Hocam aynı durumda 2 ay bekledim samsunda. En sonunda 7/24 bildiri ayarı açtım oradan ilk gelene yapıştırdım. Ya da sabah 6 gibi gidip kapıda sıra bekledim diğer konularda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (27. sayfa)
-
-
7/24 bildiri açtım hocam ben de pek umudum yok ama bakalım :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten 2 sefer yanlış numara ölçtü doktor cam da ziyan oldu. İnşallah halledersiniz
Türkiye nin sorunu bu , randevu bulmak imkansız.Ama sorarsan sağlıkta çağ atladık derler..Özele gideceksin kardeşim, başka çare yok.
-
konuşmamı aktardım forum burası.
noterden teyit ettirmedim
bugün muayene oldum 2 gözlük yaptırıcam,atasunda sürekli ikinciye %50 oluyor.acaba şimdimi yaptırsam şubattaki kapmanyadamı ucuza gelir🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen bende iki yıldır bu yüzden sorunu yaşıyorum ,doktorlarda vasıfsız olmuş yazdıkları numaralar gözlerimi bozdu. bugün yine numara değişti bakalım ne olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
seikodan sonra gelen kaliteli cam nedir atasunlarda ?
-
Aynen öyle hocam sorsan eskiden hastanelerde sıra vardı diye zırvalarlar. Şimdi hastaneye gidip sıraya girmek için randevu bile yok :)
Başladı mı kampanya? Ertelenmişti en son.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Essilor var , fiyat olarak bir tık daha ucuz Seiko'dan
Daha başlamamasına rağmen alacağım çerçeveden az kaldığı için %40 indirimli olarak satın aldım.
Kampanya başladıktan sonra faturayı ve gözlüğü teslim alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 20 Ocak 2022; 14:6:38 >
Bir de öyle acele ediyorlar ki içeride bu mu bu mu çabuk söyle diye yanlış numara karar veriyoruz. Harfe bir 5 saniye odaklanıp bakamıyoruz. Özelde bile durum aynı hadi hadi çabuk ol gibisine iş yapıyorlar.
Beleş göz derecesi baktırabiliyor muyuz ? Sağda solda
-
Suriyeliyim dersen her yerde beleş muayene olursun.Benden sana kıyak bu
-
Suriyeli olmayacak kadar düzgünüm kimse emin ol inanmaz. Yırtık bişeyler giysem belki XD
-
Öyle oluyor mu arkadaşlar şimdiden totalde %40 indirimli alabilir miyiz? Bir de benim istege bagli sigortam var o gecerli olur mu devletin verdigi 98tl icin ona gore 25 26ocakda ekimden alinmis randevularim var recete yazdirmak istiyorum malum yeni randevular marta veriliyor onceden aldigim iyi olacak sgk verirse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Atasun'da %40 kampanya 2-6 Şubat arası mı olacakmış? Gözlüğü yenileyeyim diyorum da net bir bilgi var mı? Bir de güncel fiyatlar nedir indirimi hesaplayalım ufaktan?
-
Bana inisiyatif kullanmış olabilirler, kesin alınır diye bir şey diyemem maalesef.
3 yıl boyunca reçetenizi kullanmadıysanız o indirimden de faydalanıyorsunuz galiba.
Hocam cihaz kullanmiyo mu doktor delikten bakiyorsunuz ortada balon falan var. Otorefraktometrenin yanlis olcmesi imkansiz. Harf okutmayla sadece dogrulama yapiyorlar.
Cihaz yoksa kosarak uzaklasin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X