İşte ben o cihazda balonu ilk bulanık görüyoruz da sonra pıt pıt basıyorlar netleşiyor ya odak yapıyor. O netlik oluşmadı bende doğru dürüst bulanık gördüm. Ölçen kadına da dedim hatta abla hep bulanık gördük netleşmesi gerekmiyor mu diye sallamadı beni. En son eski gözlüğü referans alarak bir ileribir geri numara verdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (28. sayfa)
-
-
normal gözlükçünün filtrelerine ve camlarına güvenmiyorum.
-
anladım hocam geçmiş olsun. normalde o cihazlar göz bebeğini otomatik bulup netlemeyi de kendi yapıyor ama ya cihaz eski/sorunlu ya da kadın onu bile becerememeyi başardı.
ben istanbul çapada baktırmıştım. cihazı hemşire kullanıyor ölçümden sonra intörn veya yeni mezun (kim denk gelirse) harf okumalı muayeneyi yapıyordu belirtilen numaralara göre. randevu kağıdında prof yazınca şaşırmıştım da muayene sırasında bir alt ve üst numaralı camlarda görüntü direkt bozulduğu için içime sinmişti.
şimdi bakalım aynı numarayla yedek gözlük alacağım o nasıl olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 hafta önce gözlük yaptırmıştım dün fiyatara baktım bayaa zam gelmiş.şubat kampanyasını sordum çalışanlar bilmiyormuş gibi cevap vermiyor
suriyelilerin çoğunun kılık kıyafeti tc vatandaşlarından daha iyi biraz etrafınıza bakın.
Yani o görüntünün anlık netleşmesi gerekiyor dimi hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolar düştü ya ondandır hocam!
O zaman bindir indir oyunu dönüyor ellerindekini çok az düşürerek kampanya adina eritmeye çalışıyorlar
Zaten Antalya 5m Migrosu bilen bilir Antalyanin ilk ve genellikle cok ziyaretçisi olan avmsi orda bile cerceve cesiti göremedim hepsi 5 yil oncesinin modelleri ve deformasyona uğramış valla ben titiz biriyim 2000 3000tl verdigim cercevede kilcal cizik dahi istemem o yuzden belki camlari uygun olursa alayim diyorum sonra istenilen çerçeveye gore kesilir demi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 23 Ocak 2022; 13:56:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla hocam ben çerçeve işini yıllardır çinden hallediyorum. Bir çerçeve aldım 98 TL ye burada 750 den aşağı alamam o kalite ve görseli. Tavsiye ederim. En azından eskiyince gönül rahatlığıyla değişim yapar paraya üzülmezsiniz
-
Bu hocam aldığım ürün. Ön kısım parlak metal yanlar mat plastik ama çok kalite bir ürün. Camın oturacağı çerçeve içinde plastik misine de var cam çatlama vs olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexalon -- 23 Ocak 2022; 14:40:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu sekilde almak biraz risk ama zaten asil camlar pahalı oluyor dedigim gibi 100tl kendi uretimleri cerceveye de takarsin ama sonra düşse vs cami koruyamazsa sorun bir de o burunluklar agirlikla iz yapiyor rahatsiz ediyor o yuzden titanyum alamazsak kemik daha kullanisli bence agir da olsa
Bu sanirim bilinmia duyulmus marka model degil bir de ordan gumrukle kaca gelir ki sonra camları optikciye taktiracaksin gene masraf aslinda cam cerceveyi aldigimizdan daha makul teklifler sunabiliyor optikçiler
Valla hocam ben bir risk göremedim. 180 TL ye hoya cam taktım buradan toplam 270 TL civarına bitti. Burada alınan marka metal çerçevelerden hiçbir eksi yanı yok sadece yanında EA CK yazmıyor o kadar. Tercih tabi.
daha önce numaramı bıraktığımı söylemiştim forum da kampanya başlamadan bi kaç gün önce haber edeceklerdi. biraz önce aradılar 3 ve 6 sı arası kampanya başlayacak, gelin çerçevenizi seçelim dediler akşam üstü gideceğim
-
Hangi tarihte 270tlye taktirdin hoyayı şuan 1000tl uzeri cunku
1.5 ay önce falan ama belki numara fark ettiriyordur. Numaralarım 1.00 ve 0.75
Ben de bırakmıştım henüz arayan yok
Hoya olduguna emin misin nerde taktirdin o kadar fark olamaz ama belki guncellenmeden almissindir miyop mu benim de -2 -1
Lasik lazeri yada no touch lazeri niye düşünmedin düşük cunku nolar
Eminim güvenilir bir yer. Miyop? Astigmat
forumda migros Apple Amazon vb fırsatları konularını trolleyen soru makinesi eleman nikini değiştirip burayı da trollemeye başlamış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X