktu olsa bekle derdim cam markasini bilmiyorum ayri yerlerdeyiz gidince teyit edip subeyle görüşücem 1200tl cam ve tommy cerceveye vermis birde onun onceki eski camlari cok odakli yakin uzakti onlari da 100tl çerçeveye taktirmis sanirim kendi uretimleri ama o camlar zaten suan seikodan dahi pahali zeis fiyatlarindadir yani rahat 2000tl uzeridir camlari cerceve bile ucuzdu cunku aldığında
    Aldığını sorun bakalim kac diyecekler bence bu kampanyada cerceveleri bindirme indirme olarak eritme yapacaklar gibi Atasunda soracagim guncel fiyatini cercevenin annemin aldığı fiyatla kiyaslar söylerim

Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexalon -- 23 Ocak 2022; 14:40:11 >

Bu sekilde almak biraz risk ama zaten asil camlar pahalı oluyor dedigim gibi 100tl kendi uretimleri cerceveye de takarsin ama sonra düşse vs cami koruyamazsa sorun bir de o burunluklar agirlikla iz yapiyor rahatsiz ediyor o yuzden titanyum alamazsak kemik daha kullanisli bence agir da olsa
    Bu sanirim bilinmia duyulmus marka model degil bir de ordan gumrukle kaca gelir ki sonra camları optikciye taktiracaksin gene masraf aslinda cam cerceveyi aldigimizdan daha makul teklifler sunabiliyor optikçiler

Valla hocam ben bir risk göremedim. 180 TL ye hoya cam taktım buradan toplam 270 TL civarına bitti. Burada alınan marka metal çerçevelerden hiçbir eksi yanı yok sadece yanında EA CK yazmıyor o kadar. Tercih tabi.

• fasakasa kullanıcısına yanıt

daha önce numaramı bıraktığımı söylemiştim forum da kampanya başlamadan bi kaç gün önce haber edeceklerdi. biraz önce aradılar 3 ve 6 sı arası kampanya başlayacak, gelin çerçevenizi seçelim dediler akşam üstü gideceğim

Hangi tarihte 270tlye taktirdin hoyayı şuan 1000tl uzeri cunku

1.5 ay önce falan ama belki numara fark ettiriyordur. Numaralarım 1.00 ve 0.75

• tt.us kullanıcısına yanıt
    Ben de bırakmıştım henüz arayan yok

Hoya olduguna emin misin nerde taktirdin o kadar fark olamaz ama belki guncellenmeden almissindir miyop mu benim de -2 -1
    Lasik lazeri yada no touch lazeri niye düşünmedin düşük cunku nolar

• Eminim güvenilir bir yer. Miyop? Astigmat

• forumda migros Apple Amazon vb fırsatları konularını trolleyen soru makinesi eleman nikini değiştirip burayı da trollemeye başlamış

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.